Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zoza32

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idei első adásunkban ajánlunk, lesznek olcsó lányok és menedzsereik és katonadalok. Kapaszkodjanak! Az Égéstér 101. adásának kommentposztja.Itt a direktlink a letöltéshez, ha netán kéne...
Kicsit megkésve ugyan, de betartjuk, amit megígértünk mindenkinek, aki annak idején eljött az első Faluvégi Farolásra. A rendezvényre, amelyen minden autóbuzi jól érezte magát, kortól, nemtől és autótípustól függetlenül. Akkor még csak szerettük volna továbbvinni ezt az…..
Mai Égéstér-adásunk kommentposztja.Direktlinket a letöltéshez itt talál...
zoza32 2013.07.17 22:15:16
@superfrog: hát igen ez az érdekes beszédű emberke mielőtt hülyeségeket mond utánanézhetne, hogy 2011 ben amikor Tajima a suzukival rekordot futott(9 minutes 51.278 seconds), hány százaléka volt még murvás a pályának. Elárulhatná hogy az ilyen vegyes pályára milyen gumit tenne fel? Ennek fényében már nem is olyan sok az a "majdnem 2 perc(ami a valóságban csak 1,36 körül van)
itt a video róla: www.youtube.com/watch?v=MlmciM6lOCs
zoza32 2013.08.06 19:42:05
@ommm: Kedves okos ommm:tavaly nyert a Tajima? Egy szóval nem mondtam hogy 2012 ben jól ment...
Szóval szerinted egy félig murvás dzsuvás pályát (2011) összelehet hasonlítani egy full aszfalt-tal (márcsak gumiválasztás szempontjából is)? 2012 ben senki nem ment jól, nem is volt különösebb viszhangja a versenynek.Amúgy egyértelmű hogy Loeb aszfalton gyakorlatilag 10 éve verhetetlen, én csak a korrektség kedvéért kommenteltem. Amúgy jó a műsor , folyamatosan hallgatom, nagyon sok érdekes, hasznos dolgot tudok meg belőle, de azért néha tudtok baromságokat beszélni. Bár lehet te tévedhetetlen vagy... :(
Mindenről a rock tehet: a dübörgő zene megbabonázza az ártatlan szőke lányt, hogy a drogok, a motoros bandák, a szexuális orgiák és a fekete mágusok áldozata legyen. Úgy érzem, az Ifjúsági Magazin valami hasonló szöveggel számolt volna be az Ich, ein Groupie 1970-es…..