Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Varjú70

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mielőtt másolnál tisztelj meg azzal, hogy megkérdezel! Bármerre, bármilyen hosszan és körülmények között töltsünk kint időt a vadonban főzőedényekre és evőeszközökre mindig szükségünk lesz. Ha csak a legkényelmesebb táborozásról beszélünk is vagy éppen túlélő…..
Varjú70 2011.05.23 12:46:34
Kedves Szerző!

Nagyon örülök, hogy a múlt héten ráakadtam erre a blogra!!!! Igazán hasznosak és igencsak olvasmányosak az írásaid. Néhány napja ezen élek, most jutottam el ezen utolsó bejegyzésedhez. Gratulálok, és izgatottan várom a folytatást!

Többször írtad, hogy nem örülsz a másolóknak; be kell, hogy valljam én is másoltam, igaz én azért, hogy egy részét kinyomtassam. Tudom, nem túl barátságos dolog pocsékolni a papírt, de hidd el, igen környezettudatosan élek és most is a kukába szánt firkapapír üres oldalára nyomtattam. Amikor gép előtt ülök, akkor dolgozom, így nem tudok ekkora mennyiséget észrevétlen elolvasni, egyébként meg jobban is esik, amikor nem kell dolgoznom, ne a monitort bámuljam - inkább kiülök egy fa alá. Kérlek, emiatt rám ne neheztelj, én nem fogom ezeket felhasználni. Vagyis a megszerzett tudást mindenképp, de az írott anyagot semmi esetre sem. Szabadidőmben természetfotós vagyok és én sem örülnék/örülök annak, ha a képeim kérdés nélkül megjelennek bárhol, így tökéletesen értem a mérged és egyetértek is értek veled!

Fiatal koromban rengeteget jártuk a magyarországi erdőket, hetekre bevettük magunkat egy-egy „embernemlakta” helyre a vacak cuccunkkal – nem is értem, hogyan voltunk képesek azokban és azokkal… Aztán eltelt vagy 25 év (munka, építkezés, kicsi gyerekek, stb) és nagyon elmaradoztak ezek az erdőben alvások. Most, hogy a legkisebb is megnőtt, újra és egyre gyakrabban járjuk a természetet, egy idő óta fotós barátaimmal távoli helyekre is elmerészkedünk (ha meg nem sértelek:
lipcseilajos.hu - Utazásaim menüpont) Sajnos a felszerelésem megvan. Sajnos, mert a blogod alapján látom már, hogy ebben az elmúlt néhány évtizedben akkorát változott a technológia, hogy az én vélt tudásom már rég elavult és ennek fényében a vásárlásaim egy része elhamarkodottnak tűnik. No de majd, amikor elnyűnek…

Mégegyszer - és mindenki nevében - köszönet ezért a rengeteg munkáért!