Regisztráció Blogot indítok
Adatok
denamano

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gisele Bündchen már több kampány óta népszerűsíti a brazil Colcci divatcég kollekcióit. Nem lesz ez másképpen tavasszal sem. A fotókat - amelyek kimondottan a nyolcvanas éveket idézik (és nem a…..
hogyvolt House 6x03 - Epic Fail 2010.03.31 09:00:00
Ebben az epizódban végre visszatérünk a Princeton Plainsboro Oktatókórházba, már nagyon hiányzott ez a kellemes, családias közeg, nosztalgikus bizsergést érzek, amint a kamera végigpásztáz a sürgősségin. Már meg is érkezett az aktuális hetibeteg, éppen a „világhírű…..
denamano 2010.03.31 09:56:45
@fects: én nem :)
Rihanna az amerikai GQ magazin 2010-es januári címlapján egy szál sortban feszít, aztán a magazinban mindenféle kicsit olcsó lányos hatást keltő szexi pózban látható. Ti emlékeztek még arra a bájos kiscsajra, aki egykor volt és akinek valóban ilyen alakja volt? Mert ugye azt nem…..
denamano 2009.12.15 17:39:04
@Dzsinga: szexi???? szerintem irtó közönséges.:/
Két sokkoló hölgyet találtam mára, hogy végre legyen kit - teljesen jogosan - kritizálni. Az első nem is lehetne más, mint Lady Gaga, aki egy átlátszó Dolce & Gabbana csipkeruhát visel, persze feleslegesen, mert a fehérneműje ugyanúgy látszik, mintha semmit sem lenne rajta.…..
A sztár-vilában nem annyira volt menő a halloweeni-jelmezek terén az "ijesztő-stílus". Csak nagyon kevesen öltöztek be az általam favorizált vámpírnak, zombinak, szellemnek, boszorkánynak... stb. 1. Gwen Stefani, Gavin Rossdale és a gyerkőcök.…..
Mivel a hír spoileres, azért csak az ugrás után áruljuk el, ki, és hogyan távozott a sorozatból, és azt is, hogy ettől kik lesznek nagyon idegesek. Kérem szépen, Jennifer Morrison, azaz Cameron távozik a House-ból, mégpedig a hatodik évad első felében, ami azért meglepő és…..
denamano 2009.09.26 08:12:13
@pszichoapu: azért ide is ki lehetett volna tenni a SPOILER feliratot...na de amit valójában akartam: Chase-t azért rúgta ki anno, mert Wilson húzta az agyát, h azért nem tudja elfogadni, h Foreman elmegy, mert fél a változásoktól. ennek örömére kib*ssza Chase-t.(ennél konkrétabb indokra nem emlékszem.)
denamano 2009.09.26 09:05:42
@pszichoapu: jó, hát nem magam miatt, de a kommentekből ítélve jópáran a tv2-n követik az eseményeket. mindegy, nem játszok érdekképviseletet.

ui: legközelebb anyukámat hagyd ki a beszélgetésből. köszi.
Tudom, szerepelt már ebben a rovatban (talán többször is), de olyan sármos.....
Isten az atyám, nem én átkoztam el a Grace klinikát annak összes hisztispicsa és herélt faszkalap módjára viselkedő lakójával együtt, bár a három éven át tartó hogyvoltozás közben akadtak olyan pillanatok, amikor konkrétan Ellen Pompeo vérét kívántam, és nem úgy, mint a…..
denamano 2009.08.19 15:37:33
@mentalistagenya: és konkrétan leginkább Meredith Grey (és mindenki más) anatómiájáról szól, nem is a betegekről...

asszem az első, második évadokat néztem, talán a harmadikat is.(már teljesen összefolynak.) hiába vagyok lány, ezt a mértékű picsogást én már nem bírom elviselni.
Judith Leiber furcsa kistáskáiból válogattam. A közös bennük, hogy apró kristályok felhasználásával készültek, furcsa formájúak, borzaszó giccsesek, egy cseppet sem emlékeztetnek apró, kézben megbújó kistáskákra és persze mindezt horribilis áron.(A hölgy tud…..
Ahogy arra számítani lehetett, House-nak egy hét közel sem volt rá elég, hogy feldolgozza a megrázkódtatást, miszerint Cuddy örökbe fogad egy kisbabát. Azzal, hogy egynél több gyerekről fog mostantól gondolkodni, Cuddy szépen begyalogolt House lelkivilágába az életveszélyes…..
Akkor most már csak képek (annak, aki lusta átkattintani a Redcarpet-Fashionawardsra :)Marion Cotillard, Anna Wintour, Kate Beckinsale és Leighton Meester, aki a nap abszolút vesztese nálam! Ez a szerelés valami borzalom! Mintha bohócnak öltözött volna, csak kölcsönkérte Victoria…..
Továbbra sem csípem ezt a kiscsajt, de tény, ami tény: nagyszerű ízlése van, már ami a vörösszőnyeges eseményeken való megjelenést illeti. És amit még meg kell jegyeznem: sohasem esik abba a hibába, hogy túl öreges ruhát, vagy sminket viselne.A képeken új filmjének (Hannah…..
Azaz, Katy Perry egyik arca a sok közül. Hiszen láttuk már pin-up girlként, spanyol dívaként, Obama-szavazóként, bohócként, Hello Kittyként... bla-bla-bla. Most az Esquire magazin kedvéért a kicsit szexi arcát mutatja meg. Nézzük csak: ..
Wow. A Nina Ricci 2009//2010-es kollekciója - melyet a Párizsi divathéten mutattak be - teljesen elvarázsolt. Ennyi érdekes megoldást, szabásvonalat, tökéletes ruhát már régen nem láttam, igazán vérpezsdítő. Természetesen vannak darabok, amikbe bele lehetne kötni (nézzük…..
Évek óta rendszeresen megrendezik a Heart Truth vörös ruhás divatbemutatóját, nagynevű tervezők és hírességek részvételével, azért, hogy a nők figyelmét felhívják a szív egészségének megőrzésére. Általában nagyon jó hangulatú a bemutató, és a ruhák is szépek, az…..
denamano 2009.02.15 16:47:40
@Scala: az Julia Stiles volt. Jennie Garth a BH90210ben játszotta...őőő...nem jut eszembe a karakter neve.:S

Amanda Bynes szerintem kicsit mellényúlt ezzel a ruhával. sokkal inkább az egyik házi-Playboy-nyúlon tudnám elképzelni.
Tori Spellingnek meg mekkora feje van már. tejóég!!!
Mi más lehetne, mint a Dior Haute Couture 2009-es tavaszi/nyári kollekciója? John Galliano a legkáprázatosabb ruhakölteményeket varázsolta a kifutóra. Gyönyörű színek, minták, anyagok, szabásvonalak... Csodaszép. ..
denamano 2009.01.27 12:10:24
Közeleg a Valentin nap. Bevallom, bennem nem sok mindent mozgat meg ez az ünnep, nem készülök rá különösebben, mert azt gondolom, hogy sokkal értelmesebb  kedvesebb, meghittebb egész évben kimutatni az érzéselmeinket valamilyen szinten szívünk…..
denamano 2009.01.23 14:24:30
@saffron: teljesen egyet értek veled. már néha a Karácsonyhoz is kezdek negatívan hozzáállni. soha sem értettem (nem, ez így túlzás, mert gyerekként annyira vártam az angyalkát, hogy hozzon ajándékot :P), illetve mondjuk úgy, hogy amióta kvázi öntudatra ébredtem nem értem, mi ez a késztetés, hogy a mások iránti szeretetünket minél több/jobb/szebb/nagyobb ajándékkal mutassuk ki. és ez vonatkozik a Valentin napra is.

gondolom így már sejthető, hogy nem igazán tartom meg a Valentin napot, függetlenül attól, hogy van-e valakim, vagy nincs.

és saffron! gratula a gyermekhez! erőt, egészséget, sok boldogságot!:)
Itt az évadzáró második felvonása, nem kevésbé áll-leejtős ez az etap sem, és előre szólok, hogy nem tudok róla vicceskedve írni, mert engem rendesen földhöz csapott. Nem sok epizód van a House-ban, ahol egyáltalán nem játszik a humor, mint tényező, de ez mindenképpen ilyen.…..
Nagyon gyorsan eljött ez a pillanat, itt a vége a sztrájk által rövidre szabott 4. évadnak, ez az évadzáró első fele, ami a -következő résszel egységet alkotva- a sorozat legerősebb fináléja volt. Tessék nagyon erősen kapaszkodni a karosszékbe, továbbá javasolnék némi…..
Meredith (rém)álmában ébredünk, ami azért kurvaszar, mert így megint végig kell szenvedni azokat a jeleneteket, amiket már előszörre is rühelltünk, a kádba' majdnem belefulladástól a klinikai halálon át a pokol tornácán lányát lebaszó muterig. Az sem segít a dolgon, hogy…..
Ahogy arra számítani lehetett, House-nak egy teljes hét alatt sem sikerült kihevernie a sokkot, hogy országos cimborája Törtető Cafkával állt össze. Most abban a fázisban van éppen, amikor minden alkalmat megragad Jimmy cseszegetésére, hátha haverja észhez tér, és otthagyja a…..