Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A&A Music

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
vízizene 2011. június 24-25. 2011.06.29 07:27:00
Megjött “M”, így a munka átalakult egyfajta nászúttá, ahol néha zongorázni is kell. Szegényt első napján a Bahamákon rögtön befogtam önkénteskedni, mentünk megint a kutyákhoz. Körbenéztünk a telepen, van kutyasimogatókutyatemető,szamár, macska-részleg és…..
“Mint a suttogás a szélbennem volt több a dalés félig el is fojtottaaz őrült hangzavar”(Bojtorján)Ezt most egy otthoni dolgokról szóló blogbejegyzés lesz.Hallom, hogy a polgármesteri hivatal betiltotta az utcazenélést, mert – íme az indok – túl hangos és…..
A&A Music 2011.06.23 10:09:47
@Évamama: Balázskám ! Ez az egyik kedvenc Bojtorján dalom. Most jól beleültetted a fülembe. Egész nap ezt fogom dúdolni. Egyébként még csak beszélnek róla, tudomásom szerint, hogy szabályozni kellene az utcazenélést,de mivel az egész dolog elég megfoghatatlan, szerintem eltelik egy kis időbe mire valami elképzelést összeraknak a hogyanjáról. Reméljük minél később.
Éva mamának mondanám, hogy szerintem élhető a város ha nem azzal foglalkozunk hogy nem élhető. Ha mindenki a saját kis mikroklimáját megpróbálja élhető szinten tartani talán a sok pici mikroklima megszül egy nagyobb barátságos közeget. Nagyon nehéz napjainkban az élet itthon, de máshol sem könnyű, elég ha a hiradót megnézzük. A görög tüntetők pont ugyan azokat mondogatják mint az itthoniak, pedig ők még nálunk is nagyob kakiban ülnek. A globális dolgok megoldásába sajnos a kisemberek soha nem tudtak beleszólni, tehát marad a szűk környezet élhetővé tételéért folytatott harc. És ha az ember fiának van alkalma néha onnan kitörni - munició szerzés cimen , mint ahogy most a mi Balázsunk teszi - akkor menni kell és aztán visszajönni és folytatni az elkezdett építkezést.
vízizene 2011. június 10. Nassau 2011.06.14 17:24:00
 (A képeket változatlanul a jobb egérgomb segítségével lehet megnézni)Ma – kutyát sétáltattam. Krista, a programfelelős (itt a hangzatos “crew activities manager” névre hallgat) szervezésében hatan önkéntesek elmentünk a nassaui állatmenhelyre egy kicsit…..
 Ma volt a legmurisabb esküvő eddig. Igazi virággyerekek, peace love and flowers, szóval vissza a hetvenes évekbe. A parton volt a szertartás, ez azt jelenti, hogy reggel 9.30-kor felvesz engem és a násznépet a pargo (ez egy nyolcszemélyes kiskocsi) és kivisz a strand távolabbi…..