Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sziporkaszivem

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ogre az egyetlen ember, akit néha megkértem, hogy írjon az FK-ra, mert bírom, ahogy ír, persze sosem írt nekem. De neki nem kellett cikkeket írni, hogy érvényesítse az ízlését sörfronton, elég volt egy komment is. Egy június végi FK-cikk arról szólt, hogyan készítsünk…..
A kívülálló azt hiszi, hogy a sörkóstolás nem más, mint ingyenberúgás jó sörökből, de én ezt határozottan cáfolom. A sörkóstoló egészen máshogy élvezi a sört, mint a szociális ivó, és folyton spórol a józanságával a következő mintára, mert ha idő előtt elveszti a…..
Sziporkaszivem 2012.05.03 10:46:22
@Kortyondiak: Mindjárt! Május 18-19-20-ai hétvége.
Macsó dolognak tartják sokan a sört pedig a legkevésbé sem az. Nem csak a nagy gyárak, a kicsiben utazó sörfőzők is imádják a nőket, mint közönséget. A feltételezett nő, mint módosult ízlelőbimókkal rendelkező társadalmi csoport (bővebben lásd: Dívány>>>), nem…..
Miután kedves kollégám szeret csajt látni a sörbe is, pedig abban olyan nincs, én egyszerűen, minden kommentár nélkül bemutatom a fesztivál (számomra) legfinomabb söreit:  Krušovice Malvaz    Krušovice barna    Primator félbarna és barna  …..
Sziporkaszivem 2011.06.22 09:19:28
@Mantlesorrow: Tudom. Ezért visz magával sörözni. Ne vedd halálosan komolyan a hozzászólásom! :-)
Sziporkaszivem 2011.06.23 15:06:27
@Gérard Duchemin: Még csak 2x... De ha ilyen felejtgetős vagy, akkor nem is megyek veled többet! :P
Főzdefeszt képekben II.Ez volt a legcsodálatosabb, a legszínesebb, a leginkább ízektől kavargó. Hogy még csak egy volt, és ez az első? Az első magyar kézműves fesztivál? Tudom. De nekem biztosan ez marad a leg. Tudom azt is, hogy páran talán olyan keserű szájízzel jöttek el,…..