Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mergenc

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak nem nálunk hanem az Egyesült Államokban. Most írt alá egy szerződést az HBO és az IMAX, hogy január 23. és 29. között 150 IMAX-vásznon fogják vetíteni az ötödik évad előzetesét és a negyedik évad utolsó két részét. ..
mergenc 2015.01.06 12:39:53
Le Notti del Terrore. Rendezte: Andrea Bianchi. Írta: Piero Regnoli. Zene: Elsio Mancuso. Kép: Gianfranco Maioletti. Speciális effektusok: Gino de Rossi. Vágó: Ő nem vállalta a nevét. Szereplők: Karin Well, Gianluigi Chirizzi, Simone Mattioli, Peter Bark, Antonella Antinori és még sok…..
Mikor a sárga Zil átfordul Zevulon feje felett (Viktor Verzsbickij) az Éjszakai őrség (Nocsnoj dozor, 2004) elején, aztán bődületes dördüléssel földet ér, csak hogy továbbrobogjon, azzal az európai zsánerfilm újkori megérkezését jelzi. Egy olyan érába, amely bizonytalan, és…..
mergenc 2014.04.24 11:57:35
@doggfather: Szó volt róla, de aztán elkapta a csávót Hollywood. Most hirtelen ezt a nem nagyon uptodate cikket leltem.
sg.hu/cikkek/60843/bekmambetov-letudta-az-orseg-szeriat
From: v.attila@mtva.hu To: h.arpad@kormany.hu Subject: felavattuk bazdmeg! Kedves Árpád! Mint láthattad A Tévében, az előzetes egyeztetéseknek megfelelően levezényeltük a Félmilliomodik akciót. Remélem minden stimmelt kívülről, és a Vezér is kielégítőnek találta a népnemzeti…..
Supernatural 9.04 rész megtekintése megtörtént! Ha nagyon hosszan akarok róla írni, annyit tudok hozzáfűzni az  egészhez, hogy aranyos volt. Ha még hosszabban kellene róla írnom… Ok, hosszabban fogok írni róla, csak vicceltem. De ha jellemeznem kellene ezt a részt, tényleg…..
A tévés szórakoztatás világában elvileg baromi nehéz komoly sikert elérni, mert szemben egy mozifilmmel, nem csak egyszer kell leültetni a nézőt, hanem minden héten, éveken át. Az ember azt hinné, itt nincsen pardon, nincs marketinges gimmick, ehhez tényleg baszott jónak kell lenni.…..
Tavaly augusztusban hirdettük meg a Best of Horror elnevezésű szavazásunkat, amelyen közösen szedtük össze a 2011-es év legjobb horrorjait - a végeredményről itt olvashattok - most pedig hasonló dolgot szeretnék véghez vinni. A 2012-es év legjobb horrorjait keressük és a…..
A legutóbbi két top listánkon a zombifilmek és a szerintünk legjobb horror gonoszok kerültek terítékre, ezúttal pedig arra tettünk kísérletet, hogy összegyűjtsük a 2000 és 2009 közötti 25 legjobb horrort.  A lista természetesen erősen szubjektív. Biztosan vannak hiányzók és biztos van olyan…..
„I bring you a warning. Every one of you listening to my voice, tell the world. Tell this to everybody, wherever they are. Watch the skies, everywhere. Keep looking. Keep watching the skies!”Az 1951-es The Thing from Another World záró sorai túlzás nélkül generációk emlékezetébe égtek…..
Március 31-én érkezik a Trónok harca harmadik évada, amit vélhetően még legalább ennyi követ majd (vagy akár még öt is, hiszen alapanyag bőven van és lesz is, ha a regényeket író George R.R. Martin kicsit rákapcsol), de egyszer véget kell érjen a kaland, ami lassan olyan…..
Geekblog The Punisher 2013.03.12 06:00:00
A 80-as éveket nyugodtan nevezhetjük az amerikai akciófilm nagy korszakának. Az évtized, amely még/már hírből sem ismerte a politikai korrektséget, amikor minden olasz maffiózó volt és minden ázsiairól nyugodtan el lehetett sütni valami gagyi, rasszista viccet, maga volt a…..
aeon flux minden galaxisok atyja 2013.01.26 09:32:00
Miközben hivatalosan is megerősítették a hírt, miszerint J. J. Abrams fogja rendezni a Star Wars hetedik epizódját, a trekkerek természetesen aggodalmukat fejezték ki a fejlemények iránt. Őket, és minden épeszű filmszerető embert némileg talán megnyugtatja a hír, hogy Abrams…..
Van néhány olyan film itthon a forgalomban, melynek én vagyok a keresztapja, ezért vettem a bátorságot, hogy a filmmániás körökben rengeteg fejfájást okozó magyar filmcímadó kálváriát körbejáró origós cikkre reagáljak néhány pontban (szigorúan egyéni meglátás, nem…..
mergenc 2012.12.10 06:05:30
@smartdrive: a Gilmore Girlst viszont néztem, ha nem jött volna át az irónia ;)
Akiben valaha is megfogalmazódott a gondolat, hogy képregény olvasásra adja a fejét, és képes volt elrugaszkodni a szuperhősöktől, az előbb vagy utóbb tuti kapcsoltba került Garth Ennis nevével. Emberünknek olyan zseniális címekhez volt köze, mint a Hitman, vagy a Preacher, és…..
mergenc 2012.07.26 20:38:07
mergenc 2012.07.30 10:13:30
@Is: Már nézem is, köszönet!
moziba:be The Joneses (2009) 2010.11.14 11:45:00
Azért vagy itt, hogy életstílust árulj. Ha az emberek akarnak téged... azt fogják akarni, ami neked van. Valami reklámos blogon vagy hol láttam ennek a filmnek az ajánlóját és valóban, szakmabelieknek kötelező a Jonesék megtekintése. Bár nem mentes sem béna moralizálástól, sem…..
Közben Vonnegutról teljesen megfeledkeztem, jöjjön tehát a második rész. Mother Night (Éjanyánk, 1996) [1961-es könyv alapján] Ha Nick Nolte helyett -akivel nincs bajom egyébként, egyszerűen nem erre a szerepre való- más játszotta volna Howard W. Campbellt biztos jobban…..
Nemsokára elkezdődik a labdarúgó Európa-bajnokság a köztévén, napi két meccs, műsoridőben állítólag viszont vagy hét óra lesz mindez, mert bajszos férfiak elemzik majd a látottakat, azaz a bohócliga szakemberei mondanak majd véleményt a világ élvonalába tartozó…..
mergenc 2012.06.08 16:37:04
Február 10-én kora délután biztosan sokan meglepődtek, mikor a PTE Ifjúság úti aulájában Kalasnyikovokkal hadonászó, símaszkban rohangáló terrorista-gyanús egyénekbe, és usankás, szőrmekabátos oroszokba botlottak. Nem, nem a Szovjetunió tért vissza minden gyönyörével, hanem…..
Olvasom Vincent Untz levelét a Gnome 3.0-val kapcsolatos tervekről. Mivel a Gnome nem az a sűrűn és sokat változó desktop, mindig nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit sütöttek ki a srácok, és ez a mai dolog kicsapta a biztosítékot. A szokásos dolgokon túl (hibákat fognak javítani, és…..
Takács László cikke az Indexen kötelező minden magyar ember számára. Aki pedig adófizető rendes állampolgár, annak pedig kinyomtatva beletenném a fizetési papírja mellé. Egy "Köszönjük az adót" kártyával együtt... A mellékvonalak megtartása miatt sztrájkolóknak,…..
mergenc 2009.04.16 13:45:50
Egészen nyugodtan meg lehet szüntetni a mellékvonalakat - ahol meg lehet; nem tudom, érezhető-e a nüansz? Említett helyen úgy tűnik eléggé meg lehet. Módfelett sok helyen nem lehet. (Persze, meg lehet, mert nem _gazdaságos_ - ha az állam csak gazdaságosan működne, akkor, ugye, nem lenne szükség az adónkra sem, milyen frankó lenne, és akkor mindenért fizetünk. Csak akkor (1.) mi a f@sznak az állam, illetve (2.) aki nem tudja fizetni, az rohadjon meg? Amúgy magam is azt gondolom, a kiölhetetlen politikai/MÁV/gazdasági/közéleti "elit" már nagyon sokszorosan bizonyította alkalmatlanságát, tőlem (szerintem!) legyen azé a MÁV, aki okosan, olcsón, tisztán és rendszeresen működteti. Csak egy cég sem lenne olyan hülye, hogy akár csak átvegye. Könyöröghetünk a GySEV-nek vagy az ÖBB-nek, mihaszna. Hacsak nem adókedvezménnyel üzemeltetik a fővonalakat, a mellékvonalakat a kormány tömi pénzzel és azokat csak fokozatosan veszik át. Jó nagy hülyeség, nem az első lenne az országban.
Vastagbőr "Élő gerincműtét" 2009.01.18 09:01:00
Lehet, hogy már sokan ismeritek Tihanyi Tamás Gábor kuruzslót a Budapest TV-ből, de én csak tegnap kaptam meg ezt a videót. A legjobb dolgokat mindig én tudom meg utoljára ...2009-ben ilyet hogy engedhetnek a TV képernyőjére? Az ORTT megtiltja, hogy egy fél mellbimbó látszódjon…..
Ez ütős lesz, pajtikáim:"Vallomást tett a nagy nevettető: Sas József. Elárulta, nincsen érettségije. A humorista úgy véli, hogy Magyarországon, a papírok országa vagyunk, nem azt nézik, hogy mit tud az ember, hanem hogy milyen papírjai vannak. József úgy véli, hogy ő…..