Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Livius

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerencsére a kis Gézák még nem felső tagozatosak, úgyhogy őszinte megdöbbenésünk után anélkül tudunk elmélkedni az új tankönyvekről, hogy közben csillapíthatatlan vágyat éreznénk a könyvek apró ficnikké szaggatására és azok felgyújtására a tarnárnő/úr testén.…..
Az Ikreknél I. Azzal kezdünk, hogy Robb és a muter egy térképasztal felett görnyednek, ami ugyan Stannisé nyomába sem érhet, de az ugye egy fix cucc, ez meg mobil, mozgatható, utazás közbeni babázásra is használható darab, szóval egál az állás. A terepasztalhoz tartozik egy…..
Na, ma véget ér a két hónapon át tartó kínlódás, és meglesz A Címlaplány, nagybetűvel, még jó, ami jár, az jár. 10 csajjal kezdtünk, három maradt a döntőre, de vajon ki nyer majd? A kissé buta Fruzsi, a profi Alexa vagy a kifutón konstans, kilátástalan küzdelemben kínosan…..
Ami korábban történt, az itt elolvasható, a mostani részről elöljáróban csak annyit, hogy ez a jelentőségteljes pillantások epizódja volt, Tyrion, Tywin, Cersei, Shae, Sansa, Arya, Stannis és Dany is nézett olyanokat, hogy csak lestünk, a Ser Davost alakító Liam Cunningham pedig…..
Az epizódot felvezető képsorokból úgy tűnik, sűrű napunk lesz, lesz itt minden Jamie levágott kezétől az Operation: Fuck Westeros-t beindító Dany-n át a hőbörgő Karstrarkig. Aki lemaradt volna az eddigiekről, itt pótolhatja. Valahol vidéken Thoros imádkozik egy kicsit a…..
Livius 2013.04.30 09:58:47
@Gilinggalang: Szerintem nem fog kimaradni, csak kicsit elcsúsztatják. De amúgy ne spoilerezz! :)
Az évadnyitóban elkezdtük mozgatni a sakkfigurákat a nagy táblán, volt aki megborult egy kicsit, mások meg elő sem kerültek (Jamie, Brienne, Bran, Hodor, Rickon, stb.), de ez így van jól, aki egyszerű, lineáris történetre vágyna, olvasson Éjjel-nappal Budapest hogyvoltokat, ott csak…..
Na aszongya, észak, hideg, Ned Stark, fattyú, farkas, Fal, Mások, király, segítő, ne már, vérfertőzés, miafasz, lelök, béna gyerek, Hodor, törpe, Joffrey, pofon, Sansa, hiszti, Arya, kardozás Daenerys, barbárok, aranykorona, Robb Stark, hadvezér, Jamie Lannister, dél, meleg,…..
Livius 2013.04.02 10:01:47
@Leadfoot:
Nekem is ez jutott eszembe,hogy egész korrektül néz ki az északi sereg. Kicsit csalódott voltam, hogy az Elsők öklénél a csatát nem mutatták a zombisereggel. :(

Látta valaki azt a hírt, hogy Peter Dinklage nem vállalja már a 4. évadot? Vagy csak április 1-i tréfa lett volna?
Livius 2013.04.02 10:39:47
@sixx:
Ok, akkor szerintem ez kamu. :) Köszi.
Livius 2013.04.02 11:07:51
@Emmett Brown:
Szerintem őt kihagyták a forgatókönyvírók.
A casting listán se volt róla semmi hír.
Amikor az ember elmegy egy castingra, azaz szereplőválogatásra, azt várja, amit általában ilyenkor szokott kapni, kis fejetlenséget, rengeteg jelentkezőt, skálázó és egymást méregető énekeseket és így tovább. A Voice azonban más típusú műsor, mint a többi hozzá hasonló,…..
Livius 2012.07.10 09:15:28
Na, ma nem lesz nehéz dolgom a helyszínekkel, mivel az epizód végig Királyvárban játszódik. A Mud Gate-et pedig az HBO-n látott fordítás alapján Sárkapuzom, még mielőtt. Sötét van a nyitójelenetben, ami egyrészt segít elfedni a CGI-hajóhadat, másrészt kiváló lepel a…..
Renly táborában nyitunk, a katonák izgágáskodnak a mezőn, hogy mi értelme kardod csörtetni a sötétben az nem tiszta, de mit értek én a hadviseléshez. A király Catlyn Starkkal tárgyal a sátrában, csak egy testőr védi, a manusgádzsi Brienne, mondjuk Catet elnézve elég is, tán…..
Na, kérem szépen, aki a mostani epizód után is azt állítja, a Trónok harca lassú és unalmas, az hazudik, ez az egy óra konkrétan 22 percnek tűnt a kanapé szélén feszülten üldögélve. Legutóbb ott hagytuk abba, hogy Cat elkapta Tyriont, most viszont királyvárban (csak egy makett)…..
Livius 2011.05.17 13:28:46
B@Nymeros:

Bezony, bár konkrétan nincs leírva, de több utalás is van a könyvekben, hogy Renly és Loras igen jó "pajtások".

"Varys tudja, hogy Kisujj mártotta be Tyrion Lannistert a tőrrel, és vette rá közvetve Ned feleségét, hogy fogja el a törpét..."
Nem volt nehéz tudnia, hiszen jelen volt mikor erről beszéltek. :)
Livius 2011.05.17 13:44:12
@Frucsasz:

Hidd el, a 2. könyvben is van utalás. Pl. Stannis is mondja az öccséről, hogy az ő házasságából ne várjanak gyereket.

A 3. részben is van rá utalás mikor Tyrion és Loras beszélgetnek pár mondatot, de mivel ez erősen spoileres lenne, inkább nem idézném. :)