Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kéklevél

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bencus beharangozza, hogy ebben a részben megint azt hallgathatjuk majd végig, hogy Ádiná hogyan retteg attól, hogy elveszíti Lacit. Alig várom. Reggel van, Fanni és a malac mint anya és gyerek létezik a villában, készíti neki a reggelit és azon vihorászik, hogy sertésmájkrémet ad…..
kéklevél 2015.01.17 15:46:38
Én nem kedvelem Zsut. Humora nincs sok, nekem nem tűnik jóindulatúnak, inkább olyannak, aki kifejezetten szereti kavarni a szart. Önző, és gyanús, hogy előszeretettel használja ki a körülötte élő férfiakat.
Amint nyeregben érzi magát, elég hamar kiütközik. Pl amikor csak gyűjtögette a pénzt, és nem adott belőle Daninak. Vagy, hogy tudta, hogy Edina odavan Laciért, de "barátnői" szolidaritás 0, direkt arra a faszra akart rámenni. Valószínűleg félig meddig azért is, hogy Edinát bosszantsa.
Sajnálom Danit, mert szerintem nem negatív karakter, és most mégis utolsó a szimpátia listán. Én úgy látom, rendes volt tőle, amikor Zsut védte az elején, de ahogy Zsu a párbaja után viselkedett, rájött, hogy Zsura nem lehet hosszú távon számítani. Ekkor jött Edina, aki egy egyenesebb karakter, ezért vele közelebb kerültek. Amikor a Lacis sztori kiderült, valószínűleg csak tovább mélyítette a bizalmatlanságát Zsu iránt, ezért fogta Edina pártját. Sajnos Edina "kibontakozása" elég rossz pozícióba sodorta mindhármukat.
Az, hogy Dani levette Laciról a kendőt, szerencsétlenek sorozatának eredménye. Maci kiesése, és Edina "párbaj alkalmatlansága" (a nagypapa miatt nem viszik ki) jelentősen befolyásolta. Ő már volt kint egyszer, érthető, hogy pont nem azzal a karakterrel akart párbajba keveredni, akivel az elején még olyan jóban voltak.
Egyébként én Lacinak is igazat adok Edinával kapcsolatban. A csaj képtelen fogni a jeleket Lacitól, és egy kicsit is úgy viselkedni, hogy kevésbé idegesítse a srácot. Ez az állandó dörgölőzése és kérdezősködése is nyilván az őrületbe kergeti, de szegény Dinka egyáltalán nem ért a férfiakhoz, vagy talán ehhez a férfi típushoz, nem tudom...
kéklevél 2015.01.17 16:11:40
@SpYcHo:
Edina viselkedése hisztérikus, én sem szeretem az ilyet, úh őt nem áll szándékomban védeni.
Dani kapcsolatait próbáltam magyarázni. Az, h ki mennyit és hogyan dolgozott azon a héten szerintem irreleváns. Nem népnevelés megy a villában, nyilván annyira vette komolyan, amennyire az egy hetes seprűkészítő tanfolyamot komolyan kell venni. Elbohóckodott, mert teljesen súlytalan volt az egész feladat. Aminek súlya volt, az Zsu viselkedése.
Igen, szerintem sincs Edina jó hatással Danira. Remélem Dinka kicsit visszavesz magából, bárki megy vissza. Azt is el tudom képzelni, hogy Robinnal kettesben vagy hármasban (Edinától függ) sikerül megerősödnie Daninak.
Próbálja megőrizni mindenki a nyugalmát, és kapaszkodjon a legközelebbi felesbe, ugyanis Lilu figyelmeztet, hogy a nyugalom megzavarására alkalmas képsorok következnek, és olyan fejet vág hozzá, hogy nem lehet nem komolyan menni. Meg is ijedtem rendesen. Elérkeztünk a játék…..
kéklevél 2015.01.10 16:38:26
@Belllaba: Az 12keres kérdés tárgytalan. Úgy értettem, a pszichopatát, nem a genitáliát tulajdonítod 12ker műveltségének.
kéklevél 2015.01.10 16:49:25
@edics: Tényleg érdekes, hogy Fanni és Dennis alakításáról a velvet is beszálom minden alkalommal. Edinkáról meg nem derült ki, hogy mégis hova, mi csúszott. Volt-e köztük pl kondom?:D
Nem hiszem, hogy az RTL Edinával szeretné megnyeretni a játékot, de szerintem a lányok közül őt tartják rá a legesélyesebbnek, és jól nézne ki, ha végre lány is nyerne a VV-ben.
kéklevél 2015.01.10 16:53:02
@mosca.della.frutta: A Blikkig még nem jutottam el, max ha a Velvet linkeli.:D Tudod, az hogy lejjebb görgeteg az indexen, még nem olyan, mintha a Blikket nyitnám meg egyből.:D
Enntrance Win-win + festive look! 2014.11.26 20:18:54
Hihetetlen, hogy milyen gyorsan múlik ez az év. Vasárnap már advent első vasárnapja, s mivel tavaly egy beauty adventi kalendáriummal készültem Nektek, idén sem maradhat el az év végi meglepetés. Ezúttal négy ajándékcsomag vár Titeket már készenlétben becsomagolva :-)…..
Kezdem azt hinni, hogy törvénymódosító javaslatot csak olyan kisiparos tehet, aki azon a héten elfelejtette bevenni a gyógyszerét rögeszme és abszurditás ellen. Naponta legalább egyszer sikerül meglepni a Fidesz-KDNP csoportnak agyament ötleteikkel. Mikor az ember azt hinné, hogy nem…..
Nem tudom, hogy Ti észrevettétek-e, de én azt tapasztalom, hogy a cégek már hónapokkal a karácsonyi őrület előtt kiállítják/bemutatják az új termékeiket. Sokan nem szeretik a decemberi shopping lázat, ezért Nekik is ajánlom a következő kis anyagot, melyeben a LUSH legújabb…..
kéklevél 2014.10.21 17:45:03
A mangooutlet.com oldalt már többször megnéztem és múlt héten végül leadtam a rendelésemet is.  Folyamatosan vannak akcióik a már amúgy is alacsony árú, kifutó termékeikre. Jelenleg 8000 ft feletti vásárlás esetén ingyenesen szállítanak, az alatt 950 ft a szállítás.…..
További infó slim3@lifetilt.hu..
kéklevél 2012.07.25 14:08:27
@nita13: Kezdd el olvasni a blogot, és meglátod, hogy miért készül, mi a lényege. Ez egy "Segíts magadon, az Isten is megsegít!" álláspontú blog. Pont arról szól, hogy elhidd, egyedül is le tudsz fogyni. A "szerencsés kiválasztottak" a szemléltető eszközök, ami azt is jelenti, hogy arccal, névvel, alsóneműben látjuk őket a blogon, és azért vannak, hogy elhiggyük ez egy olyan "módszer", amivel eredményt lehet elérni.
Tényleg csak azt tudom javasolni, hogy ha érdekel, itt a blog, nem véletlenül írott formában, csak arra vár, hogy elolvasd. Akkor majd érteni fogod, hogy ez mégis mire van.
Az anyák LifeTilt programja l. rész A Követendő Példák Miért van az, hogy némely babakocsit toló, pár hónapja szülő nő úgy néz ki, mint egy lenőtt hajú mocsári teknős ? A válasz egyszerű. Úgy gondolják megtehetik. Azt gondolják, hogy a szülés és a baba felmenti őket,…..
Makeup Blog Fogas kérdések 2012.04.18 10:00:00
Ami a fogakat illeti, eléggé szerencsésnek mondhatom magamat, lassan 30 felé közeledve összesen négy barázdazárásom van, illetve annak idején a fogszabályozás miatt kivették felül és alul két-két fogamat. Ezen kívül szerencsére soha sem volt velük gondom, és remélem, ezt a…..
LifeTILT Edzéstervek nőknek ll. 2011.02.16 07:49:00
Folytatassuk az előző részben megkezdett, nők számára kifejlesztett edzéstervek taglalását. De mielőtt belekezdenék, muszáj kitérnem pár dologra, amit évtizedes tévhitek, és megalapozatlan félelmek uralnak a nők súlyzós edzéseit tekintve. Anyáról lányára szállt baromságok…..