Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Darázs Csaba

0 bejegyzést írt és 224 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha minden igaz, szarban van a Class FM Morning Show című műsora, illetve a műsor miatt a három műsorvezető, illetve a műsor és a műsorvezetők miatt a Class FM. Az NMHH ugyanis valamiért kinézte magának Simicska Lajos rádióját, pontosabban a Morning Show december 30-i és január 4-i adását, és…..
Szerencsés sorsolást kapott a magyar fociválogatott az EB-re, s ahogy ígértük, megnéztük, hogy lehet eljutni egy-egy meccsre repülővel. Sajnos alaposan a pénztárcába kell nyúlnia annak, aki a helyszínen akar szurkolni és a meccsbelépőkkel, szállással még nem is számoltunk. A…..
Trikorder Sorozatajánló: Louie 2015.08.31 07:31:01
A stand up-os nem csak humorista, a dolga nem az üres nevettetés. A stand up-os megfigyel, gondolatot ébreszt, és birtokolja minden figyelmünket. Hogy a közönség mindezen jól szórakozik, az csak a bónusz. Néha a vicc nem vicc. Az alábbi írásban a Louis C.K.-jelenséget vesszük…..
2015 májusában a 11 éves, indiai származású Tanishq Abraham megszerezte harmadik oklevelét a sacramentói American River College-ban. Miután 2014 júniusában sikeresen befejezte középiskolai tanulmányait, idén májusban átvehette a matematika, fizika és általános tudományok…..
Sokszor nehéz elhinni, hogy egy fapados jegy szőröstül-bőröstül kerül 5 ezer forintba. Tény, hogy hajdanán sokat trükköztek a légitársaságok azzal, hogy több költséget csak utólag jelenítettek meg, de a szigorodó uniós szabályokkal a kiskapuk nagy része bezárult. A nullás…..
A PLT cikkére reflektáló, Mi lesz veled, fiatal középosztály? című cikkünk sok visszajelzést, nagy visszhangot kapott. Úgy döntöttünk: vitát, párbeszédet, beszélgetést indítunk a témáról egy cikksorozat formájában, amire elsősorban magukat megszólítottnak érző…..
Darázs Csaba 2014.05.30 13:02:19
@ingyenebed:
"kedvenc példám a kollága, aki elvárja az egykulcsos szja-t, de közben megy papírt szerezni a gyerekének, hogy az ingyen (vagy olcsó?) állami oviba be tudja tolni. merugye az jár."

HHH???

csak én nem látom ennek a mondatnak az értelmét ?
WinMagazin Skype Translator 2014.05.29 13:00:56
Az igen! - tört előre belőlem a felkiáltás, és keresgéltem a padlón felejtett állkapcsomat, amikor megláttam , hogy mit nézhetett meg élőben a Code Conference közönsége. Valamit, amit már nagyon régóta nem, ha a Micrososftról volt szó. Egy piacokat megreformáló újdonságot.…..
Így lehet tönkretenni egy tökéletesnek indult szülinapi bulit: a Wizz Air rendszere estére teljesen összeomlott. Egész nap akadozott a megnövekedett terhelés miatt, de most már órák óta vagy be se jön, vagy csigalassúsággal lehet csak eljutni az árakig. A cég Facebook oldalán…..
Mikor egy online boltba beérkezik egy megrendelés, a kiszedő munkatárs a rendelési listával a kezében körbesétál, összegyűjti a termékeket a polcokról, visszaviszi az asztalához, összerakja a csomagot, majd kezdődik minden előről a következő rendeléssel. Ezt hívják a…..
Van egy keskeny sejtésem arról, hogy nem leszek túl népszerű azzal a véleményemmel, miszerint a két nagy hirdető gigász (leánykori nevén Apród és Jófogás) párhuzamosan lerendezett ország szintű marketing terrorja túlment minden határon. Sokak már az önkívület határán…..
Már tavaly begyorsult az sms végpusztulása, hiszen a T-Mobile már másfél éve blokkolja a Skype-ról küldött sms-eket, a Telenor a Skype-hívásokat, és most kiderült, hogy igazából már egy éve a Vodafone is blokkol, de náluk a legdurvább, egy rakás csomaggal még csetelni sem…..
Ha minden igaz, a most látható záróévad után is lesz mit nézniük a How I Met Your Mother rajongóinak: a Variety úgy tudja, a CBS-t komolyan foglalkoztatja egy spinoff ötlete. A tévé már el is kezdte a tárgyalásokat a gyártó 20th Century Fox TV stúdióval és az anyasorozatot…..
Darázs Csaba 2013.11.05 05:18:08
Szopóra áll a harc Budapesten, nyilván érzi ezt a főpolgi is. Kellenek a hangulatjavító májerkodások, ha azt akarja, hogy a Vezér újra őt tartsa a legjobb választásnak a poziért. Nem könnyű viszont villogni, mert ami faszaság a fővárosban történik, ahhoz a legritkább esetben…..
Alaposan megosztotta a brit kommentelőket az, hogy a magyar Attraction nyerte a Britain's Got Talent című műsort. Míg egyesek szerint ez is Nagy-Britannia sokszínűségének bizonyítéka, addig mások értetlenkednek a végeredmény fölött és katasztrófát emlegetnek. A nézői, olvasói…..
Darázs Csaba 2013.06.10 13:45:23
@Abrash1965:

Egy cigánylány (Oláh Ibolya) nyerte a Megasztárt 2004-ben. Egy cigány srác (Caramel) nyerte a Megasztár 2-t. Egy szerbiai, Titov Vrbas-ban született külföldi előadó (Ружа Магдолна) nyerte a Megasztár 3-at, egy Oradea-ban született román állampolgár (Renata Tolvai) a Megasztár 2010-et. Az X-Faktor 2012-es nyertese szintén egy nógrád megyei cigány srác, Oláh Gergő volt.

Magyarország volt az első országok egyike, aki kisebbségi származású miniszterelnököt választott, 1998.-ban, majd ismét, 2010.-ben (hol volt akkor még Obama vagy Sarkozy).

Mire kellene szégyenkeznie Magyarországnak ? Hagyjuk már az szemlehajtást...
WinMagazin Családi kör 2013.06.05 10:30:00
Első ízben kaptunk meghívást a Vodafone-tól (hízott is a májunk, hogy lassan csak beszivárog a szakmába a WinMagazin), az apropó a Lumia 720-as bemutatója volt a Deák Ferenc utcai Smart Store-ban. Jelentem, a tesztkészüléken nincs beállítva a magazinos mailboxom, és még életemben…..
Pénzkérdés Kikukázott Brokernet 2013.06.05 09:34:55
Június 1-től QUANTIS néven folytatja tovább tevékenységét a Brokernet. A névváltás érdekessége, hogy a Brokernet Csoport felveszi egyik cégének, a már 2010-ben 100 milliárd forintnál nagyobb vagyont kezelő QUANTIS alapkezelőnek a nevét. Mi vehet rá egy vállalatot arra, hogy…..
Orbán elköltözhetne Erdélybe. De komolyan! Nem titkolt szeretete az erdélyi magyarok felé, már-már olyan mértékű, ami engem mint magyar állampolgárt lassanként sért. Szimpátiámat, és együttérzésemet kezdem elveszíteni velük szemben. Felfogható ez úgy is, mint a gyermek…..