Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OtthonKommandó

2 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás. Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó…..
A blog mostantól az otthonkommando.hu oldalon érhető el.  ..
 Mielőtt valaki elkezdi ezt a bejegyzést elolvasni, tisztázzunk néhány alapvető dolgot:1.)   Eddig is, és ezután is nagyon szívesen segítek, de már nem mindenkinek. Ha elolvasta a bejegyzést pontosan tudni fogja, hogy melyik kategóriába sorolja magát.2.)   Nem…..
. . Újra támad a szokásosnál is öncélúbb posztok rovata, a túl régóta hanyagolt álmodjunknagyot, benne pedig vasablakok orrvérzésig. Osztja valaki a…..
Már a képek beszúrásakor vagy utólag is tudjátok igazítani a posztba szúrt képeket. Háromféle opció közül választhattok: Jobbra igazítva, szöveggel körbefolyatva Balra igazítva, szöveggel körbefolyatva Középre rendezve, körbeszöveg nélkül A régi rendszerben…..
OtthonKommandó 2012.05.29 11:04:32
@cadix: Köszönöm! közben megtaláltam, csak ez a jobb egér gomb használat még kicsit idegen nekem :)
Aminek örülök: hogy már nem csak egyesével lehet a képeket feltölteni, aminek viszont nem, hogy a képek sorrendje önkényes, nem abc szerinti. Tehát hiába számozom be, ahogy majd szeretném betenni a blogba, a mappában össze-vissza jelennek meg.
OtthonKommandó 2012.05.29 11:10:32
@cadix: ahh, oké! én csak előnézeti képesben jártam. köszi :)
Nem könnyű az ószeresek dolga Magyarországon. Hogy miért? Míg egyre több olyan bolt nyílik ami új, de régi stílusban készült koptatott termékeket árul, addig régi kincseket gyűjtő igazán jó szemmel válogató bolt nem sok található a fővárosban és környékén. Egy finn…..