Regisztráció Blogot indítok
Adatok
málnabácsi

1 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
énbeszélek míííí? 2015.11.29 08:31:58
megyek a csapón, kerülgetem az embereket, nem dolgozik senki pénteken? elmegyek két nő és egy férfi mellett, éppen búcsúzkodnak viszontlátásra és kellemes ünnepeket....mi vaaaan? november huszonhét van bazmeg! nincs semmiféle ünnep! vagy lemaradtam valamirő!? mikulás nem tétel,…..
A sorozat rajongóinak musthave ez a 2013-ra szóló falinaptár. És nem csak a színészek beállított képei vannak a naptárban, persze ez sem hiányozhat, hanem már a sorozatban szereplő és ahhoz kapcsolódó híressé vált szólás, kütyü. Tíz dollárért lehet megrendelni az…..
málnabácsi 2012.09.30 09:39:50
Néhány napja ismerjük a kedves nénit, aki Jézusból Moncsicsit csinált. A botcsinálta restaurátor igen érdekesre sikerült alkotása bejárta a világsajtót, hisz a nyolcvan esztendős Cecilia Gimeneznek sikerült jól "kijavítania" a az 1930-ban készült freskót - majom lett az…..
málnabácsi 2012.08.30 19:47:44
jaj nekünk! @A nép fia: senki nem számít a spanyol inkvizícióra!
..
málnabácsi 2012.08.13 22:40:47
@Antalbaba: az is van/volt a kertünkben, de sajnos már letermett. ráadásul magról kelt, de attól még peach volt:-)
málnabácsi 2012.08.12 19:14:27
@Antalbaba: ugyan mutass már nekem egy gyorsvonatot, amelyiken, szemafor van, pláne kettő.
szemafor: jelzőlámpa; vasúti karos jelző; vasúti térbiztosító jelző
Egy szép téli reggelen lapult a postafiókomban a következő weboldalt hirdető spam. Általában a spameket törlöm olvasás nélkül, sőt a szűrő miatt a többség el sem jut hozzám, de ez valamiért rávett, hogy kinyissam. Tintapatron töltés a témakör, ami engem annyira nem érdekel,…..
Hitler, amikor a Birodalmat tervezte, sokmindenre gondolt, még a dolgos-szorgos német munkások pihenésére is. Gondoskodni akart róla, hogy legyen egy hely, ahol megfelelő körülmények között, viszonylag olcsón, sokan nyaralhatnak. Ez lett (volna) a Prora, a Rügen-sziget nyaralókomplexuma...
A „Guitar Pee” elnevezésű, hmm.. Mi is ez? Játék? Speciális piszoár? A kettő egyben? Bármi is legyen, a brazíliai cég találmánya arra való, hogy a sugár megfelelő irányításával dallamokat csikarjunk ki a csészében elhelyezett húrok segítségével. (Értelemszerűen a…..
nejlon Szkennelt modellek 2012.06.17 09:28:00
Henry Hargreaves gondolt egy merészet és beszkennelte a modelleket. Ezt nem azért csinálta mert nincs fényképezőgépe, inkább valami merészet akart kipróbálni.                 ..
Most aztán egy igazán sokkoló képsor következik... Beth Ditto-ról. A csaj súlyos egyéniség - átvitt és szó szerinti értelemben egyaránt, a képek azonban nem a hatalmas test miatt ijesztőek, hanem az őrült, elmebeteg grimaszoknak és a vízihulla külsőnek köszönhetően. …..
málnabácsi 2012.06.06 20:22:46
@l2njpx: teljesen igazad van, ha valami anorexiás gebét nyomtak volna be, az nagyon trendi lenne, az ám.
amúgy meg bármelyik David Lynch filmben jól mutatna, de semmi különös. egy rakás smink, bárkit át tud változtatni, Ha meg kövér, akkor az, neki jó, akkor legyen.
málnabácsi 2012.06.07 00:12:40
@The Strange: Helyes a bőgés oroszlán, de itt konkretén pünkt egy erős csontú modell áll és le vagyon durvázva. Azért bátorkodtam a másik szélsőséggel előhozakodni, merthogy ez a két véglet a "hír". Éppen azért, mert nők többsége nem így néz ki, ők nem bírnak akkora "vonzerővel" ha egy ilyen sorozat készül róluk. De ez csak szvsz és gondolom ezen nem fogunk hajbakapni. :-) písz!
A Philadelphia Eagles hétfőn megegyezett a defensive tackle Derek Landri-vel. Így Landri további egy évig az Eagles játékosa lesz. A csapat hivatalos oldalán közölte a hírt és a játékost a tavalyi év legjobb (Eagles) defensive falemberének nevezte. Landri tavaly érkezett a Panthers…..