Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DeySenRa

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most telefonált egy régi olvasónk, aki azzal az elképesztő hírrel szolgált, hogy most (2011. május 18., szerda, 15.02 óra) a Honvédelmi Minisztériumnál nincs kitéve gyászlobogó.Aki még nem tudná: a tegnapi napon, kedden, május 17-én két magyar katona meghalt egy afganisztáni…..
DeySenRa 2011.05.19 11:25:49
@Papírzsepi:

Láttam, kisebb nézetkülönbség alakult ki általam két igen nagyra becsült szerző, tiboru és Papírzsepi között. Nem szoktam kommentelni, csak olvasni a blogot (azt viszont mindig), és olvasóként tennék hozzá a bejegyzéseitekhez, ha megengeditek. Úgy látom, mindkettőtöknek igaza van, hiszen - sok-sok más mellett - a jól megválasztott elvek segítették azzá tenni a blogot, ami ma, ugyanakkor a sikerességhez (nekem olvasóként siker, amit a kialakult csapat folyamatosan letesz az asztalra!!!) egy nagyon nagy összetevő is hozzájárul, mégpedig a szenvedély. A szenvedély a téma, az olvasók, a szórakoztatva népszerűsítés/ismeretterjesztés iránt. Ha ez a szenvedély egyszer-egyszer, fájdalmas aktualitások miatt másképp is megnyilvánul, szerintem érdemben nem sérülnek az elvek, a célok, csak mi olvasók kapunk hiteles képet a szerzők, kommentelők elkötelezettségéről, szenvedélyéről.

Mindannyiotoknak ezúton is köszönöm, hogy olvashatom a lemil-t, és persze a többi rokont! Hálás vagyok érte!
DeySenRa 2011.05.19 13:30:47
@tiboru:
Igen, sajnos megfelelő rálátás nélkül is igazat adnék neked... :(
Én egy másik szakmát próbálok szenvedéllyel űzni, és értelemszerűen ott is sok a visszásság, csak nem múlhatnak ezeken életek...

Köszönök mindent, még egyszer!
Az MTI adott hírt arról, hogy jövő nyártól újraindulhat a vasúti közlekedés Budapest és Isztambul között. Azon kívül, hogy a két ország lakóinak könnyebb lesz a másik országot megközelíteni, számos külföldit is várnak, akik körében egyre népszerűbben az ilyen…..
DeySenRa 2011.05.19 11:38:08