Regisztráció Blogot indítok
Adatok
editkreativ

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb levelet kaptam könnyen, gyorsan és egyszerűen megvalósítható ötletekkel."Néhány hete feliratkoztam hírleveled olvasói közé. Napközis nevelőként hasznos ötleteket kapok tőletek a délutáni szabadidő eltöltéséhez. Nagyon szeretek én is kézműveskedni, s ennek…..
A csengő, és a gyertyatartó horgolással, egyéni minta alapján készült.   Szeretettel kívánok kellemes adventi ráhangolódást, és sok jó ötletet. Simonné Edit  >>> Simon Józsefné Edit alkotásai..
editkreativ 2012.01.20 21:46:28
@Zsuzsuci:
Nagyon szégyellem, h csak most figyeltem fel a kérésedre. A Kötés horgolás klub editkreativ c. galériájában/ v a profilomnál megtalálod a leírásokat. Keményíteni mindig cukorral szoktam. Forró vízben feloldom, amíg szirup sűrűségűt nem kapok. Abban jól átnyomkodom a munkát, és formára téve szárítom. Tojások esetében léggömböt teszek bele, felfújom, és azon szárítom meg a tojásokat.Ha teljesen szárazak, leengedem a lufit, és kihúzom a tojásból.
Remélem, az idei húsvétra el tudod készíteni az információk alapján. És még egyszer elnézésedet kérem a késedelmes válaszért. Jó munkát. Edit
Figyelemmel kísérve lapot látom, hogy gyűlnek a jobbnál-jobb ötletek.A hóember témához csatlakozva küldök egy képet.Ezt a kevés ügyességet igénylő aranyos-pocakos hóember rövid idő alatt el lehet készíteni egy barkácsolós, ráhangolódó estén.Mivel anyaga tartós, hosszú…..
editkreativ 2011.12.16 21:19:42
@bartamoni:
Mónika!
Örülök a kérdésednek, mert valóban nem egyértelmű a dolog. Gallyakból vágott darabok alkotják a testet. Ezeket festjük meg a hóember figurának megfelelően.
Sikeres alkotást. Edit
 Levelet kaptam Győriné Kéri Ágnestől, Indafotós nevén Ági mamától melyben szalvéta technikával készült munkáit ajánlja figyelmünkbe. A képek mellett természetesen útmutatót, hasznos tanácsokat is ad az elkészítéshez. "Örömmel láttam az újabb inspiráló…..