Regisztráció Blogot indítok
Adatok
klara.b

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teszek még egy képet, a combomat nézzétek rajta kilóra nem sokat változtam 61,5 de azt mind comb és hasra ment, lehet ezért mondja a Tomi, hogy ha már csináljuk a diétáját akkor rendesen mert néha csinálom néha nem azokat eszem és máris más az eredmény, érthetőbben a fejemben…..
Nekem Klaudia nagyon szimpatikus mert mindig megújul és csinosabban tér vissza, hogy csinálja ???  az, hogy hisztis és melyik nő nem hisztis néha? Még én is... Tehát tetszik a haja :) Jól állna? ..
kwind-camino Compostellaba erve... 2011.06.14 15:31:00
Hat.... beerkeztem... :)))))))Nagyon erdekesen telt az utolso ket napja az utnak. Bar a gyomrom meg kicsit kenyeskedett, de azert nagyjabol rendben volt vele minden. De meg kell hagyni, talan egy kicsit le is gyengultem a hasmenes miatt, talan azert csak a 30. nap folott jarok, egy kicsit…..
O jaj, remelem Attis a labad mar jobban van! Meg jo hogy nem a Ram-szakadeknal tortent az eset, ott kicsit nehezebb lett volna hazavergodni...En csupa jo hirrol szamolhatok be. :) Leon egy szep kis varos, elso nap csak pihentettem a labam, gondoltam ha a lanyok masnap megerkeznek, akkor ugyis meg…..
Utolso jelentkezesem ota a haladasi utemem meglehetosen lelassult. Ennek tobb oka is van. Viana nagyon szep kis hely volt, tul vagyok az elso bocadilloson, amivel azonnal megbaratkoztam, azota is azt vacsorazom, ha tehetem. Aki nem ismeri, ez egy hosszu bagett fele felvagva, benne nagyon finom sonka…..
Megint csak picit tudok itt lenni. Azt hiszem inkabb majd a naplom alapjan probalom meg hazateresem utan leirni a dolgokat, itt csak nagyon rovid az idom.A harmadik gyaloglassal toltott nap vegre meghozta a zarandok hangulatot. Egyedul mehettem sok helyen, bar a tomeg most is nagy es ez sajnos…..
kwind-camino Elso tapasztalatok 2011.05.14 19:17:00
Na ezt most masodszor irom, mert az elsot sikerult kitorolni.Csak roviden tudok irni, mert sokan várnak a gepre es ekezet nelkul. Az elso tapasztalataimban vannak jok es rosszak is. Hogy a rosszal kezdjem, iszonyu a tomeg. Egyszeruen alig van hogy egyedul lehetne vandorolni.Elso nap eljutottam…..