Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kéményseprők (törölt)

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
csehiblog Éljen májusegy! 2010.05.03 18:11:00
Némileg koncepciótlanul, késve és fejetlenül szaladtunk le április utolsó napján birtokunkra, azzal a meggyőződéssel, hogy a fűnyíráson és takarításon kívül nem lesz más dolgunk, mint élvezni a tavaszt. Ehhez képest megtapasztaltuk, hogy a hobbiparasztnak a tavasz az…..
kéményseprők (törölt) 2012.06.10 15:46:02
... egyházmentő akcióba keveredett a magyar politika: ki kell deríteni, hogy itt és most, melyik az igazi, történelmi egyház és melyik nem. Ha kicsi és fiatal, az nem igazi. Minden igazi egyház tehát legalább 500 vagy 2000 éves. Jobb esetben több is.…..
kéményseprők (törölt) 2011.05.23 12:27:41
@matthaios:

Köszönöm szépen!!!:)
Shlomo Sand, izraeli történész tavaly ősszel magyarul is megjelent világhírű könyvét olvasom, melynek címe: “Hogyan alkották meg a zsidó népet?” (The Invention of the Jewish People). A könyv bemutatója épp a házunkban volt, amelyen maga a szerző is megjelent. Mindaz,…..
kéményseprők (törölt) 2011.05.17 12:33:37
@Izrael misztériuma: Szerintem nálatok igen nagy rend lehet ebben a tekintetben és ez helyes is. Jól teszitek, hogy így cselekedtek. Hasonlót itt is be lehetne vezetni. pl. ne lehessen minden következmény nélkül szidni az egyházat csak úgy, provokálni, vagy lekicsinylő megjegyzéseket tenni a jelenlegi pápára jópofizva, vagy azt sem kellene megengedni, hogy a magyar katolikusokra mélyen sértő megjegyzéseket lehessen tenni. (alig akadt az aktív blogolók között aki felemelte volna a szavát, aki megtette, Isten éltesse! viszont akadtak többen is akik nagyon álságosan reagálták le). Aki bomlasztani szeret vagy másokat állandóan sarokbaszorítani, megfélemlíteni az nem biztos, hogy az ügyet szolgálja.