Regisztráció Blogot indítok
Adatok
theEngineer2

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ProgBlog „Cigány-e Orbán?” 2012.08.28 10:52:36
„Lopni, megyünk lopniA Pityinger, meg a VáradiÉs lopni, megyünk lopni(senki nem szól ránk)” Dopeman: Lopni, Az országház fantomja c. albumról - 2002   Mióta néhány nappal ezelőtt megjelent Orbán Viktor Facebook-oldalán az a bizonyos sapkás-napszemüveges képe, egyre-másra…..
Orbán Viktor bejelentette, hogy kb. felére fog csökkenni az állami részvétel a felsőoktatásban, majdnem mindenkinek ki kell fizetnie az egyetemi tanulmányai teljes költségét. Minimálisra csökkentik az állami ösztöndíjak számát. Ez persze nyilván nem lesz tandíj, mert ő a…..
Mostanra bizonyára minden kedves olvasónk megkapta a miniszterelnök legutóbbi (2010 óta egyébként a hetedik) levelét. Ezúttal nem konzultálni kíván velünk Orbán Viktor, hanem tájékoztatni a nemrégiben bejelentett 10 pontos munkahelyvédelmi akciótervről. (Erről szóló…..
theEngineer2 2012.08.21 12:53:10
@theEngineer2:

ja, es nekem eleg lesz egy kifesto konyv,mert en nem akarom atfesteni a buszokat meg a taxikat
A múlt hét csütörtöki VMSZ-hepaj és az előzetes regisztráció bejelentése finoman szólva is felzaklattak. Mégis mi ez?! A miniszterelnök büntetlenül azt állíthatja rólam, barátaimról és minden magyar emberről, hogy csak erőből értünk? És még meg is szabná, mennyivel a…..
Policity Kedves Munkatárs! 2011.12.28 15:29:00
A család levelet kapott Orbán Viktortól, Magyarország munkatársától. Mindent tud rólunk, ehhez nem fér kétség. Segíteni akar – nyilvánvaló –, ezért küldött a szüleimnek levelet, de azért van pár érdekesen orbánviktoros a levélben. A levelet, amit csak…..
theEngineer2 2011.12.29 11:33:11
@J.W. Booth:

Hogy mondhatsz ilyet. Viktornak szakertoi kormanya van, mindenki ert valamihez, Viktor meg mindenhez
Ma kezdődött a Heves Megyei Bíróságon a romák szegregált oktatásával foglalkozó per. A felperes alapítvány szerint a település két iskolája megsértette az egyenlő bánásmód követelményét. A helyi lakosokban érezhető az indulat: a romák a szegregációt sérelmezik, a…..
theEngineer2 2011.11.30 02:23:10
@canahari: Te teljesen hulye vagy
Csak az nem veszi észre, hogy mi zajlik éppen, aki nem akarja, vagy akinek hivatalból nem szabad – mondta a minap találóan egy ismerősöm. Hogy mire gondolt? Arra, hogy a közéleti csalódottságnak, kiábrándultságnak és közönynek a szintje kritikus pontra ért. A korábbi szobrok…..
Akkora állatot öltek meg Balatonbogláron, hogy a partra húzott testet még nézni is fárasztó volt. Nyomban fel is iratkozott mindenféle rekordos listákra.Valami elvarázsolt hely lehet a balatonboglári kikötő. Minden idők legnagyobb kifogott harcsája is boglári volt (2007, 103 kiló,…..