Regisztráció Blogot indítok
Adatok
T!B

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai napra öregmerci szerelgetést terveztem. Aztán öcsém hívott reggel, hogy tudok-e róla, hogy a hétvégi Mercedes-csillagtúra rajtja ma délelőtt van a Roosevelt Széchenyi téren (nem is tudom, átnevezték már?), mert éppen most voltak bent náluk a reggeli műsorban a szervezők.…..
T!B 2011.05.22 00:32:23
@b.f.:
Nem akarok ezzel megbántani senkit de valahol meg kellene találni a megoldást, mert ebben a kiélezett rasszista megnyilvánulásokkal teli társadalomban a túl könnyű fegyverhasználat is sok gondot okozhatna. Sok ártatlan vér folyna.
Amerikában is volt rá példa, hogy rendőrök szó szerint kivégeztek bűnözőket, akik nem tartoztak a veszélyes kategóriába, de viszont egy bizonyos népcsoporthoz igen.
Nincs felkészülve ez a rendőri gárda arra hogy nagy hatalommal használhassa a fegyvert, sajnos ez az igazság. Minden érmének 2 oldala van. Az új toborzások által nem lett átszűrve a rendőri gárda sem, és rengeteg csürhe került közéjük, akik egyenruhát viselnek de valójában se agyi, se erkölcsi, se társadalmi szinten nem érik el egy jó rendőr színvonalát.
ezzel sajnos lehúzzák magukkal azokat a rendőröket akik viszont jól végzik a munkájukat...
T!B 2011.05.22 00:38:57
@V u, de ja vu:
tisztel uram/ asszonyom.
Mint látja (vagy nem látja) a cikk témája sajnos igen szélsőséges és kiélezett vitát váltott ki, ami annak köszönhető, hogy a cikk NEM csak arról szól hogy egy BMW hogy bontotta le egy kocsi elejét, ilyen formában ezen megnyilvánulások is szorosan a cikkhez kapcsolódnak. Amennyiben nem így látja , talán a közeljövőben egy autós/ motoros oldalon tartózkodni kellene a politikai hangvételű cikkírástól, még ha az "virágformában" is van elénk tálalva. A Totalcar olvasói nem hülyék , még ha ezt páran így is gondolják....
T!B 2011.05.22 09:06:37
@Virago_1000:
Tudod csak egy Gond van ezzel, az hogy amikor majd egy 18-20 éves rendőr suhanc megállít téged, a nagy tiszta vérű ősmagyart, -vagy a hozzád hasonlókat,akik állandóan csak cigányozni tudnak minden témában és mindenben erre vetítik ki az életük összes keservét- és a legapróbb negatív megnyilvánulásra előveheti a szolgálatit és rád emelheti, majd akkor elgondolkozhatsz azon hogy valóban annyira jó ötlet mindenkinek megnövelni a fegyverhasználatot. sok emberben aki nem cigány, nem zsidó, nem ukrán,csak EMBER sokkos állapotot és a személyiség kifordulását eredményezheti a fegyverrel való fenyegetettség.a másik meg hogy a cigány élősködik meg a cigány így meg úgy, de ha elmegy rendőrnek, tűzoltónak, mentősnek,megfelel az elvárásoknak, a felettesek, személyzetisek alkalmasnak találják hogy elvégezze a munkát, akkor gondolom NEM lehet annyira gáz és legalább egy érettségije is van már, .mert VAN ilyen is, ha nem is sok. akkor meg mi a sz@rt keres ez itt menjen vissza a putriban, vagy csak olyan munkát végezzen amit a "magyar" nem csinál meg? Tudod egy gond van ezzel az országgal és azzal ahogy megnyilvánulsz, az hogy általánosítasz. a többség olyan a cigányok között, de nem mindenki. én le is zárom a vitát , nem kívánok erről a témáról itt már vitatkozni.mert már egy motoros balesetből a rasszizmusig jutottunk.
ami a lényeg ha megnövelik a rendőrök hatalmát akár fegyverhasználatra, akár fizikai erőszakra, az sokkal érettebb, kontrolláltabb rendőrt kíván , mint most a rendőrök többsége.

egy kis példa máshonnan:
www.youtube.com/watch?v=cwM66uUpohw&feature=related