Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Micica

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Utána jártunk rovatunkban egy városi legendát (urban legends) vizsgáltunk meg, illetve nemzetközi tudományos vizsgálatok adatait összesítjük és tesszük közzé.A Cola problémakörrel foglalkozunk.Több aggasztó hír és álhír is napvilágra került, ezeket megvizsgáltuk,…..
Micica 2013.03.29 21:54:16
@Hack.Elek:
Örülök, hogy van, aki felismeri a nyilvánvaló marhaságot. Az állítólagos gyerekteszt nálam is kicsapta a biztosítékot, hogy egyesek nem átallanak ekkorát hazudni, csak hogy az igazuk bizonyítsák.
Bár az idén nem hemzseg a szúnyogoktól a Balaton part, néhány azért akad. Mit tehetünk, ha ennek a néhánynak is mi vagyunk a legfinomabb csemege? Olvass tovább és fény derül a titokra! Majdnem minden évben lent töltök egy kis időt a Balaton déli partján, és rendszerint rengeteg…..
Manhattanben vett új házat az Esküdt ellenségek Emmy- és Golden Globe-díjas sztárja. A színésznő és férje 10,7 millió dollárt fizetett a nem akármilyen ingatlanért, amit van szerencsénk most megmutatni nektek. A New York-i ingatlan 1900-ban épült pazar helyen, a Central…..
Mostanában a fondan és én nem igazán voltunk a legjobb barátok. A roskatag torta óta nem tudtam mégegyszer elkészíteni azt a jó fondant, állandóan ragadt, szakadt és csak agyvérzést okozott. Mindennek az lett a vége, hogy én mindig elkeseredtem, a torta pedig marcipán bevonatot…..
2perc Elgondolkodtató 2011.11.02 19:18:00
2perc.blog.hu - Ügyeljetek arra, hogy ha kedveltek egy bejegyzést, némely esetben meg kell erősíteni a like-ot! ..
Micica 2011.11.22 15:21:58
Micica 2011.10.27 21:44:18
MegaSzar.blog.hu Ilyedős kokuszok 2011.09.01 23:19:32
Micica 2011.10.27 21:44:18
Az alábbi videón látható amerikai nő anyja hét és fél hónapos várandós volt, amikor úgy döntött: megöleti kislányát. Ilyen előrehaladott állapotban már az úgynevezett vegyszeres feltöltést alkalmazzák, ami abból áll, hogy az anya méhébe sós oldatot fecskendeznek, amit…..
Micica 2011.10.12 07:31:35
Ritka nagy tahók megnyílvánulásai olvashatóak fent az értelmes, intelligens érvelők szavai között. Gratulálok...

Kedves Hölgyeim: aki nem akar terhes lenni, tegyen ellene, védekezzen, annyi módszer van rá, hogy ihaj, nem értem, miért kell ellenkezni.

Kedves Urak: ha már arra képesek voltatok, hogy megdugjátok azt a nőt védekezés nélkül (nem, nem csak a nő kötelessége!), akkor vállaljátok a felelősségét az esetlegesen bekövetkező fogantatásnak is, és ne hagyjátok magára a nőket a kövi felkiáltással: a te hibád.

Istent létét/nem létét belekeverni egy ilyen vitába elég nagy baromság, aki hisz, az higyjen, csak ne erőltesse rá a másikra, aki nem akar/tud hinni.

Én nem hiszek, ennek ellenére muszáj vagyok ezt mondani:
"ha globális jelenséggé válik az ateizmus, akkor lesz ez egy jobb világ" - ritka nagy baromságot írtál, gondold csak végig, az ember kezdete óta létezik a hit, már az egyszerű, alig makogó ősember is hitt abban, ha lerajzolja egy sikeres vadászat képeit a barlang falára, akkor úgy is történik.

Abortusznak nem vagyok se ellene, sem mellette, hasznos, ha a magzat súlyosan beteg, életképtelen, de ha azért történik, mert egy internet/haverok által "felvilágosított" fiatal kangörcse miatt megfogant életet vesznek el, akkor gyilkosság - és ez a szülők hibája, és felelőssége.

Az az orvos, aki 14. hét után IS végez abortuszt: gyilkos. A hippokratészi esküjét megszegő hentes.
Sokan kerestek meg közületek azzal a kérdéssel, hogy fogjatok hozzá, ha be szeretnétek kerülni a reklámszakmába. Sokan közületek már megpróbálták a dolgot, és friss diplomával a kezükben jelentkeztek ügynökségekhez, aztán meglepve tapasztalták, hogy nem kapnak utánuk két…..
"Sziasztok!Ő volt itt a szemem fénye, Vattacukor, de sajnos már meghalt. Ezeket a cuki képeket találtam róla, előre is köszönöm, ha kikerülnek a képek! :)" – írta nekünk Dóri.Köszönjük!..
"Sziasztok!Dóri vagyok. Imádom az oldalt, sokszor nézegetjük testvéremmel és a párommal. Ő az én Anubiszom, rettentően elégedett volt, épp vacsi után készült róla a kép, miután a vendégágyon épp kitúrta a barátunkat. Sajnos már egy hete nincs közöttünk, az égi…..
Micica 2011.05.25 10:03:51
@nyulanka: Az! Anu itt volt otthon. Mindent birtokba vett, alázatos szolgáit is :D Bár a hálószoba volt az egyetlen, ahova nem volt bejárása, ennek ellenére párszor besurrant, és a párnákon aludt, ha a párom nem csukta be az ajtót.
Választásról: annó a Maja kutya is így került hozzánk, ő választott ki minket. Bementünk a kertbe, ahol egy hatalmas, mozgó, amorf akármi volt a füvön, ahogy közelebb értünk, kivált belőle egy apróság, odajött hozzám, ráült a cipőmre és elkezdte csócsálni a fűzőt :D
Majának azóta is szokása rácsüccsenni a cipőre, csak azt nem észleli, hogy ma már 60kiló nem 2... :D
"Mellékelném a törpehörim, Pocok reggeli ébredését. Az éjszakai ügyeletem után amikor hazamentem az ivótálkájában aludt. Csúnya buli lehetett... Szerencsére a lányokat már hazaküldte és a piásüvegeket is eltüntette XD Remélem nektek is tetszeni fog!" - írta…..