Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maternelle

12 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Béla minden eddiginél testenkívülibb élménnyel örvendezteti meg a Homárt és kedves olvasókat. Nem terméket cserélt neki a hipermarket, hanem egy meg sem vásárolt játékkal kárpótolta, amiért annak dobozán nem egy, hanem két starwarsos űrjármű szerepelt. A győri Tescón…..
Kedves vállalkozni tervező barátom!Ha céget alapítasz, és telephelyed van, akkor tapasztalni fogod, hogy az önkormányzatok rád fognak terhelni olyan dolgokat, amelyek az ő dolguk lenne.Ez nagyon erősen megnyilvánul a köztisztaság kérdésében.Először is, ha például üzleted van…..
Kedves vállalkozni tervező barátom!Amikor elindítod a vállalkozásodat, akkor követelik rajtad, hogy sorold be a tevékenységedet a meglévő TEÁOR kódok egyikébe.Tudnod kell, hogy ezek a kódok időnként változnak. Most is változtak. Nem te változtatod meg, hanem ők. Ilyenkor neked…..
Kedves vállakozni tervező barátom!Az első lecke azokhoz szól, akik netalán kiskereskedelmi üzletet működtetnének.Ha felveszed az első alkalmazottadat, az első eladódat, kérni fog tőled pár apróságot. Ha ebédelni akar, akkor kell neki egy mikro, egy kis sarok, ahol ebédelhet, és…..
Már hatodik éve nyomjuk az ipart. Gyártunk, veszünk, eladunk.Tudni kell, hogy ez szinte csak a könnyebbik fele. Szeretném, ha azok, akik úgy döntenének, hogy vállalkozni szeretnének, kicsit többet is tudnának azokról az akadályokról, amelyek majd elébük kerülnek.Ne arra…..
Mert keveset szül. Ismert, hogy nem a halálozások száma, vagy a kivándorlás okozza a magyarországi magyarság lélekszámának csökkenését, hanem a csökkenő születésszám.Ha ez ember egy kicsit elgondolkodik ezen, akkor számos kézenfekvő okát találja a folyamatnak. De ha egy…..
Magnum írta ezt kommentként, azt hiszem, érdemes a gondolatait kiemelniSziasztok. Pasas vagyok, de hozzászólnék. 2 gyermeket szültünk otthon csodálatosan szép módon, problémamentesen. Készültünk rá, tudtuk, hogy így akarjuk. Azt mondom, hogy szükség van arra, hogy egy teljesen…..
A napokban hozta nyilvánosságra a KSH a 2007-es népmozgalmi adatokat.Ebből emelnék ki pár adatot, információt.Egyetlen év alatt 8,4%-kal csökkent a házasságkötések száma. Ma Magyarországon alig több, mint 40 ezer házasságot kötnek egy évben.Összesen 97 600 gyermek született,…..
Ezt most őszintén kérdezem.Sokat lehet ma erről hallani, főleg a szabályozási részéről (mármint hogy nincs szabályozva, de egyesek szerint kellene). Meg arról is, milyen érdekellentétek vannak. Hogy a nőgyógyászok jelentős része ellenzi, mert szerintük kockázatos. Mások azt…..
Ez szokott rajta lenni a cigisdobozokon, de az a kismama, aki ma a szülészet előtt rágyújtott, úgy látszik, ukrán csempészcigit szív és nem ismeri a cirill betűket.Szóval kijön a kismama nagy hassal (8-9-ik hónap) a szülészet elé, köntösben, és rágyújt. Pesze a lépcsőn, hogy…..
Hát sajnos ilyen is előfordulhttp://index.hu/politika/bulvar/hszab0212/ ..
Télen történt, éjjel. Esett az eső, ami ráfagyott az útra. De beindult a szülés, nem volt mese.Kocsival bementünk a kórházba. A nagyobb gyereket 50 km-rel arrébb kellett vinni rokonokhoz, hogy vigyázzanak rá, éjjel 11-kor, mert hát az apuka is szeretett volna ottlenni…..
Aki várt már első gyermeket, ismeri az ettől az ismeretlentől való félelmet. Sokfélét mondanak erről a kismamának, de a leghitelesebb mégis az számára, aki valós és friss élményt oszt meg vele.Szeretnénk, ha minél többen elmondanák tapasztalataikat, véleményüket, konkrét…..