Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vizibicikli

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap este debütált online Charlie Sheen és Snoop Dogg közös dala, aminek a mostanában igazi hőssé váló színész híres interjújára utalva Winning lett a címe. A dal már iTuneson is megvásárolható, illetve a továbbra kattintva itt is meg lehet hallgatni. A Winning nem csak Sheent…..
vizibicikli 2011.05.12 14:07:50
fos
Mandiner blog Worluk és a nuncius 2011.04.15 09:01:00
  „Magyarországon nemhogy elnézik, de egyenesen díjazzák a szexuális eltévelyedés legkirívóbb fajtáit.” Ezt annak kapcsán posztolta a mester, hogy Juliusz Januszt, feltehetően a pécsi ügy miatt, délebbre helyezte a Vatikán. Azzal, ha az ember a pedofil…..
Amikor 2500 fontot kell egy hónap alatt visszafizetned az iskoládnak, akkor nem ritkán hangzik el a „nincs más hátra, vetkőzni kell!” mondat, amin jót mulatunk, majd mindenki megy tovább a dolgára. Aztán amikor már csak 2 heted maradt és az irodából folyamatosan…..
vizibicikli 2011.04.13 13:25:27
@Ufóka: Ha a férfiak nem lennének ilyen kisétkű balfaszok, akkor x millió házasság meg se történne :) Rengeteg olyan ismerősöm van, aki egy mosolyért/beszélgetésért képes hatalmas összegeket kifizetni míg a kurvázást totál gáznak tartja.
vizibicikli 2011.04.13 13:55:47
@Ufóka: úgy értem, hogy bár dugni akarnak, képesek ilyen gagyi módon csinálni :D
Szegény embert a biztonsági szolgálat munkatársa is húzza. Közepesen részeg naiv ügyfél rosszul mérte fel a helyzetet, és miután ellopták a pénztárcáját a kidobókhoz fordult segítségért a Corvintetőn. Cserébe megverték és kidobták a helyről, majd az egészet letagadták a…..
vizibicikli 2011.04.08 14:57:58
  Mit meg nem tudunk, ha uniós honlapokat olvasunk! Nagyriportban számol be a magyar helyzetről az EUobserver.com portál. „The new text, termed the 'Easter Constitution' by its authors to symbolise the 'rebirth' of the Hungarian nation, bans gay marriage and abortion and gives…..
vizibicikli 2011.04.06 13:22:14
@Hegyikristály tisztaságú vélemény: úristen mennyi hülye van
  Matematikai modellel bizonyítaná be három amerikai tudós, hogy bizonyos országokban a vallásosság ki fog halni a társadalomból. Hit, társadalom és történelem matematikai levezetése? Mi van? Feltéve, hogy nem csúcsra járatott iróniaméterrel vagy a nemrég általunk is…..
vizibicikli 2011.03.31 09:44:57
@Téglagyári Megálló: ez egy semmihez nem értő bölcsész hozzáállására hasonlít. Azért mert valamit nem lehet tökéletesen megérteni/modellezni az nem kibúvó, szal az nem ment fel, hogy tanulása helyett okoskodj vmelyik belvárosi kocsmában a mai magyar művészetről vagy whatever:)
Az elektromosságot is modellezük, mégis elég jól elvagyunk vele.
A rengeteg tipikusan magyar kicsinyességtől átitatott, negatív kommentár ellenére a KDNP és az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség közös kezdeményezése, a Gyere haza! honlapja, és főleg az azon található 10 érv Magyarország mellett nagyon a szívembe talált. Azt hiszem,…..
vizibicikli 2011.03.24 13:37:06
@ursus artos: Maslow skála egy ezer éves dolog és már nem annyira elfogadott (nagyrészt a túlságosan leegyszerűsített volta miatt):)
Ha abból indulunk ki, hogy mit sikerült ennek a népnek összehoznia az elmúlt 20 év alatt és milyen színvonal is található itt meg... hát... Nekem egy angliai kocsmai beszélgetés ezerszer magasabb,mint a félművelt bunkókat hallgatni itt,akik ezredszerre se értik meg, hogy hogy működik a világ.
  Amit Lázár János mondott, azt a többség így gondolja. Főleg a férfiak. Aztán ebbe halnak bele idejekorán, a versenyzésbe és abba, hogy azt hiszik, nem elég értékes emberek, ha nincs elég pénzük. Ez a magyar férfiak egyik legnagyobb problémája. Ezt kimondani…..
vizibicikli 2011.03.21 15:35:15
@lelkylola: Az, hogy erről a cikkről üvölt, hogy egy tehetséges, tanult ember minimális erőfeszítéssel összedobott munkája.
Pont az a plusz hiányzik, ami megkülönböztetni a nyeurópai értelmiségit a keletitől :)
vizibicikli 2011.03.21 16:21:02
@lelkylola: nincs ilyen valahol-már-hallottam-már érzésed, ugyanakkor tömör, velős, nem langyosvíz, nem találod ki, hogy miként fogja befejezni a mondatot már azelején. Kerüli a negszokott képeket, fordulatokat.na érted. Amikor minden mondaton valszeg órákat dolgoztak :)
Eddig jellemzően azzal vádoltak minket, hogy túlságosan atlantisták vagyunk, kritikátlanul imádjuk a kapitalizmust, szeretjük a neokonokat és hogy neoliberálisok lennénk. Ezzel együtt időnként megkaptuk a fasiszta jelzőt, egyszer egy kommentben pedig lekeresztényszocialistáztak…..
 „Az érdeknek az erény éppoly alkalmas eszköze, mint a bűn.”  (La Rochefoucauld)   Hosszabb emlékezetű olvasók talán még emlékeznek az ún. harci kutya törvényre, melyben a derék honanyák és honatyák meg kívánták oldani az állattani taxonómia…..
Az ember gyarló, és ha bármilyen törvény lehetőséget ad a visszaélésre, akkor azt valaki ki is fogja használni. Az intézkedések nyugati kritikusai pontosan ezt kifogásolták, és a Fidesz ezt nem volt képes megérteni. Ahogyan a nemzeti fejlesztési miniszter a múlt hét végén az…..
vizibicikli 2011.01.10 17:00:22
@Egy miszerint: szted milyen anyagi vonzata van ennek?
Assange a kiszivárogtatásokkal egy jobb, transzparensebb és igazságosabb világot szeretne: egy világot titkok nélkül. A baj csak az, hogy ez egy rendkívül ostoba utópia. A világsajtó még mindig az amerikai diplomáciától származó dokumentumokon csámcsog, melyeket Julian…..
2011. évi leg-I. törvény az erkölcsjavító különadóról és az első éjszaka jogáról. Az Országgyűlés a 2010. évi Országgyűlési választáson megnyilvánult népakaratra támaszkodva megerősíti a házasság intézményének erkölcsi alapjait, és egyúttal megújított…..
vizibicikli 2010.11.26 15:07:51
Van valami elszomorító, hogy milyen módszeres ostobasággal veri szét a kormány a köztársaság intézményeit. Az Alkotmánybíróság ügyéhez legalább olyan nagyágyút rendeltek, mint Lázár János, de még a nyugdíjpénztárakra is jutott egy olyan másodvonalbeli dilettáns, mint…..
vizibicikli 2010.11.19 16:59:53
@tlvajferi: régen röhögtem rajtatok, most látom, hogy ez az átlag
Orbán Viktor az október 23-i beszédében párhuzamot vont az 56-os forradalom és a 2010-es országgyűlési választások között. Nem először teszi ezt a miniszterelnök, mániákusan szuggerálja a FASZ (Forradalom a Szavazófülkékben) történelmi jelentőségét. El kell, hogy…..
vizibicikli 2010.10.25 10:03:53
@lázár jános a fidesz segglyuka: aszem én vagyok az egyetlen,aki figyelt amikor az iróniáról tanultunk a suliban :D
Tisztelt Cím! Egy divatos MLM rendszerű cégnél dolgozom,szép színes felfújt lufi.Kívülről minden szépnek látszik,kitűnő marketing széles mosoly,túlcukrozott amerikai álom magyar módra. A vezetőség felsőbb szintjein semmi sem drága,maguktól semmit sem sajnálnak,lefelé…..
 Tegnapelőtt Flash Mobot hirdetünk a VII. kerületi önkormányzat elé, a Szimpla nyitvatartásának korlátozása miatt.   Tegnap megtartottuk a Flash Mobot, ahol ott volt a Szimpla üzletvezetője, tulajdonosa, Jávor Benedek LMP-s főpolgármester jelölt és Moldován László VII.…..
Péternek 30 ezer forintjába került ez a manőver. Miért kapta a büntetést? A helyes megfejtés alant: A homáron is és sokhelyütt a neten sokan azért háborognak, hogy miért parkolnak mások igy meg úgy és hol van a rendőrség ilyenkor! Nos elárulom neked, hogy hol. Itt és lesújt…..
vizibicikli 2010.09.15 17:53:31
@Gery.Greyhound: ott a pont.
Te vagy zseni vagy,hogy ezt tudod, vagy a cikkíró gyökér.
Magyarország lakossága most csökken 10 millió alá: a népességfogyásból nagy bajok lesznek. Pedig a magyar nők átlagosan egy gyermekkel többet szeretnének, mint amennyi végül megszületik. (Kép: fogyamagyar.hu) A KSH augusztus végi gyorstájékoztatója szerint 2010. júniusára a…..
vizibicikli 2010.09.15 09:46:30
@indapass2009:
nézd meg mi folyik azokban az országokban, ahol gyenge a szociális háló és nem törekednek a gázos csoportok integrációjára.
Egekben a bűnözés, rendőrség/börtönök se egy olcsó mulatság.
Szívjanak a hitelesek, mert megérdemlik? A bankok és az állam is felelős. De ami a bankoknak fáj, mindenkinek fájni fog: ha nincs hitel, nincs beruházás és új munkahely sem. Ezért az államnak, vagyis nekünk kell majd ezt megfizetni. Egyre több szempár szegeződik a forint és a…..
Kettős Mérce Ez hihetetlen! 2010.09.13 23:44:00
Update: Holnap 16 órakor baráti, hangoskodó találkozó a jegyzői hivatal elött.1073 Budapest, Erzsébet krt. 6.Itt jelentkezhetsz a Facebookon.  A VII. kerületi önkormányzat és börtönben ülő polgármestere elkövette azt a húzást amit senki se képzelt volna.…..
A devizahitelest menteni nem kell félnetek jó lesz. A bankok képviselői lélegeztetőgép után nyúltak, miután meg lett lebegtetve a hiteleseket mentő csomag. Aggodalommal vegyes értetlenség, riadalom, világvége. Ez nem egy pénzügyi mikro-makro elemzés, csak néhány…..
vizibicikli 2010.09.13 15:52:43
@vargatom: nincs akkora megtakarítás a betétes oldalon, hogy finanszírozni tudja...
ennyi
Vasárnap volt az utolsó Kultúrház, de Winkler Nóra szerencsére nem marad műsor nélkül. A Kultúrház utódjában, az Aranymetszésben feltehetően nem lesz benne, de most csütörtöktől Szélesvászon címmel új filmes magazinműsort vezet. A kéthetente, csütörtök késő esténként…..
  A művészet önmagába való visszahúzódásának első következménye, hogy lemond minden ünnepélyes-patétikus magatartásról. Az a művészet, amely az „emberi” terhét hordotta, olyan komolyan vette magát, mint az életet. Igen komoly, szinte vallásosan ünnepélyes…..