Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tímeaa

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az LG azt ígérte, hogy az idei évben továbbfejlesztették a háromdimenziós megjelenítést, kipofozták és felturbózták a Smart TV rendszert, illetve, hogy a mozgásérzékelős távvezérlő is evolúciós fejlődésen ment át. Kipróbáltuk, hogy mindebből mi igaz.    Az LG és…..
Tímeaa 2013.07.01 17:25:51
@orsiborsó:
Nagyon tuti, én is szerelmes lettem. De majd az új tv-jük milyen komoly lesz, amiről megy a nyereményjátékuk faceboon-on, nagy titokban tartják, hogy miket fog tudni..
addict McDonald’s vs Burger King 2011.12.04 09:00:00
Egy friss hazai kutatás szerint a gyorséttermek ismertségét tekintve a fiatalok 70%-ának a McDonald's jut először az eszébe, nem pedig a Burger King. Ez az arány külföldön valószínűleg alacsonyabb, ám így is jól látszik, hogy a Meki magabiztosan tartja pozícióját a világban.…..
Tímeaa 2012.07.23 15:06:49
@Julllia81: Evvel én is így vagyok, ha megéhezem még a vascsövet is elrágnám :D Milyen menühöz és milyen szelvényt. Relatíve sűrűn járok BK-ba de még nem találkoztam semmi ilyesmivel.
Na végre itt a nyár….! Szuper kis hétvégi programba csöppenhettek családos vendégeink a múlt hétvégén, gyereknapkor Aligán. Bár az eseményt nem a Club Aliga szervezte, de a helyszínt és a jó időt is szívesen biztosította az eseményhez. Szórakozásból nem volt hiány:…..
A keletről érkezők legnagyobb részének ez az első Balaton-képe. Nem nagyon lehet pattogni ellene, a hatása alá kell kerülni, és kész. Minden száj nyitva áll. Ehhez persze vonattal kell érkezni. Pestről jövünk, nyilván, és először Fehérvár után kezdünk türelmetlenek…..
divat.blog 2011 tavasz ruhadivat 2011.05.11 10:32:00
2011 tavaszán nagyon sok új, de annál is több régi elemmel találkozhatunk. A divat a 70-es évek világát tükrözi vissza.Újra felfedezhetjük a kor lezser és elegáns valamint a bohém és üzleties irányzatú ruhadarabjait is.Idén a ruhadivat a maxi ruháknak kedvez(általában lágy…..