Regisztráció Blogot indítok
Adatok
graftest

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdek aggódni, tekintve milyen fejek vannak annál a társaságnál... :D..
graftest 2012.04.16 20:05:49
Hölgyeim és uraim, nagy szar van. Lethal egy további burkolt sajnáltatás után (Staying positive !! It's always hard when you've been part of something for so long and the rug get pulled from your feet. I will #survive) végre konkrétan is válaszolt az embereknek. Rohadtul nem jókat So far…..
graftest 2012.03.30 20:07:17
@redzsi: Lee az egyik legjobb. Johnról csak annyit, hogy minden dobosnak van egy minimális ütemtévesztése. Alig észrevehető. John-nak nincs ilyen... :D És mivel ők is a kezdetek óta ott vannak, nem hiszem hogy tudnak majd az újak olyat alkotni mint ők. Nem lesz ugyanaz. Valami már rég nem ugyanaz...
graftest 2012.03.30 20:17:26
@GapingSoul: ez új... Kifejted? Csak annyit tudok h Sam és Wes nem jött ki túl jól
Fred (és ezek szerint gyerekei is) nagy Slipknot rajongó és a múltban már néhol tényleg zavarbaejtően sokszor dobott puszikat Corey-nak, aki eddig is mindig meglehetősen ridegen, elutasítóan viszonyult hozzá. Ami nem is baj, elvégre mindenkinek joga van valakit nem csípni, de akkor nem…..
Limp Bizkit Shotgun 2011.05.16 07:25:00
Hölgyeim és uraim, valóban ez az első kislemez a Gold Cobra-ról. Videó eddig nincs, promó s csak twitteren, de előbb hallgassuk meg a teljes dalt, amit Lethal (!) posztolt twitteren Find more artists like Limp Bizkit at Myspace Music ..