Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vejnemojnen1969

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
vejnemojnen1969 2016.09.05 13:28:34
@Ez a név már foglalt!: nem a példa hazug, neked van szerencséd. Órákig tudnám sorolni, hogy Pl. Szemészeti kontrollra HÁROM hónap a várakozási idő, reggel kilenctől egyig vagyok ott félévente, pedig időpontra megyek. Gyere, üld végig velem. A vérvételre bizony időpontot kell kérni, tavaly legalábbis napi keretszámok voltak, utána már hiába mentél. Ortopédiai vizsgálat, mert fáj a térdem, két- három hónap, a doki hozzád sem ér, csak a rtg-t nézi meg. Stb.
Először is, hogy az Ember, Aki Még Sohasem Mondott Igazat Hazudott, tévedett egy falunyit, amikor a hot! magazin 2013-as szilveszteri számában úgy nyilatkozott, Nárcisz Felcsúton él.  Másodszor: ennyi érnek a vagyonnyilatkozatok. Mégcsak felületes képet sem tudnak adni a politikusok…..
A minden idők Orbán-kormányainak egyik legízléstelenebb törvényével létrehozott 98 százalékos különadó egy még annál is ízléstelenebb jogszabállyal megszűnik. Ez az adó "kivezetődik". Megszüntetése azonban nagyon nehezen magyarázható meg a pofátlan…..
Tibor igazi Hitchcock-filmbe csöppent, ahol mindenki őt üldözte, bárhova ment, bármit csinált, pedig azt sem tudta miről van szó. Megszokott módon hatolt az Ikeába, ahol egy csapat fiatal cirkulált, akik közül egy mindig követte. Háromnegyed óra kergetőzés után végül naiv…..
vejnemojnen1969 2011.11.25 23:54:34
@CatMother: ezt a gúnyos " vejnemojnen kisszèk" mondatot kikèrem magamnak.. :))