Regisztráció Blogot indítok
Adatok
betüfalo

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
19 éves vagyok, messze az emberélet útjának felétől, mégis az igaz utat keresem. Azaz mélyenszántó önelemzéseket végzek, miután felmerült bennem az emberrel egyidős kérdés: mi a büdös bánat az élet értelme? Erre igyekszem válaszolni.Ételek, irodalom, filozófia és a…..
Még a hazafelé úton összetörtem egy üveg mézet, otthon a hősiesen megmentett, szilánkoktól átszűrt maradéknak kerestem egy ipari mennyiségű mézet megkívánó mézeskalács receptet. Jó barátom, a sok o-betűs keresőprogram segített, ám a rámzúduló információ-cunamiban egy…..
Nagyon régi élmény, de megérdemli, hogy grafikus emléket állítsak neki és terjesszem az igét: Népek, egyetek minőséget! Barátságos fogadtatás, egyszerű elegancia és totális megsemmisülés az ízek élvezetében – Pannonhalmán jártunk, a Viator Étteremben.Azt, hogy…..
... attól, aki már látja az igazságot, annak aki még csak érzi...12 Ha bolygók és világok mind kihülnek, Minden atóm az Ősbe visszahull, Minden lélek az Úrba szabadúl, Fakír és kéjenc ott eggyé békülnek. Tömeggyilkos meg Krisztus testvérülnek, Mint illat s dögbűz a magasba,…..