Regisztráció Blogot indítok
Adatok
John Vargas

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közkívánatra elindult a Magyar Paleoasztronautika Oldal fóruma! Mivel a törzstagok jelezték, hogy szükség lenne egy ilyen jellegű platformra, úgy gondoltam miért is ne tegyek eleget a kérésnek, hiszen így számtalan különféle gondolatot meg lehet…..
Azt tudjuk, hogy Magyarországon nem bővelkedünk Flattr tartalomban, de lássuk, kik azok a bátor hősök, akik elsőként vágtak bele az ismeretlenbe. Kutatásom egy egyszerű Google keresésben merült ki, melyet a 20. oldalig tanulmányoztam. Ha valaki ebbe a körbe sem esik bele, az írja le…..
John Vargas 2011.07.02 14:51:16
@Tepi: ha adsz egy kis támogatást a könyvemnek köszi! :) Lehet az FB is. Erre lenne jó ha kis piacú magyarok összefogunk. Legalább egymás munkáit támogassuk!
John Vargas 2011.07.18 14:51:20
@flattrforhungary: Éééés valóban4 Kösz az infót! :)
Syllabux ÚJ REMÉNY 2011.06.12 16:35:00
                         Valamikor régen, a messzi-messzi Gutenberg-galaxisban…              Javában dúl az e-könyv háború.…..
John Vargas 2011.06.13 11:12:38
@Behemoth: Itt most hasonló megy: illuziocsapdajaban.blog.hu de még elég erős FB kampánnyal sincs kiugró napi látogatószám. Ez sajnos komoly marketing nélkül nem megy. Arra meg pénz kell. Így marad a kiadás öröme! ;)
A webregény egy heti rendszerességgel bővülő romantikus-krimi regény interaktív változata, amit INGYEN tudsz az oldalon olvasni. Az első alkalommal ÖT fejezet fog felkerülni, ami után kellő érdeklődő (mondjuk legyen 15db RSS feed előfizető vagy Facebook…..