Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MissX

0 bejegyzést írt és 927 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először is, egy dekát se fogytam, hovatovább a helyzet tovább romlott, de ahogy az lenni szokott, mindig találtam okot arra, hogy elodázzam a fogyókúrát. Pedig egészen jól alakultak egy darabig a dolgok, pár hónapig vega voltam, de rájöttem, hogy hosszútávon nem tudom fenntartani azt az életmódot…..
MissX 2018.09.17 12:27:28
@Brained: ketogen dietat nem lehet egy eleten at csinalni. Az agynak szuksege van szenhidratra, illetve honnan lesz energia a sporthoz? hosszutavon az eletmodvaltas hoz eredmenyt. Kaloriaszamlalas, odafigyeles a makrokra (egy jo dietetikus siman megmondja, hogy mennyi az annyi) es sport. Kardiozas helyett sulyzos (akar sajat testsulyos) edzes. Koplalni nem szabad, az alapanyagcsere alatt tilos enni (az 1000 kcal-as es tarsai dietak felejtosek).
MissX 2018.09.19 14:34:58
@Brained: nekem kb 6km evezes 300 kcal a padon 10-es fokozaton. ez mondjuk az en esetemben egyaltalan nem belehalos
A csavarlazító nem egy jó dolog. Illetve de, csavart lazítani, arra tuti jó, ara találták ki, gondolom, a neve is onnan van, de szipuzni vele nem jó. Szipuzni eleve nem jó, szétkúrja az agyadat, meg úgy amúgy mindent a szervezetedben, szóval isten ments, hogy még egyszer, de igen, volt olyan, hogy…..
Kedves naplóm! Dolgok, amiket nem hittem, hogy látok 2016-ban a tévében: - Kék színű, Superman-logós alsónadrágban, félmeztelenül bohóckodó Varga Viktort.- Egy kitömött medve öleléséből, egy szál bőrszoknyában vonyító Cinthya Diktátort, akinek a hangja olyan, mint egy lehangolódott tekerőlant.-…..
Régóta adós vagyok ezzel a poszttal, tulajdonképpen maga a blog megszületésének is ez a téma adta az apropóját, amely nem más, mint Schobert Norbert és Móncsi fúziójának, avagy a Hormondiétának a nagy nyilvánossággal való megismertetése.  A Hormondiéta ország-világ számára szánt…..
MissX 2013.05.24 17:30:03
@Update Manci: koplalt és koplal a mai napig. ch megvonással fogyott le és valószínűleg már minimális ch növeléstől elkezdene hízni.

egyedül a hogyan ne fogyjunk -nak lehetne az iskolapéldája.
Pénteken este átadták a legrosszabb reklámoknak járó Aranydisznó-díjat az Akváriumban. A Bistro Reklámügynökség és az Index által meghirdetett reklámmoslék versenyen hét kategóriában hirdettek "győztest", és mindenki legnagyobb örömére a Fődíjat a Danone Activia Pocak…..
Két évvel ezelőtt elindult egy Szíj Melinda nevű nő a Megasztárban, mert szerette volna kipróbálni magát mások előtt is, van ez így, mi sem az asztalfióknak írogatunk, ugye. A jellegzetes csíkos szatyrát és kötött pulóverét a meghallgatáson sem szívesen tette le, ha más nem,…..
Többször is emlegettük már, hogy az Index és a Bistro Reklámügynökség a kultúrforradalom jegyében Aranydisznó-díjjal jutalmazza a legbénább, 2010 és 2012 között Magyarországon publikált hirdetéseket, amivel a cégek teleszemetelték a tévéket, a rádiókat, az újságokat…..
Panaszkodnak az X-Faktor szegény, drága mentoremberei. Mert ők hiába mondják, hogy ki jó, meg ki szar, a közönség, az nem foglalkozik ezzel, sőt, direkt ellentétesen küldik az sms-t. Pofára, nem hangra. Mindezt a Like trió kiesése után panaszolta el Nagy Feró a Blikknek, vélhetően…..
Egy két másodperces tévedésen annyira berágott a lemezlovasként dolgozó Metzker Viki, hogy ügyvédhez fordult. Történt, hogy múlt hét elején a Fókusz riportot készített VV Seherezádéról, aki szintén DJ-ként dolgozik mostanában, és az ötperces összeállításba véletlenül…..
Csodálatos "zsák a foltját" bulvársztorit olvastunk a vasárnapi Borsban: Geszti Péter szerint Majka egy proli tahó, Majka meg erre válaszul azt nyilatkozta, hogy Geszti Költőtroll című nótája szar. Mindkettőben van igazság, íme a Gringó Sztár videója: Bár az X-Faktor mentora…..
Az RTL Klubnál nagyon értenek ahhoz, hogyan kell a szarból is aranyat csinálni. Az idei X-Faktor a kritikusok és az (internetes) nézői vélemények alapján messze a legrosszabb tehetségkutató evör, mégis stabilan hozza a kétmilliós átlagnézettséget, és mindenki csak arról beszél,…..
A SuperTV2 indulásának árnyékéban a The Voice tegnap egy antipatikus Jim Morrison-klónnal és másfél jó hanggal igyekezett megtartani azt a másfél millió nézőt, aki még nem unt rá a műsorra. Ja, és egy borznak fazonírozott barátnőt is bezavartak a színfalak mögé, hadd legyen…..
Mármint nem a farkát, ne tessék már menten ilyesmire gondolni, hanem a balhét. Junior azért hamis, és énekel olyan szarul ahogy, mert a mentora, az egyébként vállalhatatlan viselkedésű Keresztes Ildikó szar nótákat választ neki. A Bors lelt rá az ominózus kijelentésre MiniJimmy…..
A Blikk szerint VV Alekosz, az RTL Klub egykori aranytojást tojó tyúkja, aki az Összeesküvők című Tv2-s realityben is prostituálta magát virtuálisan(?) árulja a nyereménylakást, amit a VV4 megnyeréséért kapott. Mindezt azért, mert van valami nagyszerű befektetési lehetőség,…..
"Varázs" - mondta a kékre mázolt arcú roma rapper az X-Faktor legutóbbi kieső párosának egyik fele, és magabiztos mosollyal nézett vissza Ördög Nórára. "Kelta" - tette hozzá a kékre festett bőrt és a szeme köré rittyentett vörös rombuszt magyarázva. Jó, istenigazából ezen…..
Subba Budapest TV: The Legacy 2012.10.20 22:46:56
Hogy mennyire hiányzik, leírhatatlan űrt hagyott maga után random idióták ámokfutásával, a csőbútorokkal, és a felfújhatós nyugdíjasokkal a Budapest TV. Követeljük vissza! ..
Czutor Zoli, a Belmondo zenekar frontembere lett Az Év Szövegírója 2011-ben az ARTISJUS díjkiosztóján.Tiszteletére Bolyki Balázs írta ezt a dalt.  Még szerencse, hogy buli előtt, szombaton bukkant fel ez a szuper kis dal, remek rímek csokorban! ..
MissX 2012.10.21 08:06:05
Subba Ikertornyok: Matolcsy-Bokros 2012.10.19 13:13:59
..
MissX 2012.10.19 17:19:22
Ezt találtuk a Hírcsárda Facebook-oldalán: ..
MissX 2012.10.18 22:34:28
Subba Miből lesz a cserebogár? 2012.10.17 22:42:31
Persze nem cserebogarat akartam írni, ti is tudjátok, hogy mit. Szóval, ez a cuki kisgyerek, aki Tom Cruise mellett szerepelt a Jerry Mcquire című filmben ilyen figura lett. ..
MissX 2012.10.18 10:04:49
@El Visco Stello: kihagytad, hogy 10-nőből 11 inkább választná őt, mint az itt kommentelőket :)