Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yowé

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok meghatározó merénylet történt az elmúlt évszázadban, amikre jó eséllyel még emlékezünk is. De vannak, amikről nem sokat tudunk, pedig a maguk korában nagyon sokáig foglalkoztatták a közvéleményt. Politikai csatározások, maffia, vallás, nacionalizmus, mind-mind egy ok a vérengzésre...
Yowé 2014.08.18 01:16:50
www.youtube.com/watch?v=V-LA0ypFXig Kennedyhez esetleg egy adalék. Nem annyira lényeges. Köszi az oldalt. :)
ReFormák Kritika 2011.10.23 21:00:00
Kell-e különleges védelemben részesíteni a vallás igazságait, a keresztyénség hitigazságait? Kell-e különleges védelemben részesíteni az istentagadók, valláselutasítók véleményét? Nem. Tolerálnia kell-e egyik véleménynek a másikat? Igen. De csak ugyanakkora mértékben,…..
ReFormák Die religion die! 2011.10.17 11:00:00
Nincs Isten.Olvasd el a Bibliában.Az egész mondatot!Nincs Isten - mondja el Richard Dawkins is, híres könyvében, az Isteni téveszmében. Most kezdtem el olvasni és elakadtam a bevezetőnél, amikor is a szerző egy jól sikerült hirdetésről ír. A kreatív hirdetés így néz ki; milyen…..
A vallásos emberek több-kevesebb rendszerességgel James Bond-ot játszanak. Ne nézz ilyen meglepetten! Nem tudtad? Nahát… Vannak szép számmal olyanok, akik igazából vallásos titkosügynökök. Bizony. Honnan lehet felismerni őket? Onnan, hogy nem felismerhetőekJ Titkolják, hogy…..
  „Kedves Hallgatók! Önök, mint a Keresztyén Érzésellenőrző Járőr (KÉJ) kurzus résztvevői, a mai napon egy különleges jelenséggel találkozhatnak. Tudják, hogy keresztyénként szerelmesnek lenni csak meghatározott keretek, feltételek mellett szabad.”- Jelentőségteljesen…..
 Láttátok már az Aranyhaj(Tangled) c. animációs filmet?Nemrég néztem meg, holnap nézzük meg a gyerekekkel. Nagyokat derültem rajta, a karakterek nagyon jók, főleg a ló:), de a rablók is odateszik magukat. Most mégsem róluk és velük kapcsolatban akarok írni, hanem a…..
Yowé 2011.05.23 15:47:58