Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hosszupuska

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi legyen az ebéd? Palóc leves 2013.08.06 21:40:27
-   fél kg zöld hüvelyű bab - 3 nagyobb krumpli - fél kg sertés hús (comb) - 1 nagy poharas tejföl   A húst felkockázom, és pörköltöt készítek belőle.   A kockákra vágott krumplit sós vízben megfőzöm.   A babot sós vízben egy babér…..
..
hosszupuska 2013.03.08 13:54:34
Valódi aknamezőre futott a kormánypártok diákok és a hallgatóság ellen folytatott kommunikációs offenzívája szerda este. Giró-Szász András kormányszóvivő tájékoztatója és Parragh László arra reflektáló –vélhetően nem túlságosan átgondolt – televíziós…..
Versenyben van a "Minden idők legcinikusabb politikusi nyilatkozata" címért Orbán Viktor keddi kijelentése az Európai Bíróság Magyarországot elmarasztaló döntéséről, miszerint "Régen láttam olyat, hogy a döglött kutyát fejbe vágják." A miniszterelnök ezt úgy érti, hogy a…..
hosszupuska 2012.11.07 09:18:49
@mojszipupi: A cigánygyerek stimmel, de ő köpött a falra és ütött először, ezt ne felejtsük el ! Micsoda szégyen Mo-ra !
Főhet a feje a közszolgálati vezéreknek, hogy miért is adnak adásonként 15-18 millió forintot Fábry Sándornak, amikor nemhogy az RTL Klubon megszokott stabil egymillió nézőt nem hozza, hanem már házon belül is elkalapálják. Amennyire gyatrán indult D. Tóth Kriszta…..
Közérdekű bejelentést szeretnék tenni. Mélységesen felháborít, hogy ma este (április 1. - és ez nem bolondozás!), amikor a nemzetnek a gerinces Obersovszky interjúja nyomán a sérthetetlen Schmitt mellett kellene kiállnia, a Magyar Televízió 22.15-kor először a Palimadár, majd a…..
Bár a tolvaj Schmitt lassan távozik, Károlyit pedig Horthy és Rákosi után Orbán is emigráltatta, történt még egy fontos dolog Magyarországron. Átadták a kecskeméti Mercedes-gyárat.A gúny és szánalom tárgyává lett köztársasági elnök megbízója elégedetten nézett…..
Úszunk a temperábanén meg pár haver,Kép kell Imre bának,ha hívnak kenni kell!Régóta nincs kiút,csak festők és fijjúk,egymilláért bejön ez a szitunagyon bejön ez a szitu...  Csak akkor festek én ha úgy van,és Imre bánál úgy van,lent megtalálsz a lyukban.Pénzért…..
hosszupuska 2011.11.08 14:37:53
@a szív fészkei:
Valóban, meg kellene szerezni azt a szobrot.
De talán most Pali bá' majd elhozza valahogy...
Neki is pont oda kellett mennie, milyen érdekes, végül is Palika nagy diplomata.
( Már amikor nem pilótakeksszel játszik.)

Ha nem is sikerül, lesz nekünk másik 12 méteres, ne csüggedjetek.
Idén nyáron indult volna a budapesti Liszt Ferenc és a kanadai Hamilton reptér között közvetlen járat. A magyar Légi Marketing Alap által is támogatott járatot szervező cég megszűnt, az utasok futhatnak a pénzük után.   A Kanadában bejegyzett Panorama Tours szervezett idén…..