Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pataki Zita

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A TV2 időjósát a Morning Show hallgatóinak kérésére öltöztették merészen dekoltált ruhába tegnap este - írja a Blikk. A lap szerint Vadon Janiék egy holland bemondó példáján felbuzdulva szavaztatták meg a hallgatókat arról, hogy kit látnának aznap este kihívó ruhában. A…..
Pataki Zita 2011.09.08 15:31:33
@bubo cupropenis: Hülye liba vagyok szerinted... Semmi gond ezzel. Azzal viszont van, hogy szerinted bizonyítani akartam a diplomáimmal, és hogy azt gondolod, hogy azon iskolák elvégzéséhez csak segg kellett.
Nem tudom, mi bajod a világgal, hülyeségeket és bántón írsz..."a hatalmasra nőtt pudvás seggemmel" és az "abszolút kicsi melleimmel" is neked van bajod, ... ez fura. Szívesen látlak a munkahelyemen, ahol megoszthatod velem a még benned rejlő kritikákat, én állok elébe. Hátha kifújod ezt a nagy haragot...
Pataki Zita 2011.09.08 15:56:15
@Ékezet: én vagyok: és itt, a zita.pataki@rtlklub.hu címen is meg lehet bármilyen kritikával találni. :) ..és köszönöm!
Az időjárás-jelentés nálunk már régóta az erotikáról szól, már rég nem a csapadék meg a celsius a fontos, hanem, hogy legalább egy dekoltázsnyi öröm jusson nekünk két hidegfront között. A Tv2 pár éve ide-oda ültette a bemondónőket derékig sliccelt szoknyában, persze…..
Pataki Zita 2011.05.20 23:04:20
@pneumónia: hááát törpe is lófejű is olyan nagy büdös semmilyen... Részvétem aki jónak látja...
- ezt írtad rólam: törpe - nos 168 cm magas vagyok - de szerettem volna magasabb lenni...
- lófejű - szerintem is ovális az arcom, épp mint a lónak
- nagy büdös semmilyen - igazad van, hiszen adatokat közlök, információkat sorolok egymás után - nem showműsor. Még ha időnként a ruhák miatt annak is tűnhet, (de az meg nem az én feladatom.)
Részvétet azonban ne kérj mástól, ez egyenesen bántó volt...ha kíváncsi vagy egyébként a "nagybüdössemmilyenre" - szívesen látlak az RTL-ben!
Pataki Zita 2011.05.20 23:05:54
@sóskatáska: Igen. Holnap a Nemzeti Múzeumban találkozhatunk is 10 órakor. Múzeumok Majálisa lesz! :)
Pataki Zita 2011.05.20 23:09:53
@nick2005: Kedves vagy...de hidd el a 3 diplomának semmi köze a televízióhoz. MIndig volt "civil" szakmám...Bár ott többet dolgozom, kevesebben látnak.