Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PiKE

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Jó pár hónapja ping-pongoznak a sajtóban a nyolcvanas nemzedék témájával, és minden érintett társaságban előkerült már a vitatéma, a „már megint kirúgtak tőlünk két embert” kezdetű blokkhoz kapcsolódva. A nyolcvanas nemzedék tagjai – meg a kicsit…..
PiKE 2011.05.18 14:36:18
@viki0903: albérletem: 60k+garázs: 6k +benzin: 20k +tv+net: 12k +gáz: 9k +közös kltsg(vízzel): 12k + villany: 10k +autó hitel: 25k +biztosítás: 6k
Fizetésem informatikusként: 140k
Mégis hogy a vérbe tegyek félre, ha még kaját sem vettem? Se ruhát. Se háztartási dolgokat. Se a kocsira új gumit. Nyaralásról már letettem. Emellet mégis hogy fogok félretenni egy lakáshitelhez kezdő tőkét??? Sehogy. Amúgy meg nem is értem minek dolgozom. Ha egész nap otthon lógnék, nem csinálnék semmit, jobban járnék. Nem kell albérlet (lakhatok a szüleimnél vidéken), kocsi, internet, tv, telefon, kaja is olcsóbb ha én főzöm. Tényleg azért dolgozzak, hogy halmozzam deficitet és a banknak jó legyen???
PiKE 2011.05.18 15:46:36
@GG81: Nem rég óta van autó, de nem mondanám, hogy tudom nélkülözni. Korábban is annyiszor lett volna rá szükség, hogy a benzin ára elment taxira. Persze van bringa, meg minden, de azért megnézem hogy cipelnél egy szervert bringán, vagy a tele csomagtartót hogy oldod meg vidékre vonattal. Mind1, nem ez a lényeg, mert ha az autó költségeit levonjuk, még akkor is mínusz. Ott kezdődnek a bajok, h a fizetésem évek óta nem változott, míg mindennek az ára azóta duplája. A szánalmas az, hogy ha valakinek van rendes munkája, akkor sem tud belőle normálisan megélni. Ez pár éve nem volt így, éltem, mint hal a vízben.
Lisa Edelstein, a House-ban Cuddy-t alakító színésznő alaposan megfontolta a sorozatot gyártó Universal új ajánlatát, aminek nagyjából az volt a lényege, hogy az eddigi 175 000 dollár per epizódos fizetését csökkentik, ráadásul kevesebb időt is fog a képernyőn tölteni (ha…..