Regisztráció Blogot indítok
Adatok
G430R

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A felnőttek és gyerekek élettempója közötti eltérés stresszhelyzetet okoz, ami konfliktust generál a párkapcsolatokban – állítják amerikai szakértők. Lehet-e mérni a boldogságot és egyáltalán van-e értelme? Meghökkentő posztot tett közzé pénteken Facebook oldalán…..
Az angol és a magyar kulturális különbségekről esett már szó a blogon, arról azonban, hogy miként óvja a civil társadalom értékeit előbbi és hogyan kezeli ugyanazt utóbbi, jóval kevesebb. Ahogyan Sámán írja, Angliában az erőszak nem ott kezdődik, hogy valaki átvágja…..
G430R 2013.03.01 18:12:19
@Mirjam2: Ugye azért azt tudod, hogy a világ túlnépesedett felén egyáltalán nem tolerálják a másságot. A nyugati típusú fogyasztói társadalmak pedig pont az elöregedéssel és a népességcsökkenéssel küzdenek
G430R 2013.03.01 18:34:57
@tildy:): Igen, ezzel a demagóg dumával etetnek. De ahhoz, hogy az ellátó rendszer és a gazdaság azon a színvonalon működjön, hogy 100 éves egyedül élő embereket eltartson, megfelelően kvalifikált munkaerőre van szükség. Na ebből lesz nagyon kevés. Amennyiben nem lesznek saját (normálisan felnevelt) gyerekeid, akik ellátnak és támogatnak idős korodra, vagy rohadt sok pénzed, biztos nem fogod megélni az áhított kort
G430R 2013.03.01 18:58:56
@aleb19: Igen, jönnek... de nem fogják, mert nem értenek hozzá
  Jó pár hónapja ping-pongoznak a sajtóban a nyolcvanas nemzedék témájával, és minden érintett társaságban előkerült már a vitatéma, a „már megint kirúgtak tőlünk két embert” kezdetű blokkhoz kapcsolódva. A nyolcvanas nemzedék tagjai – meg a kicsit…..