Regisztráció Blogot indítok
Adatok
strongpwd

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
addict Teszteld a szájszagodat! 2008.03.31 09:06:00
A szájszag nem egyszerű probléma. A gond ugye ott kezdődik, hogy akinek szájszaga van, az többnyire nem érzi a magáét. Gondtalanul jár kel, és közben nem is sejti, hogy a többieknek nem azért húzódik fintorra az arca, mert szögbe léptek, hanem mert egy újabb dózist kaptak a…..
Hogy lehet, hogy egy héten belül háromszor van műszakimeghibásodás egy szerelvénynél? hmmm Tisztelt MÁV-Start! P, egy fizető utas vagyok, és szeretnék panasszal élni a folyamatos késések miatt. Március 11-én 10 percet, március 12-én közel 50 percet, március 13-án pedig 30…..
És még valaki kiakadt, amikor Szilágyi János oknyomozó újságíróként a független Fresenius Minőségvizsgáló Intézetbe látogatott, hogy kiderítse, az Arielnél semmi nem mos jobban. És most 20 százalékkal nagyobb kiszerelésben változatlan áron.Pedig Vitray még mélyebbre…..
comment:com Vért frissít a Tv2 2008.02.11 12:22:28
Legutóbb még csak a próbafelvételen elhullajtott információkat szedtük fel a Tv2 dohányzójában, meg tippeltünk, de most már tudjuk. De tényleg. Íme a Tv2 tavaszi új műsorainak műsorvezető-gárdája, akiket több fordulós castingon választott ki a csatorna több tucat jelölt…..
A Zugügyvéd egyre több olyan esettel találkozik, hogy a házastárs a másik fél tudta nélkül nagy értékű kötelezettséget vállal, esetleg adótartozást halmoz fel, majd hirtelen lelép, és a másik félen hajtják be az adóságot. Sajnos kevesen vannak tisztában a Csjt. azon…..
Úgy nézem már a google is diszkriminálja a magyar fogyasztókat. Egy új postafiókot hoztam létre a nagy testvérnél, és egyik fontos szempont volt, hogy a régi fiókjaim levelei is átkerüljenek ide. Több német fórumban is utánaolvastam, hogy megy ez (POP3 Sammeldienst a becsületes…..
A múltkori egyirányú utcába szemből behajtó és a járdát elfoglalva tilosban parkolós poszt után valóságos levéláradatot kaptunk a témában, úgyhogy ma el lesztek kényeztetve sztorikkal és fotókkal, mert a három dobogós helyezettet egyben mutatjuk meg nektek! Kezdjük mondjuk…..
strongpwd 2007.11.30 11:30:35
Az orrtúrásnál és a kényszeres pöcsrendezgetésnél is csúnyább szokása egy csomó magyar kereskedőnek, hogy pénzért próbálnak elsózni olyan cuccokat a hülye vevőnek, amiket ingyen kéne adniuk. De miért ne keressenek pár ezrest azokon a palimadarakon, akik nem nézik meg rendesen…..
Bezony-bezony. Közeleg karácsony. Bár még csak november eleje van, de beköszöntött karácsonyelő. Ezt abból lehet tudni, hogy a reklámok - különösen ezek két fajtája - elkezdenek az ünnepre koncentrálni. A kettő közül az egyik az áruhiteleket reklámozza. Én erre azt mondom,…..
Hagyjuk a szokásos bulvárfintorgást, hogy mégis kit érdekel Győzike. Olyan ez, mint a pornó, senki nem nézi, Kovi mégis jól megél belőle.Nem Győzikével van nekünk bajunk és még csak nem is a Blikkel, hanem a Blikkben Győzikéről megjelenő béna pr-cikkekkel. Merthogy ma indul…..