Regisztráció Blogot indítok
Adatok
N.Gergely

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Jó pár hónapja ping-pongoznak a sajtóban a nyolcvanas nemzedék témájával, és minden érintett társaságban előkerült már a vitatéma, a „már megint kirúgtak tőlünk két embert” kezdetű blokkhoz kapcsolódva. A nyolcvanas nemzedék tagjai – meg a kicsit…..
N.Gergely 2011.05.18 13:00:35
@Kentetsu: Ha racionálisan gondolkodik egy mai fiatal pár akkor erre a világra nem nemz gyereket mielőtt a "biztos" anyagi háttér nincs megteremtve.

De ha mindenki így gondolkodna akkor bizony kihalna a nemzet. Lásd nemidén barnult honfitársainkat milyen lazán bevállalnak 18-24 évesen 5-6 pulyát segélyből..

Persze ezzel nem mondok újat, de ennek nem lesz jó vége.
N.Gergely 2011.05.18 13:15:13
@gorcsev54: Valószínűleg megszűnne a munkaviszonya. De elég szomorú, hogy ilyen világban élünk. Azért nem merünk gyereket vállalni mert NINCS anyagi biztonság. Ez lett az eredménye a gengszterválásnak. Mindegy ki van hatalmon, csak éhesebbek jönnek.
N.Gergely 2011.05.18 13:28:59
@steverubellreborn: Munka még csak lenne, de az állam ellehetetleníti a kkv-ket. A multiknak meg nyomja az adókedvezményt. A multik behozzák a sok szemét élelmiszert, amiket a Magyar megvesz mert olcsó. Egészségtelen.. Az egészségügy is szét lett zúzva.. jól ki van ez találva nemde? :)