Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marteking

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Évek óta mondogatom, hogy a digitális íráskészségnek része kell lennie az orvosi kurrikulumnak. Ez a Debreceni Egyetemen a kurzusom által része is 2008 óta, mely kurzus idén szeptembertől a Semmelweis Egyetemen folytatódik tovább. A napokban volt egy nagyon érdekes beszélgetésem…..
Pénteken voltam a Kürt Akadémia NET-WORKS képzésén oktatni, és így volt szerencsém meghallgatni Kozári Istvánnak, az [origo] értékesítési igazgatójának az előadását az iWiW-ről. Egy nagyon jó és nagyon tartalmas, sales-prezit mondott el - egyik oldalról nézve.…..
marteking 2011.11.29 13:10:02
Én csak arra lennék kíváncsi, hogy mit takar a facebokozik és az ivivezik kifejezés? Ül az ember a monitor előtt és nézi a weboldalt?

Én is voltam mindkettőn, de baromi unalmas volt, beléptem, megnéztem van-e valami üzenet, nézelődtem kicsit, de nem éreztem különösebb izgatottságot. Valamit rosszul csináltam?

Így aztán töröltem magam. Mellesleg nem egyszerű megtalálni a törlés lehetőségét sehol sem.
Törlés előtt azonban csináltam egy kis trükköt, megjegyeztem a profilképek útvonalát és bizony pár hétig mindenhol ott maradtak a törölt profil fotói, ejnye-bejnye, ezt sehol sem olvastam...

Tégy egy próbát, tölts fel egy fotót, másold ki az elérhetőségét, egér jobb kattintás a képen és "képadatok megjelenítése" (firefoxban), mentsd el valahova a kép útvonalát, majd töröld a fotót. Aztán másold be a böngésző címsorába az elmentett útvonalat és csodálkozni fogsz, hogy milyen jól néz ki a kitörölt fotó :)

Volt aki végig elolvasta a pofanapló használati feltételeit? (kicsit nehéz ugye, mert angolul van...)

Egyszer voltam felmentem valamiért a netlog nevű csodára is és törlés után olvastam a feltételeket, miszerint 2 évig őrzik az adatokat. Ők játszották el azt is, hogy törlés után továbbra is küldözgették a hülyeségeiket, hogy x y meg akarja osztani velem mindenét. Aztán rájuk eresztettem egy kevésbé illedelmes levelet, hogy ácsi...

Amúgy mindenkinek ajánlom olvasásra George Orwell 1984 című könyvét.
marteking 2011.11.29 13:18:27
@Sadist: igazad van, 4-6 hét biztosan kell az átfutáshoz
marteking 2011.11.29 13:45:45
@musi: igaz kicsit árnyaltabb formában, de én is erre akartam célozni :)