Regisztráció Blogot indítok
Adatok
suexID

2 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Margit híd felújításának keretében nemcsak maga a híd újult meg, hanem a két hídfőben lévő gyalogos aluljáró is új ruhát kapott. A budai hídfőben július 2. és július 19. között folytak burkolási munkák, emiatt a H5 jelű HÉV meg sem állt a megállóban.Az aluljáró…..
Építős blog Zebra a hídon 2011.06.15 08:41:00
2011. június 14-én, nem sokkal negyed öt után átadták a Margit híd déli oldali járdáját. Ezzel egy időben üzembe helyezték a margitszigeti szárnyhídnál az új jelzőlámpát, mely az új felszíni gyalogátkelőhelyet biztosítja.A híd közepén korábban gyalogos aluljáró volt.…..
suexID 2011.06.18 09:53:02
@Jani3k: A turistákat biztos az a koszos, szarszagú és összegraffitizett aluljáró vonzotta a híd közepén, és nem a sziget "nyugalma". Én speciel örülök, hogy megteremtődött a felszíni átkelés lehetősége.
A blog születése igen viharos gyorsasággal történt…úgyhogy azt hiszem mindjárt a közepéről kezdeném. Hogy mi az az Ingatlanfelkészítés, és miért foglalkozom vele? Évekkel ezelőtt, az akkoriban külföldön dolgozó „ingatlanos” barátnőm (úgy tervezem, hogy…..
Teszt blog Morella 2010.12.04 21:12:00
Mélységes, de nagyon különös rokonszenv érzésével néztem barátnőmre, Morellára. Évekkel ezelőtt véletlen vetett közelébe, s lelkem legelső találkozásunk óta oly tűzzel égett, amilyet mindaddig nem ismert; de nem Erósz tüze volt az, s keserűen gyötörte szellememet a…..
Teszt blog dsa 2010.12.04 20:02:00
dsadasdsadjaghdjasgdjasgdjasgd..
Magyar Opera Safari 4, a kamugép 2009.02.26 00:23:00
A Safari 4 beta megjelenésével az Apple megint túlzásokba eset a saját érdemeit illetően. Nem akarok most abba belemenni, hogy hányszor lett gyorsabb a JavaScript, majd le fogják mérni pontosan, akik jobban értenek hozzá. De az a magabiztosság, ahogy több funkciót is úgy állítanak…..
EmceeMike blogja Californication 2009.01.30 21:02:00
Már régóta terveztem megnézni ezt a sorozatot, de valahogy nem vitt rá semmi eddig. Pár napja aztán előszedtem és elkezdtem tovább nézni az első évadot. Aztán olyannyira belejöttem, hogy az évad végén már akartam tovább nézni így aztán körülbelül 4 nap alatt végeztem a…..
Kezdeném akkor az elejéről, onnan hogy csütörtökön felöltöztem és az elöző este bepakolt táskával elindultam a Bőrklinikára letudni ezt az idegesító problémát egyszer s mindenkorra. 8-ra hívtak be ehhez képest 10 óra körül tudtam csak elfoglalni az ágyamat a kóteremben.…..
Gondoltam összegyűjtöm az indokokat, hogy miért nem érdemes párkapcsolatot létesíteni egy tizenhatodik életévét még be nem töltött leányzóval. Akinek nem inge, természetesen ne vegye magára. Igazából ezek már rég óta gyülemlettek bennem, de eddig nem gyűlt össze érdemleges…..
Megpróbálom a legtöbb idióta írást összeszedni, ami a sztrájk alatt megjelent a vdszsz.hu-n Jó szórakozást. Nekem már fáj az oldalam a röhögéstől Kelet-Magyarországon Barna István a helyzetet úgy foglalta össze, hogy "Nyugaton a helyzet változatlan": arrafelé…..
Kedves MÁV (-START) Blog ! Előbb a neten bóklászva a következőt találtam: a VDSZSZ lehet, hogy ismét sztrájkolni fog. Itt a link : http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=192608 Remélem kikerül a posztom az oldalra:) Üdvözlettel, Peti Ismét sztrájkra készül a VDSZSZ A Vasúti…..
Kiderült a szörnyű titok, miért nyitott meg félkészen az Aréna Pláza. Természetesen a legkézenfekvőbb magyarázatot adja az elnök-vezérigazgató ebben a bérlőknek szóló kiszivárgott levélben, vagyishogy ki tudják élvezni a karácsonyi roham teljes idejét. A …..
Nem tudni, mennyi kötbért kellett volna fizetnie az Aréna Pláza építtetőjének, ha nem adja át ma a cuccot, de Attila - aki az előző posztban anyázott - végül bejutott a félkész épületbe, ahol ilyen körülmények fogadták. A Homár ugyan nem építési vállalkozó, de azért…..
Tök jó, hogy már vonattal is eljuthatunk Ferihegyre, de ha a kaller se tudja mekkora a kigyo amin ül az már ciki. Pláne, ha lelóg a peronról.Sziasztok !Csütörtökön reggel elindultunk egy hosszú hétvégére a ködös Albionba. Gondoltuk, hogy mivel nincsen sok cuccunk, kipróbáljuk a…..
Egyszerű kis eset lenne, de a hangulatos videófelvétel igazi gyöngyszemmé avatja azt, ahogy Istvánékat otthagyja a vonat a balatonszemesi állomáson. Komplett abszurd dráma: befut a vonat, nulla másodpercnél tartunk, a kis társaság elkezdi hátrafelé tolni a feladásra szánt bringát,…..