Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andga

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét a kényszernyugdíjazásról. Kit hogyan érint. Ugye az év végén megjelent kormányhatározat szerint a nyugdíjas kort elért közszférában dolgozók munkaviszonyát meg kell szüntetni január 31-ével. Annak érdekében, hogy az oktatás és egészségügy ne omoljon össze az…..
andga 2013.01.16 21:38:07
"A minap láttam egy űrhajóst az Oktogonon... Fogadásból vagy esetleg gerillamarketing? Mindenesetre felszállt a villamosra :) A kép sajnos nem túl jó minőségű, de egy ilyen titokzatos dolgot nem is illik tűélesen megörökíteni." - írta Koller Tamás. A fene se tudja, de…..
andga 2013.01.13 13:20:29
Úgy tűnik, nem volt elég a Jobbiknak a hétfői, zsidók listázását követelő provokáció, még napokkal az eset után is nekik áll feljebb. A Jobbik szerint szánalmas, ahogyan a kormánypártok és az „egyesült baloldal a megfelelési kényszer hatására nagykoalícióba…..
A főorvos szemöldöke megrándul, és magából kikelve ordít:"megmondtam, 50 ezer forint a díjam ,vigye a pi...ba ezt a csomagot". Hello Praxis!         Az autószerelőmmel történt pár éve...   Kecskemét, nagyváros. Kiváló…..
andga 2012.11.02 14:10:09
@Dr.laikus PhD: Elhiheted,csak az igazat irta,ilyen genyládák!
Újabb "hivatalos" levél érkezik minden magyar állampolgárnak. Minden önkormányzat összegyűjti, hogy katasztrófahelyzetben kiket lehet mozgósítani a településen.Itt már nincs szarozás, ez nem a Nemzeti Konzultáció, nem megy a kukába levél, a haza védelme szent dolog: a…..
andga 2012.09.14 22:04:01
Az Amerikai Népszava cikke, ami Orbánt elmebetegnek állítja be, csupán újra azt igazolja, hogy egy undorító szennylapról beszélünk. A cikkben szájmozgásról és mozdulatokról bizonyítja be a szerző, hogy Orbán elmebeteg. "Ilyen mozgást egészséges ember szája nem végez" - majd…..
andga 2012.09.04 21:32:53
Megy a durci-murci, hogy minket csak ne oktassanak ki az örmények, miért kérjünk bocsánatot egy gyilkos néptől? Hát tényleg nem értitek? Nem az örmények miatt kell bocsánatot kérni, hanem saját magunk miatt. Mert besározták Magyarország nevét, mert a kormányunk - ha csak…..
Gréczyblog Rovancs - IMF előtt 2012.07.16 08:00:00
Miközben Simicska Lajos bérminiszterelnöke zavart, háborodott tekintettel győzelmi jelentést fújt, majd könyörgőre fogta, hogy írjon már neki vissza valaki konzultációsan, nem árt megnézni, milyen állapotban van az ország valójában.  A kép több, mint lehangoló. Magyarország…..
Tengelytörés blog CBA bojkottom 2012.07.02 20:34:00
Nem valami nagyszabású akció ez, egyszemélyes bojkott. Körülbelül két hete tart, és bármilyen megrázó, a CBA még működik.  Némi gondolkodás után mégis arra jutottam, érdemes leírnom, miért nem vásárolok többet CBA-ban. Kíváncsi vagyok a reakciókra. A „bojkott” oka…..
andga 2012.07.10 12:04:30
Idén először köszönthetjük a PEOPLE TEAM-ben az RKKI kutyakiképző iskolát, akik fáradságot nem kímélve képzik kutyáikat. Az agility egy kutyás sport, ahol kutyákat tanítanak be az akadályok megoldására. Hogy a kutya betanítható lehessen, szeretnie kell a gazdáját, és…..
andga 2012.07.10 11:47:31
  A Médiatanács napirendjén nemrégiben szerepelt egy ügy, amivel kapcsolatban most az Önök véleményét kérdezzünk. Egy országos kereskedelmi rádió reggeli élő adása a kihaló vagy veszélyeztetett állatfajokról szólt, meglehetősen vitatható formában. A műsorral kapcsolatban…..
A hitelválságot (credit crunch) a pénzintézetek az ingatlanpiaci lufi kidurranását követő óvatossága - a hitelkibocsátások visszafogása, és a hitelfeltételek szigorítása - idézte elő. Ebban a bejegyzésben eltekintenék annak a részletezésétől, hogy mi vezetett idáig, ma egy…..
sorok között Bankárt akasztani 2012.02.26 12:27:00
"Akasszanak fel egy bankárt minden héten addig amíg a többi nem javul meg" - jegyezte meg Ken Livingstone angol baloldali politikus egy hivatalos vacsora után tartott beszédében a múlt héten. A politikus a munkáspárt londoni főpolgármester jelöltje a 2012-es választásokon,…..
A tegnapi napon megjelent egy cikk az fn.hu-n, amelyet én eddig az egyik mértéktartó hazai gazdasági tematikájú internetes újságnak tartottam. A cikk arról szólt, hogy a magánnyugdíj pénztáraktól az államhoz kerülő vagyonból újabb adósságcsökkentést hajt végre a kormány…..