Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blintux

2 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hosszabb cikkek egyenlőre úgy tűnik nem készülnek el... Jöjjön most egy rövid, de hasznos módosítás leírása. Az Enterprise számítógép RF modulátora a mai korhoz mérten rossz minőségű képet produkál, ráadásul az is állandóan "elmászik" a TV-n. Anno Junoszty fekete-fehér televízión használtam a…..
Biztosan nem én fogom feltalálni a spanyol viaszt azzal, ha kijelentem, a túlzott sófogyasztás káros az egészségre, de az utóbbi időben azon kaptam magam, hogy borzasztóan sózok mindent. Ennek ellenére a vérképemből soha nem lehetett túlzott nátriumfogyasztásra következtetni.…..
APPDROID 12 perc Galaxy Tab 10.1 2011.05.26 17:17:00
12 percnyi tömör gyöngyör a Samsung új, Honeycomb alapú zászlóshajójával. Minden teszter álma, igaz? Na, az Android HD nevű oldalnál ez nem csak álom, mert sikerült szerezniük tesztelésre egyet az új Galaxy Tabból. És ha már így tettek, egy natúr cikk helyett inkább…..
Bigyóblog Hippibusz sátor 2011.05.18 09:23:00
Nyár, fesztiválszezon, nyaralás, sátrazás. Választhatunk hagyományos sátrat is, de mennyivel menőbb egy ilyen Volkswagenes minibuszos sátorban aludni. Teljesen olyan, mintha autó is lenne alatta. Három színben kapható: sárga, piros és kék. Belül két lakrészre osztható, az egyik…..
APPDROID Quickpic 2011.04.19 17:57:00
A Quickpic egy bődületesen egyszerű app, gyakorlatilag egy alternatív galériakezelő mütyür. Azért jó, mert egyrészről kicsi, mint a bors, másrészről pedig van olyan erős is: villámgyors, még sok kép esetén is. Nincs túlbonyolítva, teszi a dolgát, én speciel jobban szeretem,…..