Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mike3X

5 bejegyzést írt és 142 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
English versionÖnkénteseket keresünk!A Kristály-völgy Egyesülethez nagyon sok ruhaadomány érkezett a vörösiszap-károsultak részére. Annak érdekében, hogy a kolontári, devecseri és somlóvásárhelyi lakosok könnyebben meg tudják találni a nekik megfelelő ruhát, szükséges…..
Mike3X 2010.11.27 20:54:36
Mike3X 2010.11.28 21:09:51
@zsak4: Én most nem tudok konkrétan senkit, de jövőhét végén lemegyek. Ígérték, hogy a miénktől függetlenül megkapok egy igényvezető szoftver hozzáférést. Remélem hamarosan megkapom. :)
Valamikor a cuccokat át tudom vinni a raktárba, ahol már van bútor. Szerintem kedden elmegyek és lefényképezem. Így már jobban tudjuk mi van eddig. Van még pár másik felajánlás is, amiket át kell vigyek. Aztán válogatok a hétvégére, mit tudok levinni, ha lesz hova.
Mike3X 2010.11.28 21:11:02
@ris: Valamennyit ajánlottak fel, még nem tudom mennyi lesz realizálható belőle.
Arra kérünk benneteket, hogy a budapesti, illetve Pest megyei adománygyűjtést, és annak célba juttatását itt szevezzétek meg. Az általános információk továbbra is a "Mindenki segíthet" bejegyzés alatt találhatók. Köszönjük!..
Mike3X 2010.10.09 18:17:28
@Julia1990:
Vasárnap is fordulok, meg kedden vagy szerdán is.
Most lent vagyok, holnap délután megyek vissza és este 8-ig tartó gyűjtésről hozom le az adományokat.
70/3 395-090
Megint eljött hát az idő, mikor indulni kell.Vár a munka és a kosz. Kíváncsi vagyok mikor hív, ha hív a vevőjelölt.Még le is kéne mosni a kocsit meg kicsit kitakarítattni. Ez majd napközben lesz. Remélem nem a legnagyobb munka közben akar jönni. :)..
Csodálatos volt! :)Annyira jól éreztem magam, mint már régen. Ágicámnak nagyon jó kedve volt, olyan kis kötözködős, de kedvesen kötözködött és nem bántóan.Mivel itt szambáztam neki Ádám kosztümben, így egyfolytában ezzel kapcsolatban tette a megjegyzéseit. :)Először is…..
Nem is tudom, nem tetszik ez az oldal igazán.Azt hiszem viszem is innen a blogom.Átmegyek a kedvesem által is használt blogos oldalra. Előtte azonban még írogatok ide...
Nah, megvolt ez a nap is. Egész jól telt el.Nagyjából szinte semmit se dolgoztam. :) Ilyen is kell néha.Megrendeltem a telefonokat, kettőt módosítani kellett, mert az egyik nem jó áron szerepelt és nem tetszett az ára. A másik meg olyan áron volt, nem hagyhattam ki. :)Hívtak ma a…..
Hmmmm. Akkor neki kéne látni.Szerintem ez a legnehezebb.Talán magamról:Nem vagyok igazán különleges, de hétköznapi sem. Sokan sokfélét mondtak már rólam, én is sokmindent gondoltam magamról.Jelenleg ott tartok, hogy van két gyönyörű lányom, a feleségem hosszú előkészületi…..