Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sebitomi

14 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hamarosan megjelenik a Turbo zenekar akusztikus hangvételű anyaga, amiről egy dalt most be is mutatunk a Lángoló Gitárok olvasóinak, sőt, klipet is lehet nézni hozzá. Már régóta szerettünk volna egy klipet lassításos technikával elkészíteni. A Nebulosus épp kapóra jött, mert a…..
„A reklámipar nem termékeket vagy ötleteket árusít, hanem a boldogság lenyűgöző, de hamis illúzióját” // Oliviero Toscani // Mikor üt nagyot egy reklám? Ha magában foglalja azt az ideológiát, amit a termék képvisel és a közönséget annak megvásárlására…..
 Az Országgyűlés tavaly áprilisban módosította a nemdohányzók védelméről szóló törvényt, mely 2012 január 1-től lép érvénybe és nagy változásokat foglal magában. Nem lehet dohányozni zárt légtérben, így vendéglátóhelyeken, munkahelyeken, zárt szórakozóhelyen,…..
Az eddigiektől egy kicsit szokatlanabb bejegyzéssel fogok jelentkezni. Lassan véget ér a 2011-es év remek albumokat hallgathattunk meg idén is mind magyar mind külföldi vonatkozásban. Sok ember számára nyugtató hatása van a zenének és ezzel magam sem vagyok másképp.…..
2011. November 12-én rendezték meg a szentesi Dózsa ház Közösségi térben a Márton napi vigasságok névre keresztelt hagyományőrző programot. A délután folyamán számos előadáson és programon vehettek részt az ellátogatók. A rendezvényt a Koszta József múzeum munkatársai a…..
Az előző videóhoz képest most egy sokkal kreatívabb klippel rukkolt elő a Red Hot Chili Peppers az új lemezük nyitódalára, a Monarchy of Rosesra. A videót Marc Klasfeld rendezte, a képeket pedig Raymond Pettibon grafikusművész munkái inspirálták, aki többek között a Black Flag…..
Sebitomi 2011.11.14 14:40:35
Kovácsi Péter cikkjeTöbb mint három hónapos előkészület után sor került az első Madárvárta rendezvényre a Közösségi tér segítségével Szentesen, 2011. November 5-én. Helyszín a Széchenyi-liget volt és a Kurca melletti néhány száz méteres szakasz. Segítségünkre volt…..
A fiatalok aktív társadalmi részvételére létrehozott Felhőcsikó és a 15 ÖKO-lovag névre keresztelt önkéntes pályázat negyedik állomását rendezték meg 2011 október 14-én szentesen a Közösségi Térben. A nap fő programja egy tájfutóverseny és egy túraverseny volt Barát…..
Hatodik alkalommal rendezték meg szentesen a Dr. Papp László városi sportcsarnokban a „Szeretet mindent elfogad” névre keresztelt fogyatékkal élők térségi találkozóját 2011. szeptember 9.-én, pénteken. A rendezvényre több közeli községből: Szegvár, Csongrád,…..
 Az 5 állomásból álló Felhőcsikó  és a 15 Öko-lovag nevű önkéntes pályázat második állomását a szentesi Közösségi Térben rendezték meg 2011. szeptember 2-án. Folytatván a fiatalok aktív társadalmi részvételének elősegítését, ebből az alkalomból a…..
 „Ha kivágod az összes fát, nem lesz hova visszamásznod ” A Felhőcsikó és a 15 Öko-lovag névre keresztelt önkéntes pályázat a fiatalok aktív társadalmi részvételének elősegítésére alakult meg. A projekt a szentesi Felhőcsikó Gyermekfejlesztő Közhasznú…..
„ A kokain hatása tiszta ultraeuforikus, „túl-jó-hogy-igaz-legyen ” érzés, ami körül-belül három percig tart. Cseng a füled, tátva marad a szád, és ez alatt a három perc alatt eggyé olvadsz a mindenséggel.” Ezt írja Anthony Kiedis a Red Hot Chili Peppers…..
Az iskola befejeztével, a gyermekek számára nem áll meg az élet. A nyári szünetben megannyi lehetőségük akad a fiataloknak szabadidejük eltöltésére. Nagyon pozitív dolognak tartom, hogy Szentesen rengeteg tábort indítanak, annak érdekében, hogy a gyerekek minél jobban érezzék…..
„Állj ki és mondd”. Fábry Sándor ezen a szókapcsolaton érti a stand up comedy műfajt. Magyarország közkedvelt humoristája rátapintott a lényegre, hiszen ez az XX. századeleji, Amerikából indult szórakoztató műfaj, nem is áll másból, mint, hogy egy humorista kiáll…..
B-oldal Flea ruhakölteménye 2011.06.04 16:20:00
Átszellemülést segítő ruhaköltemény. Prezentálja: Flea. Lehet, Tim Burton öltözteti. Forrás: http://funkyforum.hu..
Sebitomi 2011.06.09 09:09:04
 Napjaink egyik legnagyobb tinibálványa látogatott el szülővárosomba május 28-án, szombaton délután.  A Damjanich János Általános Iskola gyermeknapján Fluor Tomi előadása zárta a napot. Egyáltalán nem tartozik bele a zenei világomba Tomi „művészete”, annak…..
Mondhatni kirobbant a fuga a burkolólapok közül május 21.-én szombaton, késődélután a szentesi Dózsa Házban, ahol a Jövőnkért Művészeti Iskola és a Szentesi Családsegítő Központ megrendezte a szokásos táncos estélyük, évadzáróját. A Táncház Mindenkinek névre…..