Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Matess

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kétlemezes kiadással ünnepli meg a Rocks lemez 35 éves évfordulóját a Sony Japan kiadó. A november 2-án megjelenő, 35 Anniversary Commemorative Edition névre keresztelt kiadványon a teljes album mellett ritkaságok és korabeli koncertfelvételek is helyet kapnak majd (ezek…..
Matess 2011.10.08 20:14:28
@j.a.cameron: nem rossz lemez a Rocks és nem is vitatom, hogy ennek volt a legnagyobb jelentősége a '70-es években, illetve, hogy sok későbbi előadót jelentősen befolyásolt, de szerintem a Toys in the Attic-ban több energia van, nagyrészt azért, mert előtte nem tartoztak a befutott zenekarok közé. Így a Rocks-ot már, mint ünnepelt sztárok adták ki. Bár nekem személy szerint a dalok is jobban tetszenek, pl.: mindjárt a címadó dal, ami a kedvencem a '70-es évek Aerosmithétől. Amúgy nagyon várom már az új lemezt, remélem ez hasonló lesz az előbb említettekhez! :)
Aerosmith Blog Joey Kramer chat 2011.06.23 15:31:00
Joey tegnap twitteren chatelt a rajongókkal (nem először teszi ezt), jöjjenek most a kérdések és a válaszok:   Mit vársz a novemberi dél-amerikai koncertektől? Mi zúzós bulikat!   A valaha volt legjobb Aerosmith koncerteket várom!   Mi a kedvenc dalod?   Nehéz…..
Július második hetében lát neki új lemeze felvételeinek az Aerosmith, adta hírül tegnap Joe Perry Twitter-oldalán. Az albumot a tervek szerint egy Massachusetts-i stúdióban rögzítik majd a srácok, melyet Pandora's Box-nak neveztek el, és Jack Douglas producerrel közösen tervezték…..
Matess 2011.06.09 11:45:52
@joeperry: hopp! Igazad van! :)