Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lackapac

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasók! Mint kedvenc sorozatunktól megszokhattuk, az alkotók így félévad táján előzékenyen hintába ültetnek minket, amikoris a nézők és a hogyvótíró sem tud mást, csak sűrűn szórni a kocsisok által is megirigyelt válogatott káromkodásokat. Mindezek miatt és a…..
Lackapac 2015.01.22 23:04:17
@AaannnaaA:
Köszönöm, hogy megint megpróbálsz kirángatni, de sajnos ez nem most sem fog sikerülni, nem vagyok egy társasági ember. Sajnos a sorozatot se nézem már akkora hévvel, nem is lenne sok hozzászólni valóm, a végén még rosszul emlékeznék valamire, és engem javítanának ki, akkor pedig végem. :D De jó szórakozást a többieknek.

A hv pedig visszaadta a rész hangulatát, ebből és a kommentekből úgy látom, csak én nem aggódtam egy percig sem, hogy kiiktatják a Harold-John páros valamelyikét. Tudom, hogy tavaly megtették Carterrel, és talán most Shaw-val is, de azért még is csak ők ketten a fő-főszereplők, ez pedig nem a Trónok harca.
Kínai kajáldában Harold osztja az észt az őt gyilkos arccal méregető kiszolgálónak, és sorolja el sokadszorra, hogy pontosan milyen kaját kér. Gyorsan megtudjuk kukacossága okát: a hamit békejobbként viszi a megláncolt Riconak. De míg odáig eljut, láthatjuk haladása útvonalát,…..
Pár perccel az előző rész eseményei után folytatjuk történetünket, Főncsi, Arthur és Rico egy-egy széken csücsülnek, alattuk kiterítve nylon (tudjuk miért), mindegyikükre fegyver szegeződik a hátuk mögött, előttük pedig a Ma'am, azaz az Irányítás szintén stukkerrel. Most,…..
Ugyanott indítunk, ahol az előző részt abbahagytuk, de néhány (pontosan inkább csak tippelhető) nappal később – John betegágyánál. Az ágy azonban üres. Főncsi Medvével sétál az utcán, amikor Rico hívja azért, hogy kaptak-e már új számot? „Nem" a válasz. A nő ettől…..
Lackapac 2013.12.28 00:56:01
@AaannnaaA: Oh, hogy ilyen késő van. A biológiai órám már átállt batmódba, kicsit később fogok álmos lenni, de valószínűleg majd délig alszom. Nem baj, edzek szilveszterre.
Lackapac 2013.12.28 09:57:13
@ThomasGreg: @AaannnaaA: A 2x22 óta ő is tud a gépről, már akkor sárga volt a négyzete. És mivel épp nem fogott fegyvert Finchékre, nem kapott pirosat, sem piros-fehéret.
Lackapac 2013.12.28 11:24:55
@AaannnaaA: Piros-fehéret eddig is csak olyanok kaptak, akik épp abban a pillanatban fizikai veszélyt jelentettek másokra. Esetleg teljesen pirossal még jelölhette volna, mert ő is veszélyezteti az admint, de ezt a megtiszteltetést Control már megkapta; ő a nagyfőnök, Hersh parancsot teljesít, ez talán elég volt a gépnek, hogy ő egyelőre csak sárgát kapjon.
A rész eseményeit ott folytatjuk, ahol az előzőt abbahagytuk – még mindig a bíró házánál vagyunk, a tag beszélni akar Simmonssal. Nagyon aggódik Carter és az öltönyös miatt, hogy elvitték Quinnt, és eljuthatnak vele az FBI-hoz. Na jó, lényegében a saját seggét félti,…..
Gépjármű eltérítéssel nyitunk, átültetésre váró emberi szervet szállítana a kocsi, amikor hirtelen egy másik vág elé, fegyveres tag ugrik ki belőle, és arra kényszeríti a sofőrt, adja át a májat, merthogy a főnökének szüksége van rá. Mégha az említett boss Hannibal…..
John és Shaw tavon csónakáznak, mintha romantikus randin lennének. Ez persze csak álca, legújabb célszemélyüket figyelik, aki tényleg itt és így randizik, azonban izgága exügynökünk kis híján elrontja az álcájukat, mert mindenáron ő akar evezni. (Shaw néha olyan, mint egy…..
Lackapac 2013.11.07 15:35:12
Nem volt rossz rész, a csajos jelenetek is földobták, a Root-os mellékszál pedig tett róla, hogy várjuk a folytatást. Már azok, akik még nem nézték tovább :) Egyébként Amy Acker játsza őt, nem Adams :D
@AaannnaaA: Ja, és persze a hv is hozta a szintjét, de ha jól vettem észre nagyon szereted a "cefet" szót használni, szinte nem is telik el hogyvolt nélküle :D
Lackapac 2013.11.07 15:52:32
@AaannnaaA: El ne feledkezz az "a" "az" kötőszavakról se, már nagyon elcsépeltek :D
De persze, csínyjával belefér ;)
Lackapac 2013.11.07 16:13:04
@AaannnaaA: Szó se róla, nem kell mellre szívni, ha az a szó kell oda, hát az kell. Mellesleg nekem csak ez az egy szó tűnt fel, és az összképet nem rontja el.

@Flankerr: Igen, Root kapott is egy szép új fejkeretet a géptől, csak neki dizájnolva. Ez is jelzi, hogy a gép másik kategóriába sorolja, mint Finchéket, és más tervei vannak vele, majd meglátjuk... Minden esetre jó hatással van rá, még nem ölt meg senkit.
Kora reggel Főncsi Medvét sétáltatja, Shaw pedig azzal próbálkozik, amibe már Johnnak is beletörött a bicskája két évaddal ezelőtt: követi kedvenc informatikusunkat, hátha megtud róla pár plusz infót. Naná, hogy nem jár sikerrel, Harold lazán lerázza, Johnba viszont belefut,…..
Lackapac 2013.11.01 15:47:04
@AaannnaaA: Ez egy kiemelkedően jó hogyvolt volt, tetszett a sok vicces szófordulat. John-nak tudomásom szerint eltört a bordája és eszméletlen volt, azért nem lőtt vissza. Egyébként golyóálló mellényt már sok rész óta hord, és korábban is volt rá szüksége. Ő is tudja, hogy azért a golyók nem pattannak csak úgy le róla.
Lackapac 2013.11.03 21:57:33
@AaannnaaA: Ami azt illeti az pont ebben a részben volt :D
Lackapac 2013.11.05 22:11:25
@AaannnaaA: Szívesen, a munkám itt véget ért :D
2010-ben járunk, a Gép 3191. napján, pár perccel éjfél előtt. Főncsi egy mankóval a hóna alatt sántikál be a könyvárba, az ottani géphez lép, és a webkamerájába nézve kétségbeesve ennyit kérdez: Te tudtad ezt? A jelenbe visszatérve ott kapcsolódunk vissza a történetbe,…..
Lackapac 2013.10.09 17:07:49
@AaannnaaA: Oké. Igen, a részletek könnyen elveszhetnek az akciók közepette, de azért vagyok itt, hogy szóljak :-)

Shaw már azért is megérdemel egy gratulációt, hogy vállon lőtte Root-ot. Ami végül is nem a térde, ahogy megígérte.

Mindazonáltal a hogyvolt továbbra is jól meg lett írva szerintem.
Lackapac 2013.10.09 22:40:58
@AaannnaaA: Már az első évadtól követtem a hogyvoltot, csak eddig nem éreztem késztetést a kommentelésre. De majd most akkor néha számíthatsz rám is.