Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nameless22

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kaposvári Egyetem Helyzetkép a 8-15 évesek érzelmi neveltségének szintjéről című felmérése szerint a magyar iskolások 70 százaléka szívesebben lakna a VV villában, mint otthon - írja a Bors. Az 1423 iskolás megkérdezésével lezajlott friss kutatás megállapításai szerint a…..
nameless22 2011.05.19 18:00:08
érdekes volt olvasni a hozzászólásokat, a felmérés pedig elkeserítő. én 17 éves vagyok, és abból is egy nagyon ritka fajta, gondoltam vázolom az én szemszögemből is ezt az egészet.
gyűlölöm/lenézem a realityket/magyar kereskedelmi csatornákat amiért ilyen szart mutatnak, de annyira, hogy a szüleimet én próbálom a nézésükről lebeszélni. és nem csak a vv-ról, hanem a többi szarról is, ami csak megy(fókusz, csillag születik stb. az a sok pofába hazudás ami ezekben mennek, egyenlő a vonaton blikket olvasó 50-es 60-as emberek művelődésével). na most ennek vannak következményei. a szociális életem szinte a 0-val egyenlő, ami tudom, hogy nem csak ennek köszönhető, de jó részben ennek is. (eléggé zárkózott is vagyok, annak ellenére, hogy szeretnék változtatni ezen. de hát basszus: de nehéz változni, amikor iskolában csak hülyék vesznek/vettek körül nagy többségben, akikhez ha igazodok, az egyenlő egy lehetséges jövő aláásásával, mert másképp nem lehet beilleszkedni rendesen. kivétel ha találsz egy rendes társaságot, de a felmérésből is látszik az ilyen ritka, így a csoportra még kevesebb az esély :D) a mai fiataloknál (én korosztályomtól lefele 14 évesig biztos) a beszédtéma a pénteki/szombati lerészegedés menete, valamint a netes/tv-s trendek kibeszélése/utánozása. nagyon elkeserítő a suliban a sok idiótát látni, majd hazamenni vidékre, és közben a kökin látni a 20, 30 évvel idősebb hasonmásaikat is. sokaknak a kitartása félúton elvész, részben mert a szülő is szarik rá (ami azért rám is igaz), vagy mert egyszerűen akar szociális életet, de amúgy még ez se jön össze sokszor a szegényebbeknek. az életem jelenleg eléggé lehangoló tud lenni, de én hiszek abban, hogy jól döntöttem, és mondjuk pár év múlva már egy olyan társaság lesz körülöttem, ami nem lehúzni próbál, hanem olyan ahol tudok jó barátságokat kötni. mert én jó barátságot sokat nem látok magam körül, csak olyat ahol a képmutatás megy folyton (új ruhám van, hulla részeg voltam, adsz kölcsön cigit stb.)
na jöjjenek erre a vélemények, oltások, kritizálások, esetleg helyesen bólogatások. (amúgy tényleg vannak olyan képmutató emberek, akik itt amellett papolnak, hogy milyen szar a vv, és közben mégis nézik? milyen szánalmas már ez.)