Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ORANGE6

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minek is? Csak rablás, pénzkidobás, semmi értelme blablabla, a téligumi-ellenesek n+1 számú érvet tudnak felhozni ellene, lelkük rajta. De azért álljunk meg egy pillanatra és nézzük meg ezt az alig négynapos videót egyenesen az Újvilágból. Seattle nem egy mediterrán…..
Kedves Praxis, Tanácsotokat szeretném kérni. 3,5 éves fiam ma (vasárnap) elesett, beütötte a szája fölött az asztal sarkába, egyből csupa vér lett minden. Jó mély seb, széthasadt a bőre jó mélyen, úgy döntöttem, ezt szakemberre kell bízni. A Madarászba mentünk, volt itt…..
ORANGE6 2011.05.22 23:52:01
A levelet én küldtem be a Praxisnak, és köszönöm, hogy megjelentettétek, egyúttal a sok hozzászólást is a kommentelőknek!
Igazán találó a fénykép :)

Biztos nem árulok el vele nagy titkot, hogy leginkább szuvenir véleményével értek egyet. Számomra első a gyerek, én az ő érdekeit nézem. Kicsit úgy tűnik, az orvosok nagy része munkadarabnak tekinti a gyereket, sőt a felnőttek úgy általában hajlamosak lekezelni, nem egyenrangúnak tekinteni a kicsiket. Tudom, hogy a legkevésbé problémás ez a megoldás, amit legtöbben itt dicsértetek, a szülő csak útban van, a gyerek az csak egy gyerek, örüljön hogy összerakják, ha már rosszalkodott. Én csak egy apuka vagyok, műszaki ember, több mint egy mázsás, kűzdősportos meg minden, biztos nem áll túl jól, de én a gyerek lelkével foglalkozom -talán mert még emlékszem rá, milyen volt kicsinek lenni.
Sokan kritizálnak azért is, hogy Waldorfba járatom a két bátyját, mások szerint meg teher alatt nő a pálma.

Az én kicsim még nem jár óvodába, sőt nem is volt még külön tőlünk, a családjától, igazán boldog kisgyerekkora van. Ebbe tenyerel bele az a módszer, amit fentebb sérelmeztem.

És még egy szempont: az ő kiszolgáltatottsága. Épp elég borzasztó esetet írnak le itt a blogban, amit egy kicsi fel sem tud fogni, mi történik körülötte, csak a szülője tudná képviselni az érdekeit egyes sintérek kezei közt. Ettől fosztják meg erőszakkal, ami úgy érzem, alapvető emberi joga lenne.