Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sevi61

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sevi egypercesei Skatulyaelv 2011.06.05 07:58:33
In memoriam Bagoly...Este megnéztem a Sötét zsaruk (Men in Black) című filmet. Eddig még - gondolom - semmi extra... A végén megvilágosodtam... Egész életemben próbáltam bebizonyítani, hogy a skatulyaelv nem állja meg a helyét. Én kívül vagyok a skatulyákon. Jó, lehet…..
Leg Leg Leg Legegyedibb négykezes 2011.06.01 21:48:00
        A Görög financiális helyzet nem a legrózsásabb. A helyi "csillagszületik" legalább a hangulatot feldobja. 2 fiatalember a zongoránál nem valami nagy produkció...vagy mégis...NO COMMENT :D  ..
El kellene döntenem, hogy végleg leszoktam a lelkizésről, vagy egyszerűen hagyom, hogy a dolgok menjenek a maguk útján.Nap, mint nap történnek velem kellemetlenségek, de már nem ver le a lábamról az, hogy egy mozdulattal kitörli valaki az addigi életemet, nem izgulok az…..
A címben szereplő kérdés a legbutább kérdések egyike. Választ nem várunk az ilyen kérdésekre, ami elmúlt, azon nem lehet már változtatni. De adódik úgy, hogy olvasok egy cikket, hallok egy hírt, és személyes érintettség miatt összekapcsolom saját tapasztalatommal, és akár…..
Sevi egypercesei Városi hajnal 2011.05.21 06:35:00
24 évesen költöztem vidékre. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy az én döntésem volt, de akkor is hazudnék, ha azt mondanám, hogy egészen rossz döntés volt. A gyerekek szempontjából talán jó.Nem rágódtam ezen, 26 év telt el azóta. Amikor kimondtam, hogy elmegyek, nyilvánvaló…..
Most, hogy válófélben vagyok, mindenki eláraszt a maga életével... Kéretlenül, persze. Kirakat boldogságok mindenhol. Édes Mutyuli otthon várja az ő Tündérkertjét estéről estére. Mutyuli láncdohányos, és lépten-nyomon próbálkozik,minden nő felé van egy kedves megjegyzése,…..
Nagyon érdekesen működik az ember figyelem-összpontosítása... olyan ez, mint amikor megveszel egy rég áhított kocsit, és csak azon a rövid úton, amíg hazaérsz, vagy húsz jön veled szemben. Nos, most mindenhol elvált, válófélben lévő, vagy válás felé kacsintgató emberek…..