Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MeZ

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megint van egy csomó új képem. Most nem írom,hogy a lustaság miatt csinálok képes bejegyzést,mert -mint már mondtam-több a meló vele,mintha csak írnák valamiről. De most ilyen kedvem van.Hajó az "egyesben". Beálltam a traktorral és csatlakoztam a már kiépített…..
Most tényleg semmit sem írok a képekhez-ha valakit érdekel valami,majd…..
 Szépülni nemcsak otthon, a négy fal között lehet és a szalon sem kötelező. Hordjunk maszkot az utcán! Kit érdekel, hogy mit szólnak hozzá a népek? (És ugye így az ember a bulvárnak is  szolgáltat némi muníciót.) És hogy Cher nem különösebben szívbajos egy…..
 Ennek a helyes kis cocának kettő orrot adott az Úristen. Xiaobao - ez a becses neve, amely a Babe helyi megfelelője, utalva az állati híres filmes malackára. Kínai illetőségű egyébként őcocasága, szájból is kettő jutott egyébként neki.Ezen extrák az ő nagy szerencséi.…..
MeZ 2011.09.11 09:44:48
@venszivar:

diszleksz, diszgráf és diszkalkuliás vagyok és ráadásul megörököltem az öreganyám boszokány természetét, amit anyám a legjobban utált...pont ilyen 2 orrú voltam egész életemben és azért nem szülök gyetreket mert nem akarom, hogy átélje amit nekem át kelett...de tudom, hogy bájos és h nem ez a lényeg, hogy orra van, hanem az, hogy miért harcol...

...a testi vagy a lelki embere uralmáért!!!

szégyeld magad...
MeZ 2011.09.11 11:19:09
@venszivar:

mert ezek szerint észre se veszed, hogy milyen szatyrságokat összebeszélsz és ez tiszteletlenség a másik iránt...kicsit kezelsz TE itt bennünket rendesen...tetsztelsz meg edzesz...na akkor hagy lássunk valamit a postjaidból is fogadjunk legalább 20 nicked van...
MeZ 2011.09.11 19:12:31
 Nem ragoznánk. Mutatnánk. Szeretjük. Women's Secret, a mi titkunk.  ..
Nesze!szer Vidám vasárnap 2011.09.11 09:41:00
  Emlékezni mindig kell. És nem felejteni. De okosan. Megrágva, megcsócsálva a tanulságokat. És tudni, hogy a könnyek helyébe nem jöhet erőszak. Erőszakra nem felelhetünk erőszakkal, mert az csak újabb sírást és halált szül. Tanulnunk kell az élet eseményeiből. És…..
MeZ 2011.09.11 15:03:23
...
  Reese Witherspoon, minden rátarti és trendi lány példaképe a Marie Claire októberi címlapján szerepel. Maga a borító nem nagy durranás - szerintünk. A szokásos rózsaszínes habos és picit babos, tehát nem szakít a színésznő Dr. Szöszi imidzsével. A belső képek…..
 Szeretlek, mint a folyó, amely magányosan és gyengén indul útnak a hegyen, aztán elkezd növekedni, csatlakozik más folyókhoz, és végül már nincs az az akadály, amit ne tudna leküzdeni, hogy eljusson oda, ahova akar. Így hát elfogadom a szereteted, és átadom neked az…..
   Az első kollekció a modelltől. Lipstick and the city. Csak szólunk, hogy kipróbálnánk! Viszont a plakáton nekünk túl sok a retus az arcán. Persze, ettől nem kenődtünk el! ..
Nesze!szer Így borfesztezz! 2011.09.09 12:48:00
 Úgy nagyjából ez az időszak az, amikor a fél város megindul a Várba. Borfesztivál van, mondjuk ezt annak, aki esetleg nem tudná, vagy nem lenne másnapos a tegnap esti látogatás okán. A 16-os busszal jutsz fel legokosabban, a leánykori nevén Moszka térről indul. Készülj arra,…..