Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szmmm

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan szeretjük a finom marhahúslevest. De vajon annyira, hogy hajlandóak lennénk egy tálért 2000 jüant (85 ezer forintot) is fizetni? Nos, ez az egyszerű ázsiai étel egy átlagos kinézetű, kis 200 négyzetméteres tajvani étteremben bizony ennyibe kerül, de mi lehet ennek az oka? FRISSÍTVE..
Rengetegszer megkaptam már, hogy túlságosan is rajongok a 80-as és 90-es évekért, ami miatt már-már nosztalgiasznob lettem. Mindazonáltal én ennek örülök, mert tudom, hogy a hibái ellenére is két olyan évtizedről beszélünk, amik a sajátos hangvételük és stílusuk miatt váltak milliók kedvencévé. A…..
szmmm 2016.01.17 19:01:48
Érdekes házat kínálnak bérbeadásra a XII. kerületben. Az 500 négyzetméteres, 8 szobás ingatlan rendkívül markáns belsővel rendelkezik, ami nem is csoda, hiszen tele van Versace-burkolattal. Ami (mint a legtöbb Versace-termék) vagy nagyon bejön valakinek, vagy visszahőköl…..
szmmm 2015.12.10 20:16:07
Ebben a posztban Európa legrövidebb, legkihasználatlanabb, legfölöslegesebb metróit nézhetjük meg. Rögtön az elején el kell, hogy szomorítsam a kedves olvasót, mert bármennyire is azt gondolta, Budapest zöld színű metróvonala sajnos nem lesz benne a sorban, annál sikerült értelmetlenebbet találni,…..
Szép Napot.   Nem akarok panaszkodni,mert nekem személy szerint nincs rá okom. Azonban nem lehet csak úgy egy néma sikollyal elmenni azon dolgok mellett amik manapság az egészségügynek nevezett össznépi társasjátékban zajlanak. Aki nem vak-süket és nem él hűtőszekrényben az…..