Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boldee

2 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem lesz pótlelátó a jégkorong-vb-n  2011.03.09. 13:04 kultúrmisszionárius..
boldee 2011.03.09 19:49:14
Ted Sator, válogatotunk szövetségi kapitánya kijelölte a világbajnoki felkészülést kezdő keretet. A listán 36 név található. Vannak komoly hiányzók, a legnagyobb meglepetés a svájci vb leggólerősebb csatárának, Peterdi Imrének a mellőzése. Mindhárom UTE-játékos kimaradt,…..
A fehéroroszok után az oroszok is nyilvánosságra hozták olimpiai csapatukat. Vjacseszlav Bikov az NHL-ből 14 játékost hívott be, a KHL-ből kilencet. Szergej Goncsar negyedik olimpiájára készül, Brizgalov, Markov, Afinogenov, Dacjuk, Fjodorov és Kovalcsuk harmadjára megy ötkarikás…..
boldee 2009.12.25 22:51:34
Megtörtént a keretszűkítés a Pannon Hoki Kupára készülő válogatott edzőtáborában. Kóger Dániel után Vladimir Dubek is megsérült, így ő nem mutatkozhat be a csapatban. Rajta kívül még hat játékosnak kell elhagynia Székesfehérvárt: Láda Balázs (Miskolc), Erdélyi Péter…..
Pat Cortina a csütörtök délelőtti edzés előtt kihirdette a Finnország elleni első mérkőzésre nevezett 24-es keretet. Jelentős meglepetések vannak, de mint tegnapi cikkünkből is kiderült, ez a találkozó is válogatottunk világbajnoki felkészülését szolgálja.Énekes Lajos…..
Jari Kurri csapatvezető és Petteri Nummelin játékos érkezése csütörtök óta biztos. Azóta kiderült, még egy 1995-ös világbajnok tart a finn csapattal: Janne Niinimaa. A 34. évében járó bekk a svájci élvonalban játszik, a Langnauban, azaz az SCL Tigersben. Niinimaa azonban nem…..
Hello kurzus!!Mikor már épp kezdtünk magunkhoz térni nagyarc barátommal az - eddigi talán leginkább - élvezetes és izgalmas kurzus után, a gépterem homályában ülve ezeken a huncutságokon ámuldoztuk (rémüldöztünk?!) :#1: az egy témáról szóló geotaggelt…..
Hellóhalló elektor kalandorok! :) Én az internetes televíziózásról fogok írni, azon belül is elsőként egy magyar webtévéről, a webcsatorna.hu-ról.Ez a kb. egy éve indult szolgáltatás annyiban különbözik a sima videómegosztóktól, hogy naponta frissülő tematikus…..