Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ny. T.

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Rob Potter közreműködésével készített interjú folytatásában szól lesz a mesterséges intelligencia jel megtisztításáról, a Naprendszerünkben zajló energetikai folyamatokról, a Galaktikus Kódexről és ehhez kapcsolódóan a „pozitív” és „negatív” földönkívüli szövetségek viszonyulásáról valamint a…..
Ny. T. 2016.06.17 15:50:39
@gamerattitude: Egyértelmű-e, hogy ha valaki megkérdezi: "Honnan tudod?" - ezzel le is zár minden további információátadást?

Vagy nem?

Még mindig magyarázni kell, hogy egy ilyen minőségű blogon már a konkrét információ MÖGÖTTI erőtér sokkal fontosabb, mint maga az információ!?

Minden sorodból pedig egy puszta unatkozó, fecsegő természetű ember energiáival szembesülhetünk - már volt itt a fórumon egy ilyen, aki meg is akadályozott minden komolyabb eszmecserét.

A kérdéseidre pedig szívesen válaszolnék, de még nem látom értelmét, mivel még nem a valódi válaszok érdekelnek igazán, hanem az ego-természet feszültséglevezetései.
Ny. T. 2016.06.17 17:12:05
@anathea: Először is a negatív földönkívüli energia-kapcsolatodat kellene megszüntetni! Akkor nem lennél ilyen óvatos, és aktuális jelen követelményeit, mármint az ego-mentes társadalom itt és most abszolút szükségszerűségét nem vetítenéd ki egy távoli, ködös jővőbe!

Ugyanis NINCS MÁS ÚT az emberiség számára:

Vagy itt és most fejest ugrik az újba, a galaktikus alapelvek szerint folytatott életbe, vagy pedig elpusztul!

Vagy teljesen elfejtetted, amit korábban írtam: 13.000 év óta nem beszélhetünk semmilyen valódi fejlődésről, hanem csakis zsákutcás látszatfejlődésekről, egy teljes csődtömegről, mind egyéni, mind kollektív szinten.

A szexualitást pedig csak azért hoztam fel példának, mert a mai földi embernél ITT látszik igazán az eredendő egoizmusa, minden kifelé mutatott liberalizmusa és olykor ezoterikus felvilágosultsága ellenére is - vagyis az, hogy valójában mennyire a föld sárga rögéhez, egy középkori feudális rendszerhez, egy FÖLD-KÖZPONTÚ világhoz kötődik, és valójában nem is akar megválni tőle.

Minden más csak pótcselekvés és figyelemelterelés részéről.

Azaz az emberiség inkább százszor vállalja a pusztulást, mint egyszer is meghajtsa a fejét Isten, VAGYIS a valódi fejlődés, a Vízöntő korszak követelményei előtt!

A Galaktikus Fényszövetségi flotta pedig, melyeknek anyahajói már százezer számra itt vannak körülöttünk, évtizedek óta, megdöbbenve figyelnek, ugyanis addig nem jelenhetnek meg látható formában felettünk, míg az emberiséget a saját elmebeteg félelempszichózisa tartja a markában - így Isten AKTUÁLIS MEGJELENÉSE is már évtizedek óta elmarad!

De egy biztos: ez az áldatlan állapot nem tarthat sokáig, mivel a mai Föld rendkívül gyilkos energetikai sugárzásai már nem csak a Naprendszer puszta létét veszélyeztetik évtizedek óta, hanem az egész galaxisét, sőt az egész világegyetemét is - akármilyen hihetetlen is!

Miközben minden ezoterikus blogon és fórumon még ott tartanak, hogy na most vannak-e ufók, vagy nincsenek?... és ha vannak, akkor mi a fenét keresnek itt egy ilyen teljesen érdektelen bolygón… hiszen ilyen ufó-faxni nélkül is olyan prímán megvagyunk… és talán majd ezer év múlva találkozhatunk velük.
Ny. T. 2016.06.17 19:17:21
@freedom_for_all: Itt és most ráhangolódsz a Galaktikus Fényszövetség megjelenésére!
A most következő interjú különleges helyet foglal el az oldalon eddig megjelent írások sorában. Egy honfitársunk keresett meg bennünket azzal a szándékkal, hogy elmondja nekünk, éveken keresztül kapcsolatban állt a Coma Berenices (Bereniké haja) csillagkonstellációból érkező földönkívüliekkel.…..
Ny. T. 2016.04.03 00:41:48
@Facipan(zsíragykockafejben):

"The Georgia Guidestones" 10 parancsolata tulajdonképpen UGYANAZ, mint a Galaktikus Törvények 10 alapelve!

Egy lényeges különbséggel!

A földi elit ezt CSAK önmagára érti, míg a Galatikus Törvények egyetemesen mindenkire érvényesek!

Így bizonyos szempontból az elitnek teljesen igaza van abban, hogy ezekhez az alapelvekhez tartja magát, hiszen pl. már az első, legtöbb vitát kavaró alapelvben is igaza van: a Föld mai fejlettségi fokán valóban nem bír el 5-600 milliónál több embert!

Ám ezt az elit rejtett népírtással (ezt nevezik többek között egészségügynek, politikának, pénzügyeknek stb,) akarja megoldani, míg a valóban fejlett civilizációk ugyanezt a problémát más bolygóra való széttelepítéssével oldják meg!

Így a földi népesség széttelepítése az elkövetkező 20-30 évben ELKERÜLHETETLEN LESZ!

Ezért felhívnám minden fejlett lélek figyelmét (akik feltehetően ilyen minőségű blogon nagyobb százalékban tartózkodnak), hogy MÁR MOST DÖNTSÉK EL, HOGY MELYIK CSILLAGRENDSZERBEN AKARNAK ÉLNI, mivel a Föld elhagyása számukra elkerülheteten lesz!

A spiritufó honlap 5 éve elkezdte ezen csillagrendszerek életének az ismertetését, így senkise mondhatja, hogy még teljesen tudatlan ezen a területen.

Pl. a mai magyar lakosság érett lelkeinek a 2/3-a Sziriusz-rendszerből százmazik, így természetesen oda fognak visszamenni is!

Gondoljunk pl, csak az "Eszterházy" névre! Ez EREDETILEG az jelentette : szíriuszi királyi házi, stb.

(Bár vannak köztünk sokan az Arcturus-rendszerből is!)

Ébresztő barátaim, míg nem késő!

Tisztelettel: a spiritufó szerkeszője és fordítója
Ny. T. 2016.04.03 09:49:42
@Facipan(zsíragykockafejben):

Igazából erre nem nagyon lehet mit válaszolni, hiszen minden mondatodból az sugárzik, hogy valójában nagyon is jól érzed magad ezen a tudatosság-nélküli karantén-bolygón, a világegyetemünk LEGNAGYOBB zártosztályán, a súlyos elmezavarodottak bolygóján!

Az első, legsúlyosabb elmezavar pedig, ami minden bűnnek és bajnak az alapvető oka: a földi emberiség a testével azonosítja önmagát, mint az állatok, vagyis a tudat fejlődésének a harmadik szintjéhez ragaszkodik, a negyedik és ötödik szint helyett, melyet már rég el kellett volna érnie - hiszen éppen azért van emberi testben!

VIszont a degeneráció, az elmezavar azonnal kialakul, ha egy relatíve fejlett lény VISSZALÉP egy atavisztikus tudati fázisba - mi másért, mint félelemből!

És ez már több ezer éve tart, csak most felgyorsult a folyamat, olyannyira, hogy a Földnek már az ötvenes években teljesen el kellett volna pusztulnia - és hogy MÉG nem pusztult el, az a pozitív földönkívüli testvéreinknek a MINDENNAPOS névtelen és személytelen szeretet-áldozatának köszönthető!

Pl. amíg mi ezen a szép napos délelőtt is elfilozófálgatunk, addig (is) a titkos szolgálatok (melyeket pont ezért hoztak létre) halálra üldözik az itt mimikri-személyiségben tarkozkodó földönkívüli testvéreinket!

( Mit gondolsz, miért nem engedték meg soha, hogy róluk és ufójukról közeli felvételeket készítsenek?!)

És még egy dolog: amig a földi tudat a testével azonosul. addig a Földdel is azonosulnia kell, vagyis a teljes tudatlansággal is!

Addig a legelemibb dolgokat sem lehet tisztázni, hiszen a Földdel való azonosulás, egyben a kollektív elmebajjal való egység kinyilvánítása is!

Ezért nem lehet Magyarországon sem két szellemileg kereső embernek a legelemibb dolgokban sem egyetértenie, hiszen a kollektív elmebaj lényege, hogy minden ember a teremtés koronájának képzeli magát, így az önhittség - mint tudati alap - még a spirituális tanítóknál is annyira elviselhetetlen, hogy ők is csak egy fan-klubot tűrnek maguk körül, de a legelemibb kritikát sem viselik el!
Ny. T. 2016.04.03 22:51:59
Sajnos a reakciók - mint sejtettem - semmit se változtak 10-15 év óta - mármint ha csak a szokásos magyar ezós-ufós blog- és fórumozós beírásokat nézzük!

Látszik, hogy valójában mindenki jól érzi magát ebben a langyos kakiban, és ahogy már a földönkívüli testvéreink az ötvenes évek elejétól szinte futószalagon intézték a drámai felhívásokat az emberiséghez a közeli pusztulás abszolút realitása miatt , a reakció akkor is, most is ugyanaz volt az ezo-guruk részéről: "Jól van má', nem kell annyira nyavalyogni, gondolkodjunk pozitívan!"

Ám minden szokásos földi ezós álokoskodás mögött kemény létfenntartási harcot látunk még a magyar internetes prófétáknál is: pl. egy átlagos magyar ezoterikus tanító csak az előadásaival kb. 700.000 Ft. keres havonta, ami ugyan nem egy hatalmas összeg, mindenesetre a 6 millió koldus országában már jelentősnek számít.

Miért utalok erre?

Azért, mert határozottan kitartok azon véleményem mellett, hogy itt valójában mindenki megőrült, az egész földi emberiség, vezetőivel és guruival zusammen!

És nem most, hanem már 1945 öta az - legalábbis jól látható formában.

Mert pl. már egyetlen atombomba felrobbantása is minden valóban fejlett lélek számára egyet kellett volna jelentenie: a Föld azonnali elhagyását, minden alkudozás és egyezkedés nélkül!

Ez egy fejlett léleknek azonnal ÉRZENI KELLETT VOLNA - nem most, mert már késő, hanem már 60-70 évvel ezelőtt!

Mert ha érezte volna, akkor most félszavakból megértenénk egymást! Pl, azzal kapcsolatban is, hogy valójában MIT IS JELENT KOZMIKUSAN, DE SAJÁT BOLYGÓ KARMÁJÁT ILLETŐEN IS, ha akárcsak egy, egyetlen egy atom vagy más hasonló bombát felrobbantanak, ráadásul egy egész várost is elpusztínak vele.

Nos barátaim ez azt jelenti a kozmikus törvények szempontjából, hogy jöhet itt akármilyen aranykorszak, amire a magyar guruk és fan-csapataik különösen készülnek, jöhet itt bármilyen 1000 éves birodalom, a Föld PONT AKKOR fog elpusztulni minden lakosával együtt, amikor már mindenki az aranykor mámorában fog lubickolni! ( És beszéljünk végre őszintén: ez minden guru és fanjai számára valójában szabad szerelmet jelent!)

És ez még a jobbik verzió, hogy a gonoszt 1000 évig megkötözik, ahogy ezt az apokalipszis is írja.

Ám ennek az esélyét is éppen az utolsó 10-15 évben végleg eljátszották!

Éppen a nagy guruk és mesterek, a szeretettől csöpögő nagy tanítók! Akik közben mindig ügyeltek a bevételeikre is, mert két lábon kell állni a földön, nemdebár?

És ezért kapunk aranykor-ízelítő helyett is azonnali pusztulást!

Vagy még mindig nem ismertétek fel a Föld zártosztály-törvényét: minél inkább fecsegünk a szeretetről, annál inkább a pokol nyiltakozik meg nekünk!!!

Mi kell még? Az utóbbi évek eseményei nem voltak elég bizonyítékok?

2012-ben minden komolyabb ezoterikus a felemelkedést várta, ahogy vártuk már 1999-ben is, helyette azonban még nagyobb poklot kaptuk - ezt vitathatatlan tény!

És közben még mindig miket olvasok???

Mint 10 vagy 20 éve: az egész emberiség belefér a Balatonba!

Ergo fölösleges aggodalmaskodni!

Valószínű következő lépés az okoskodásban meg az lesz, hogy az univerzum összes civilizációja belefér egy feketelyukba!

Ugyanakkor ott van a mai szellemi keresők szokásos felszinessége is, mivel az életmódjuk nem tiszta, és így a másod- és harmadkézből kapott információk összekeveredése a fejükben a saját olvasmányaikkal és kaotikus asztráltapasztalatukkal.

Pl. egyetlen pozitív földönkívüli faj sem mondott/tanított olyat, hogy ez a Föld 9-10 milliárd embert is elbírna, viszont nagyon is ismeretes sok olyan földi mester és guru, aki ilyet állított!

Magam, mivel ez a szakterületem, kapásból tudnék mondani olyan fejlett civilizációkat, akik túlnépesedettek, mint pl. Jarga- vagy Acart-civilizáció, mégis ők ez a szintet nekünk sohasem ajánlották, holott az ő hiperfejlett technológiájukkal ezt az áltuk is elismert TERMÉSZETELLENES állapotot ideiglenesen egyensúlyba tudják hozni, de nem véglegesen, mivel náluk is egy kitelepítési folyamat fog elindulni.

Mi pedig őhozzájuk képest még sehol sem vagyunk, és a Föld valójában egy 200 évvel ezelőtti, 19. századi primitív technológiát és kb. 1 miliárd embert is alig bírt ELVISELNI, nem hogy 7 milliárd degeneráltat!

Pl. csak amiatt, hogy Afrikában hagyták, hogy 1 milliárdra felszaporodjon a népesség, gyakorlatilag eltűnt az állatvilág, a jellegzetes afrikai vadak!, Mert az éhes és primitív tömeg gyakorlatilag mindent felzabál és kipusztít!

De hát kit érdekel ez?

Lényeg az, hogy elméleti számítások szerint beleférnek a Balatonba! - Na, ez az őrület!

És ezért intek búcsút Nekek:

Viszlát barátaim!