Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Citroen

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszú leírás helyett videós bemutató következik, "hogyan kell sávot váltani" témában. Zsolt nem fűzött hozzá sokat, jól látszik a lényeg. A figyelmetlenség kategóriáját jócskán kimeríti a furgonos, tényleg jó reflexei lehettek a Skodásnak. Az már más…..
Citroen 2011.05.18 16:45:19
@Kicknick: Nem lett volna mitől tartanom, nem került volna sor semmi bolondságra, hiszen ő sem gondolta volna komolyan, hogy direkt csináltam!
Nem magyarázkodok - attól még megtörtént!
Citroen 2011.05.18 16:47:51
@Alikam: Persze, hogy nyomtam, mert sávváltás közben fékcsikorgást hallni... Hirtelen nem tudtam, hogy mi történt és nem akam, hogy nekem jöjjenek! Kár, ogy nincs meg tovább a film...
Citroen 2011.05.19 10:31:22
@Circus: Az első bejegyzésemben alá is írtam! -tehát névvel, rendszámmal és persze munkahelyem adataival vagyok, így csak óvatosan kommentelek!
Talán már ezt is írtam korábban, hogy ez csak 15mp-es felvétel! -sem elötte sem utána nem tudhatod, hogy mi történt! Nyilván nem azonnal kezdtem "bocsizni", hiszen nekem is kellemetlen meglepetés volt a Skoda... Kb 2km es egyenes szakasz alatt, hidd el, hogy nem kevésszer kértem elnézést! Sőőt vártam is, hogy akár mellém érve kiadhassa magából a feszültséget...
Hidd el nem kell félnem, hogy pont egy piros Skodás fog laposra verni egy véletlen szitu miatt! Igazán köcsög akkor lettem volna, illetve ha szándékosan csinálom akkor ezek után csúnyán besatuzok!!! -na az lett volna az igazi "fekete terepjárós büntetés"!!!
Tehát hidd el, hogy nem direkt volt! ...egyszerűen nem láttam, hogy mellettem van!