Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hammer

0 bejegyzést írt és 178 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar származású Paul Lendvaival (82) Pozsonyban, könyvbemutatója alkalmából, a Kalligram könyvkiadó irodájában beszélgetett Ivan Drábek, a Pravda újságírója, abból az alkalomból, hogy az Orbán-kormány hivatali félidejéhez érkezett. Lefordítottuk. - Orbán Viktor,…..
Most kéne észnél lenni. Ez az ország tele van gyűlölettel. Gyűlölik a cigányokat, a hajléktalanokat. A zsidókat, a libsiket, a melegeket. Gyűlöli a főváros a vidéket, a vidék a fővárost. A biciklis az autóst, az autós a biciklist. Gyűlölik a bevándorlókat és a…..
hammer 2012.07.17 21:01:47
@tistedur: Bizony...megdöbbenéssel olvastam azt is. És látod...nem volt facebook oldala, mégis elfogták...már meg is van az a hitvány pszichopata állat, aki féltékenységből megölte. Dehogynem...hír volt az is. Csak...lehet, hogy ott az elkövető nem volt kisebbségi...?! Érdekes... Egyetlen Index-főcímes, a gyilkos rokonaiért rettegő, rasszistázó cikk sem született...?! Ez hogy van...? És igen, a te hozzászólásod is a fiatal nő undorító megkínzásának és meggyilkolásának relativizálását célozza, kizárólag faji okokból... Tehát szégyelld magad. Tudod egy ártatlan fiatal állati ösztönöktől vezérelt, heccből történő meggyilkolása mindíg nagy vihart kavar. Az elkövető sejthalmaz annyit mondott "egyedül viszem el a balhét"... Neki ez "balhé"... Egy általa ismeretlen, érző emberi lény brutális megölése "balhé"... ezen csámcsogjál kis butuskám, ezt ízlelgesd magadban, ne a pécsi nyomorult, de médiafigyelemre - és esetleg egy kis pénzre éhes - éhes, egy kisujjal sem bántott gettólakók értelmetélen rikácsolására.
hammer 2012.07.17 21:34:07
@szempontpuska: Az, hogy egy ilyen ügy kapcsán tőled annyira futja, hogy mentegetni kezded a cigányokat és őket sajnálod, próbálod sajnáltatni (olyanokat akiket ráadásul SENKI sem bántott).... a te érzéketlen, részvétlen, koncepciózus, előítéletes és rasszista lelkedről mond el mindent...
Zajlik a Kossuth tér átalakítása, olvashatjuk a cikkben, nézegethetjük a galériát, és bár persze 1944-ben nem így nézett ki a tér, a különbségek éppenséggel jó kezdeményezéseknek tűnnek (füvesített villamospálya, elzárás a forgalom elől). Nem tekinthetünk el azonban a…..
Bár Balotelli saját szerény szavai szerint egy zseni, akit Isten rendkívüli tehetséggel áldott meg, emiatt csak kevés ember ítélkezhet felette, azért veszem a bátorságot és ejtek róla néhány szót, hátha nem jut a fülébe, mire vetemedett egy magyar bloggerina. Azt sejtettük,…..
hammer 2012.06.12 16:40:27
@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: szerintem meg ne írjál ilyen értelmetlen posztokat...hacsak nem fizetnek ezért neked, akkor persze megértem. Az nem jutott eszedbe, hogy esetleg balotelli egy rasszista, önimádó, primitív állat, aki csak reklámot akar csinálni magának... És, ebbe auswitzot belekeverni, nagyon erőltetett...
hammer 2012.06.12 18:51:18
@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Negyvenes pasi vagyok, akinek a történelem a hobbija :) Vélhetően többet olvastam róla, mint kiskegyed valaha is fog, és nem akarok libsi kékharisnyákkal vitatkozni itt... A tanácsokra - nem csak az enyémre - pedig szükséged van mert buta vagy és félművelt. Ostoba liberális panelekben gondolkozol, amiket amerikai filmekből igazolsz. Rossz lehet neked. És pont nem érdekel hogyan írják helyesen... :)
hammer 2012.06.12 18:58:40
@Imiface: A blogíróhoz hasonló szerencsétlen, agymosott, budapesti, műveltségét halivúdi (lesz@rom hogy írják::) liberális filmeken szerzett kis fityfirittyek el sem tudják képzelni, hogy mennyire rasszisták lehetnek a feketék és egyéb szinesbőrűek. Én jártam afrikában, és pontosan tudom. Néhány éve pedig újzélandi benszülöttekre csapott le a rendőrség, akik ki akarták írtani a fehér lakosságot.... Csak hát ennél a műveltségnek és a nyitottságnak túl kellene terjednie az amerikai pite horizontján, ugye.
"A férfiak egész évben keményen dolgoznak. Most az EB idején hagyjuk őket meccset nézni! Ennyit megérdemelnek."- nyivákolja egy női hang a magyar sörmárka legújabb reklámjában, miközben lengén öltözött nők végeznek férfimunkákat: kukáskodnak,…..
Kár tagadni, az Orbán-kormány két éves ténykedésének nem csak a mindenhol megénekelt nómenklatúra a közvetlen haszonélvezője. Megalapozott szakértői becslésem szerint, melyet az ujjamból szoptam, tehát megbízhatóbb, mint bármelyik Századvég-prognózis, körülbelül…..
Rammjaeger83 & SchA - Minek nevezed azt a feketét, aki repülőgépet vezet? - Hát pilótának, te rasszista! Ismét jelentkezik a KatPol Filmklub, ezúttal George Lucas az amerikai 332. vadászosztályról forgatott filmje került a terítékre. A szó szerinti fordításban szoftpornósan hangzó "Vörös…..
hammer 2012.06.01 14:41:59
@molnibalage: Ki fröcsög itt? Rajtad kívül? És tulajdonképpen ki a lóf...sz vagy te, hogy engem itt oktatgatsz, okoskodsz? Kértelek szépen, hogy ne tedd, mert nem vagyok hozzá partnert. Magasról teszek rá, hogy neked mi a véleményed arról amit írtam. És ki volt itt demagóg? Nehogy már meg akard nekem mondani, hogy miről mit gondoljak. És a jó édes ... nénikéd "dumál", én szépen szerkesztett mondatokban írtam kisbarátom. Ne bizalmaskodj, nem őriztünk együtt libát. Gondolom te csak amerikai filmekben láttál háborút, de azért osztod sunyiban az észt itt a neten. Igen, fenntartom, hogy kár, hogy nem volt annyi erőnk, hogy letöröljük az égről a jenkiket, hogy pár ezer magyar életet megmentsünk. De gondolom te az ellenségeinknek drukkoltál volna akkor is. Nos, nekem te csak egy láthatatlan, irritáló senki vagy, aki kéretlenül belepofátlankodott egy kulturált véleménycserébe, úgyhogy a következő firkálmányodra már nem fogok reagálni akármit is írsz, számomra megszűntél létezni.
hammer 2012.06.03 23:08:10
@Gungnir: Köszi. Igaz, utánanézek.
hammer 2012.06.03 23:10:41
@bagir: Igen...Csodálatos emberek voltak és agyon jószívűek...! Mint minden jenki, ma is, bizonyítják az iraki, afganisztáni képek, videók...stb. Írja már ide vmelyik amerikamániás kis majom, hogy hány amerikai civilt öltek meg magyar katonák?!
Hogy mennyire félnek a románok a közel  hatvan évvel ezelőtt meghalt Nyírő József hamvaitól...!Nem értették meg hatvan év alatt sem, hogy ez az író már nem él...! Legfeljebb csak műveiben. Ártalmatlan. Életében sem volt ártalmas, csak a politika nyilvánította azzá.…..
hammer 2012.05.26 08:12:21
@Orbán," zárolom az egyházak állami pénzeit is"!: Te mit ordítozol itt kora reggel :))) Elgurult a gyógyszered, szegény?
hammer 2012.05.26 08:25:14
@Hertelendi: És te kinek kellesz ma?
hammer 2012.05.26 08:27:17
@billy reed: Hajrá koporsónyitogató románok?! Fujj fujj magyar író? Micsoda nagyszerű, patrióta lélek vagy te is... :)
 Mai Magyar Hírlap Bayer Zsolt álláspontja :  S hogy ilyenkor mindig felrémlik Bergman 1977-es Kígyótojásának egyik legrémesebb jelenete. Amikor a „híres” berlini kabarék egyikében nyílik az ajtó este, és belép néhány német ifjú. Nagyon szőkék, nagyon…..
hammer 2012.05.20 06:50:55
A poszt megint, a legújabb Index-divat szerinti. Sértegető, mocskolódó, semmi értelme, semmi érdemi információ, lebuzizza Bayer Zsoltot. Gondolom ezért került címlapra.
De:
www.youtube.com/watch?v=yhKzUvtb2v8
A Kígyótojás fent van a you tube-on, az egyész film, magyar szinkronnal. Nem kell találgatni. A kérdéses jelenet 1:09-nél, azaz egy óra kilenc percnél kezdődik kb.
Hát igazság szerint sem Bayer Zsoltnak, sem itteni néhány libsi szájkarate hősnek nincs igaza. Meg lehet nézni.
Naiv ügyfélnek egy biciklivel és 2 gyerekkel nem sikerült sehonnan taxit rendelnie. Meg nem erősített értesülések szerint igazából már annyira rossz a helyzet, hogy a belvároson kívül szinte sehova nem szeretnek fuvarozni a taxisok este, mert mindenki ott cirkulál a kocsmák…..
ProgBlog Irodalmi zsidózás 2012.05.09 00:34:00
„Én a tökéletesség ostromlásában hiszek – és a jövő mindenképp az enyém!”Richard Attenborough: Tűzszekerek (Harold Abrahams szavai) - 1981 Van abban valami ironikus, hogy párhuzamosan derül ki az egri önkormányzat „büdöszsidózása” és az, hogy a…..
Adjonisten, Megváltó, Megváltó! Jöttünk rokon országból. A pénzünk is mind elfogyott, mangalicánk is megrogyott, hoztunk semmit hat marékkal, lejárt gyógyszert vasfazékkal. Én vagyok az Orbi cár, aki önkéntes király.(via)Kedves Vezetőnknek…..
Jól indult Áder János – vélhetően az elődjéénél hosszabbra tervezett – elnöki ciklusa. A Nemzet Első Polgára, a humorérzékéről és laza, barátságos stílusáról messze földön ismert államférfi a Székely himnusz eléneklése közben elmerenghetett pár percet a Parlament…..
Nem is olyan régen még arról volt poszt, hogy az autósok nem használják a csepel-szigeti gerincutat. Már akkor is gondoltam, nem sokáig marad ez így, az autósok megszokják, aztán előbb-utóbb megjelennek itt is a hülyék. Heti rendszerességgel járok erre, és már többször láttam…..
hammer 2012.04.25 13:04:59
@Leadfoot: Érdekes vagy... Az előbb legyávázod az apukát, miért nem üldözte, kapta el és verte meg (tanulja meg az a kölök ott hátul mi az élet) a pszichopata sofőrt, de amikor valaki leírja, hogy ő bizony megtette amire a másikat biztattad, akkor lebunkózod.:))) Taxis vagy te az tutti.
hammer 2012.04.25 20:48:01
@Leadfoot: Hát...ez tulajdonképpen igaz.
Egyre több minden marad meg a régi jó dolgokból. Megint egy pártállami múltat idéző hagyomány elevenedik fel a középiskoláknak tantervileg most frissiben előírt katonai alapismeretek tantárgy bevezetésével.  Magyarországon először a dualizmus idején próbálkoztak…..
hammer 2012.04.24 10:01:03
@HEL Blog: Hát persze...:) Hiszen Sztálin mindig igazat mondott és betartotta a szavát. Egyébként még csak nem is igaz a sztori.
hammer 2012.04.24 16:54:57
@HEL Blog: :) Ifjú gárdista voltál???!!! De gáz...! Sokat röhögtünk rajtatok anno. Komcsi hitlerjugendek. Orbán sosem volt ifjú gárdista. de te ezt pontosan tudod.
  A magyar kormány nem akarja végrehajtani a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságának ítéletét, miszerint kártérítés jár a vörös csillag viselése miatt elítélt munkáspárti politikusnak és ahhoz is ragaszkodik, hogy a kommunista diktatúra jelképeinek…..
hammer 2012.04.23 20:39:29
@Római kömény: Mit beszélsz...???!!! "...a mezőgazdasági termelés bázisán modern ipart kellett teremteni..."???!!! Te polgazd-on (politikai gazdaságtan=marxista áltudomány) nőttél fel...??? A mezőgazdaság volt az egyetlen sikeres ágazata a gigantikus, dús, gazdag termőföldekkel rendelkező ukrajnának és oroszországnak. Miért kellett ott erőltetetten nehézipart teremteni? Jah, merthogy a szocialista utópistáknak és a bolsevik futuristáknak - csakúgy mint a fasisztáknak - az ipari fejlődés jelentette a modernizmust? Lehet, hogy jobb lett volna ha a saját népüket (bocs elvtársaikat) nem döglesztik éhen, ahelyett, hogy gyalázatos minőségű acélt, primitív gépeket, röhejes traktorokat termeltetnek ezerrel. Pl. lehetett volna olyasmit is csinálni, hogy a mezőgazdasági termékek exportálásából kiváló minőségű német és angol ipari termékeket vásárolnak. De igaz...jobb megoldás kiírtani az ország lakosságát egy idióta, beteg és gonosz ideológia jegyében csak azért hogy szar hulladékot termeltessek velük. Okos gondolat.
hammer 2012.04.23 21:00:52
@bircaember maxval: Sztálinnak a nacionalizmus felhasználására a német támadás után lett égető szüksége, hogy megfelelő morális alapot adjon a harcoló tömegeknek. A "nagy honvédő háború" eszménye ekkor alakult ki, mivel a haza megvédésével sokkal nagyobb érzelmi hatást lehetett elérni, mint az "előre a munkáshatalomért" jelszóval olyan időkben, amikor a fővárost szorongatja az ellenség. Ekkor vették vissza a cári idők egyenruházatának elemeit is a hadseregbe, váll-lapokat, csillagokat, cári tábornokok szerepeltek a kitüntetéseken (pl. szuvorov stb.). Egy katonát nem motivál ha mértani idomokkal (vörös téglalapok, háromszögek :) bolsevik rangjelzések ) jutalmazzák a hősiességét, mint az arany csillagok, hímzett váll-lapok, szép rendjelek... ez van. Ilyen az ember, még a bolsevik is...:)))
hammer 2012.04.23 21:41:42
@bircaember maxval: Hát igen...erre nem is nagyon lehet mondani semmit. Na jó éjt, itt minden viszonylag épeszűnek...:)!
Mondanám, hogy nem értek a villamossághoz és azért nem tudom megmondani mi ez, de a helyzet az, hogy - Tamás fotói alapján - még abban sem vagyok biztos, hogy a villamossághoz van köze ennek az izének. (Amúgy sem akarom szegény ELMŰ-t minden második nap ekézni). Lehet hogy csak…..
hammer 2012.04.20 10:01:31
@ColT: Azt lehetne, hogy a pestiek egy budapesti blogban úgy hívják a pesti helyeket, ahogy akarják, anélkül, hogy beleokoskodik valami (frusztrál? irigy? előítéletes?)vidéki okostojás? íénfelőlem a debreceniek, miskolciak, soproniak úgy hívják és becézik a saját településrészeiket, köztereiket ahogyan akarják (meg is teszik) engem ez nem zavar és tiszteletben tartom, mivel ez a helyi hagyományaikhoz tartozik. Nem kell pesti blogokat nézegetni ha zavar.
Mirkóczki Ádám szociológus, a Jobbik parlamenti képviselőjének törvényjavaslata és a rendőrségnek a Meleg Méltóság Menetét elutasító határozata kapcsán, mint minden évben, újra előtérbe került a homoszexualitás témája. Sokat gondolkodom a homoszexualitásról:…..
hammer 2012.04.18 12:10:56
@Lecsóx:Látszik, hogy nem szeretsz olvasni és csak a korlátolt de rendkívül pökhendi libsi paneljeidben gondolkozol. A homoszexualitásból ki lehet gyógyulni. Ezrek kértek segítséget az Exodus mozgalomtól, emberek, akik úgy gondolták, hogy nem szeretnének buzik lenni mégsem. Persze az amerikai rágalmazás ellenes liga hisztérikus támadásai ellehetetlenítették a tevékenységüket. Hiszen a liberálisok annyira azok, hogy szerintük egy ember nem dönthet a szexuális irányultságáról, kötelező homokosnak lennie akkor is ha nem akar. Egyébként már régen megdőlt a "homokosság genetikai adottság" libsi mantrája, még akkor is, ha ezt nektek nehéz is tudomásul venni.
hammer 2012.04.18 19:01:42
@aritus: :) :) :) Ja...ha a wikipedia ezt írja akkor biztos úgy van...:))) Írtam, hogy az ultraliberális libsibibsi rágalmazás ellenes liga, gyakorlatilag az életüket fenyegette, hogy kiadják ezt a hazug nyilatkozatot. Persze ezt kifelejtetted, mert nem illik bele a hülye, szellemi fogyatékos, rikácsolós libsi paneljeidbe...kedves libsi-birka. Hja...az internet sosem hazudik ugye....Majd ha a gyermekeitek (ha lesznek) bejelentik hogy fiú létükre faszt szeretnek szopni és végbélbe élvezni, vagy lány létükre vaginát nyalni, akkor ti...a hit védelmezői bizonyára tapsikolni fogtok hozzá..., ugye...Nos, hát ez legyen majd a legnagyobb öröme életeteknek, azt (nem)kívánom!
Igen nagy fába vágtuk a fejszénket, amikor a rendszerváltás utáni Magyarország tíz legocsmányabb eseményét próbáltuk rangsorolni, hiszen a Harmadik Köztársaság teljes története nem más, mint ocsmány pillanatok feszes sorozata. Gyalázatos volt a kikiáltása, annak körülményei…..
hammer 2012.04.16 12:08:36
@Mária: Ezek az ügyek csak a te gyűlölettől terhelt fantáziavilágodban léteznek. Bajnait pl. nem kell rágalmazni. Anélkül is tudja mindenki, hogy egy sz@rházi tolvaj :)
      Holnap este hat órakor a Corvinus Egyetemen Bogár László tart előadást . Jogi képviselőnk kérésére nem írom azt, hogy Bogár László a Nemzet Hülyéje. Lehet, hogy gondolom, lehet, hogy nem, sohasem fog kiderülni. A kontraszelektált kommunista…..